plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Będę lecieć dziewczynki...
Niedługo wyjeżdżam -> kierunek Poznań (wykłady niestety boshh)
Miłego popołudnia Wam wszystkim życzę
P.s Wosebko, liczę na kolejną porcję fluidków po odebraniu wyników bety;)
Paaaa!!mauysia, Selena, Beata, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Dziewczynki, ja Was czytam, ale czuję się dziś dość słabo, tak mnie muli, że masakra, do tego oczy mnie bolą (na szczęście nie mam aż takich jazd z oczami jak parę dni temu). Ale jestem wysoce zdekoncentrowana ogólnie i chyba nic ciekawego dziś już nie napiszę...
No to witaj w klubie..ja tu tak ziewam ze normalnie zaraz monitor wciągne..strasznie senny dzis dzień..i to tego ten deszcz za oknem..masakra..a przynajmniej załatwiłam niespodzianke dla mamy na niedziele:)się ucieszy:)siostra mi pomogła:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 10:25
mauysia lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki mam takie pytanie:)u której z Was w miejscowości jest Empik albo jakaś fajna duża ksiegarnia?:)u mnie nie ma..a chciałam sobie kupić taki "Pamietnik mamy oczękujacej dziecka".W necie w sklepach nigdzie nie ma:(niby nakład wyczerpany...a tak chciałam bo to fajna pamiatka by potem była:)
-
dziewczyny tu wwekend sie zbliza, a wy już tyle naskrobałyście-muślałam, ze nie nadrobię was!!!!
Ja właśnie zjadłam pół opakowania Ptasiego Mleczka wedlowskiegomniam mniam
Mnie dziś coś czuje pobolewaja nery-nie wiem dlaczego, a wiem,że z nimi było wszystko ok. przed wielkanocą-bo robiłam usg.
I do tego jak zawoziłam męża na budowę to tak mnie kuło w podbrzuszu-pierwszy raz w życiu- jakby mi ktoś szpilke wbijal i wyjmował...trwalo to może ze 30 s.
Nie mam już duphastonu a wizyta dopiero 4 czerwca.
Aisa-wszystkiego naj naj najlepszego z okazji imieninek
Dużo słonka, radosci, miłości i owoców z tej miłości!!!!
aisa lubi tę wiadomość
-
mala29_ wrote:wosabko a patrzałaś na allegro? tam jest dużo pamiątek
a mam do was pytanie dziewczęta czy do naleśników mogę użyć mąkę tortową ?
kochana szukałam..są ale takie jak dzidziuś sie już urodzi..a ja chce taki do narodzin:)gdzie mozna wklejaż zdjęcia usg i wigóle wszystko opisywać:)Mała ja do wszystkiego używam tylko i wyłącznie mąki tortowej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 11:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wOSEBKO kochana bardzo proszę
specjalnie dla Ciebie przewertowałam
http://allegro.pl/kalendarz-i-dzienniczek-ciazy-w-1-hit-na-prezent-i3262170261.htmlSelena lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ruciu niestety nie znam sie...ale mam nadzieję że wszytsko ok
Wosebko patrzyłas moim zdaniem swietne to, jak sie uda to tez zakupięSelena lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie