X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    A czy zamiast miejsca pracy można dać fotkę miejsca, w którym chciało by się teraz być...?
    To ja mogę dać Olsztyn, jezioro Ukiel (fota stara, z sierpnia zeszłego roku). [ps. jeszcze tylko 2 miesiące do urlopu :) ]

http://img546.imageshack.us/img546/5790/ukiel.jpg

foch. Za jezioro bo nie mam urlopu. I za figurę.

Jak nie masz - wogle wogle??

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    mauysia wrote:
    A czy zamiast miejsca pracy można dać fotkę miejsca, w którym chciało by się teraz być...?
    To ja mogę dać Olsztyn, jezioro Ukiel (fota stara, z sierpnia zeszłego roku). [ps. jeszcze tylko 2 miesiące do urlopu :) ]

a co ty porabiasz w moich stronach

O, czyli jest nas więcej :) Rodzina męża jest stamtąd.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    gocha04 wrote:
    Beata wrote:
    Ruciu własnie ładuje mi sie filmik niestety obejrzę bez efektów dzwiekowych

Bez dźwięku to nic nadzwyczajnego. Lepiej zapisz sobie stronkę na której jest link i otwórz w domu. Ja będę musiała poszukać tej muzyki, bo jest genialna.

Też sobie w domu odtworzę :)

gOSIU w takim razie zapisałam tytuł i w domu odtworzę ponownie skoro mówicie że muzyka taka swietna

Mayuś aż tez sie rozmarzyłam o wakacjach a to jeszcze tyle czasu
    w tym roku moż eteż wreszcie jakies jeziorko (właściwie to mąz wolałby nad jezioro)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Beata wrote:
    Jeju mam podobne odczucia dlatego tez nie we wszystkie tematy sie wlączam,
    Mayuś pałaszowałam te bułki na kolacje...uwieeeelbiam je
    Koczku przykro mi bardzo ze masz takie odczucia hmmm nie do końca dla mnie zrozumiałe...pomyśl o ty co Ty już masz tak jak napisałaś ona jeszcze nie miała dziecka wiec dlaczego to odbierasz jako niesprawiedliwośc? nierozumiem? kazdy ma prawo do szcześcia i ja ciesze sie szcześciem innych nie boję się że limit dla mnie sie wyczerpie, wręcz przeciwnie myslę że skoro innym się udaje to i mi tez niebawem sie uda mnie to baaardzo pozytwnie nakreca i cieszę sie z kazdej nowej fasolki każdego nowego roznącego brzuszka i każdego maleństwa i Tobie tego tez życzę abys nauczyła sie cieszyć cudzym szczęściem bo tylko wtedy naprawdę będziesz mogła w pełni poczuć sie szczęsliwa wyluzować i wtedy napewno Tobie sie uda

Betako ja sie ciesze jak np któres z formum sie uda tylko jak dzieje sie w moim njblizszym gronie to jakos mnie boli a jeszcze kiedys sobie zalożyłam ze drugie dziecko bede miała przed bratową a tu sie nieudało a ja strasznie sie wkurzam jak moje zalożenia legna w gruzach. ale moze teraz bede miała wieksza motywacje zobacze. moj m teraz bedzie odpoczywał takze w nastepnym cyklu bedzie pełen wigoru i moze sie uda

Kochana rozumiem że może być frustracja w tobie się nie udaje ja tez sie frustruje bo założyłam sobie ze w 2011 urodze 2 dziecko i co? i jak wiadać przesunie sie o miniumu 3 lata... wiec nalezy mi się lekacja pkory nie zawsze na wszystko mamy wpływ i tez zazdroszczę rodzinkom które mają kilkoro dzieci ale patrze na nie z rozczuleniem z pozytywnym nastawieniem i podziwem jak kobieta daje sobie radę, mnie to pozytywnie nakręca naprawde

mauysia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    mala29_ wrote:
    Rucia wrote:
    Dziewczyny w wolnym czasie obejrzyjcie sobie. Koniecznie z efektami dźwiękowymi.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6gahk7n-DvM#at=627

dobre Ruciu aż się popłakałam. Uświadamia mi to że nie jest tak łatwo żeby doszło do zapłodnienia i raczej mało prawdopodobne żeby mi się udało :(

ja tez az popłakałam sie ze szczescia jakie to piekne jaki wspaniały jest cud poczecia jejku cały czas az mam ciarki mam nadzieje ze szybko bedzie nam to dane ten filmik przywrocił mi wiare i podniósł na duchu i to mocno dzieki

Koczku nie sądziłam, że ten filmik wywoła u Ciebie takie emocje :) Chociaż nie powiem, mnie też ciary przeszły po lecach i miałam zaciśnięte gardło jak go oglądałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś widzę, że obie uwielbiamy jeziora. :) W wolnej chwili również uciekamy do nas nad jezioro ale zupełnie w przeciwnym kierunku :) Bardziej w strony Belli :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu, na normalnym urlopie nie byliśmy od 3 lat, 2 lata temu dosłownie 3 dni nad morzem, w zeszłym sama pojechałam na kilka dni do koleżanki. W tym roku mieliśmy na mur beton pojechać w ciepłe kraje, najpierw w kwietniu, potem najpóźniej w maju. Rozglądam się wokół i to co widzę, to nie są wyspy kanaryjskie, więc chyba znowu się nie udało...
    W czerwcu kończymy ten projekt a w lipcu prawdopodobnie zaczynamy następny, więc od razu było wiadomo, że w miesiące letnie nigdzie nie wyjedziemy.

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    a-koczek wrote:
    mauysia wrote:

a co ty porabiasz w moich stronach

O, czyli jest nas więcej :) Rodzina męża jest stamtąd.

ja mieszkam jakies 40 km od olsztyna i mam troche wiecej jezior dookoła tylko ze juz niepamietam kiedy nad nimi byłam bo tak jest jak sie ma cos obok to sie niedocenia i ucieka gdzies inndziej ja np w gory

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez ja też lubię jeziorka i Olsztyn też jest w moich stronach :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • aisa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

a-koczku, ciesze się, że operacja męża się udała :)

Ruciu, film piękny. Muzyka dodatkowy plus. Poczęcie to cud!

Mauysiu, rodzinne super zdjęcie

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    a-koczek wrote:
    mala29_ wrote:
    Rucia wrote:
    Dziewczyny w wolnym czasie obejrzyjcie sobie. Koniecznie z efektami dźwiękowymi.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6gahk7n-DvM#at=627

dobre Ruciu aż się popłakałam. Uświadamia mi to że nie jest tak łatwo żeby doszło do zapłodnienia i raczej mało prawdopodobne żeby mi się udało :(

ja tez az popłakałam sie ze szczescia jakie to piekne jaki wspaniały jest cud poczecia jejku cały czas az mam ciarki mam nadzieje ze szybko bedzie nam to dane ten filmik przywrocił mi wiare i podniósł na duchu i to mocno dzieki

Koczku nie sądziłam, że ten filmik wywoła u Ciebie takie emocje :) Chociaż nie powiem, mnie też ciary przeszły po lecach i miałam zaciśnięte gardło jak go oglądałam :)

filmik fajny ale ciary wywyłuje muzyka swietnie dobrana i całosc poprostu pieknie wyglada. cyba to bede ogladała przed kazdym zasnieciem jakis paskudny nastrójk mnie dopadnie

Rucia lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UWAGA dziewczyny, pilnie szukam kogoś kto ma prywatny, najlepiej telefoniczny, kontakt z Librą. Sprawa pilna i delikatna.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Mauysiu, na normalnym urlopie nie byliśmy od 3 lat, 2 lata temu dosłownie 3 dni nad morzem, w zeszłym sama pojechałam na kilka dni do koleżanki. W tym roku mieliśmy na mur beton pojechać w ciepłe kraje, najpierw w kwietniu, potem najpóźniej w maju. Rozglądam się wokół i to co widzę, to nie są wyspy kanaryjskie, więc chyba znowu się nie udało...
    W czerwcu kończymy ten projekt a w lipcu prawdopodobnie zaczynamy następny, więc od razu było wiadomo, że w miesiące letnie nigdzie nie wyjedziemy.

Siet, siet i jeszcze raz siet. Zarobicie się! No teraz to już się martwię...

Ale jesteście na własnej działalności, czy jak? Tak czy inaczej, to jest niehumanitarne...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 09:12

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczeka a mam do ciebie pytanko małe jak nie chcesz to nie mów zrozumiem. Powiedz mi z jakiego miasta jesteś?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • jeju Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    jeju wrote:
    Wosebko zostajemy i tyle, ja nie miałam zamiaru znikać i cyrków robić po prostu napisałam, że nie podoba mi się, że nie pisze się wprost...
    ...jak byłam zła to pisałam tej to, innej co innego, co mnie bolało...i dlatego ostatnio wyjść z podziwu nie mogę jak tu jestem...

Jakoś wolę Was ostatnio czytać, jak nie mam nic do powiedzenia, to po co zaśmiecać forum sucharami i opowieściami o sobie?
    Jak mam kiepski nastrój to dostaję ofuknięcia, opr...że wyolbrzymiam itp.
    A(nie zaczyna się zdania od "a"), że ostatnio bywam w chwiejnych nastrojach to wolę się nie rozpisywać i nie wchodzić w głębsze dyskusje, bo jak wiadomo zbyt drażliwa jestem i mogę zostać źle odebrana albo mogę ja coś źle odebrać, czy to zrozumiałe jest już dla Was?

Jestem ale raczej biernie, skończyły się tamte czasy...nastała era innego humoru i innych tematów, w których nie zawsze się odnajduję...(to nie jest zarzut- nie brać do siebie dziołchy)

Po co pisać o czymś czego nie znam, mnie nie kręciły nigdy produkcje typu Matrix itp. Po co pisać o czymś czego nie rozumiem, bo niekiedy czuję się jak babcia :-D ale taka jest prawda...czasem temat się wyczerpuje i nie ma sensu się powtarzać...chyba tak lepiej niż paplać bez sensu...poza tym przejadły się Wam niektóre tematy i czasem czuć nawet zwykłą irytację, z pewnych względów powstrzymuję się od pisania, bo po co siać ferment...

Aż się cofnę do początków forum, żeby sprawdzić o czym kiedyś gadałyście i będę inicjować takie rozmowy, bylebyś Muzi nie czuła, że to już nie Twoje miejsce :(

Wiedziałam Olka, że tak będzie, że tak napiszesz! To będę pisać o matrixie ale najpierw mi streścicie fabułę abym wiedziała o czym rozmawiacie, ja o Matrixie mogę powiedzieć tyle, że widziałam faceta w ciemnym długim płaszczu, w okularach ciemnych i skakał jak szalony, fruwał i fikał he he

Lepiej się nie zagłębiaj, bo ześwirujesz...he he

Ola_czeka, Rucia, mauysia, Blondi22, Beata lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    UWAGA dziewczyny, pilnie szukam kogoś kto ma prywatny, najlepiej telefoniczny, kontakt z Librą. Sprawa pilna i delikatna.

ja mam tylko fejsowy...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry

ja tylko na chwile .. przesyłam link bardzo fajny film.. warto obejrzeć bez względu na stan w którym się znajdujemy..

https://www.youtube.com/watch?v=q1V0RcI1idI

miłego dnia życzę wszystkim..

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Ola_czeka wrote:
    jeju wrote:
    Wosebko zostajemy i tyle, ja nie miałam zamiaru znikać i cyrków robić po prostu napisałam, że nie podoba mi się, że nie pisze się wprost...
    ...jak byłam zła to pisałam tej to, innej co innego, co mnie bolało...i dlatego ostatnio wyjść z podziwu nie mogę jak tu jestem...

Jakoś wolę Was ostatnio czytać, jak nie mam nic do powiedzenia, to po co zaśmiecać forum sucharami i opowieściami o sobie?
    Jak mam kiepski nastrój to dostaję ofuknięcia, opr...że wyolbrzymiam itp.
    A(nie zaczyna się zdania od "a"), że ostatnio bywam w chwiejnych nastrojach to wolę się nie rozpisywać i nie wchodzić w głębsze dyskusje, bo jak wiadomo zbyt drażliwa jestem i mogę zostać źle odebrana albo mogę ja coś źle odebrać, czy to zrozumiałe jest już dla Was?

Jestem ale raczej biernie, skończyły się tamte czasy...nastała era innego humoru i innych tematów, w których nie zawsze się odnajduję...(to nie jest zarzut- nie brać do siebie dziołchy)

Po co pisać o czymś czego nie znam, mnie nie kręciły nigdy produkcje typu Matrix itp. Po co pisać o czymś czego nie rozumiem, bo niekiedy czuję się jak babcia :-D ale taka jest prawda...czasem temat się wyczerpuje i nie ma sensu się powtarzać...chyba tak lepiej niż paplać bez sensu...poza tym przejadły się Wam niektóre tematy i czasem czuć nawet zwykłą irytację, z pewnych względów powstrzymuję się od pisania, bo po co siać ferment...

Aż się cofnę do początków forum, żeby sprawdzić o czym kiedyś gadałyście i będę inicjować takie rozmowy, bylebyś Muzi nie czuła, że to już nie Twoje miejsce :(

Wiedziałam Olka, że tak będzie, że tak napiszesz! To będę pisać o matrixie ale najpierw mi streścicie fabułę abym wiedziała o czym rozmawiacie, ja o Matrixie mogę powiedzieć tyle, że widziałam faceta w ciemnym długim płaszczu, w okularach ciemnych i skakał jak szalony, fruwał i fikał he he

Lepiej się nie zagłębiaj, bo ześwirujesz...he he

Opowiemy Ci, ale najpierw musisz nam powiedzieć czy chcesz łyknąć czerwoną, czy niebieską pigułkę... ;)

[bo, jakby co, to było kluczowe w filmie :) ]

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi ja też nie oglądałam Matrixa o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale za to uwielbiam Szybkich i Wściekłych z Vinem Dieselem <3 <3 <3 <3

vindieselr.jpg

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Bosssski :D :D :D :D ach !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 09:21

a-koczek, Blondi22, mala29_, aga83, gocha04, sylwia1985 lubią tę wiadomość

‹‹ 2888 2889 2890 2891 2892 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ