plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia ja tak nie raz pisałam ale to głupoty były...co Ty czytasz he he
Nawiązanie do nietrafionych Shaggowych gaci z pewnych zakupów...mam większe w domu he he
Beata, Blondi22, Effcia28, Selena, Kaja, mala29_, aisa, kopciuszek126, Ola_czeka, Kfjatus, Shagga_80, Rucia, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Effcia na opak to zrozumiałam, chodziło Ci o lekarzy? A ja myślałam, że o dziewczynki, bo nie lajkują...to nie będę ich ubierać...szkoda, znajdzie się lepsza okazja...
Effcia pytałam o badania przed hsg, robią jakieś, bo nie doczytałam odpowiedzi od Ciebie kochana...wejdę na jakiś wątek chyba, bo Cię zamęczam...
no gapciolu pewnie ,że o lekarzy mi chodziło :)Idę już nie czytam więcejBeata lubi tę wiadomość
-
no i co Muzi zostajemy same? to moze pogadamy sobie o swoich pokreconych cyklach? heheh
a tak na powaznie chciałam zapytać zresztą zaraz podejrzę twopje stare wykresy co tam zaznaczałaśOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
jeju wrote:Effcia na opak to zrozumiałam, chodziło Ci o lekarzy? A ja myślałam, że o dziewczynki, bo nie lajkują...to nie będę ich ubierać...szkoda, znajdzie się lepsza okazja...
Effcia pytałam o badania przed hsg, robią jakieś, bo nie doczytałam odpowiedzi od Ciebie kochana...wejdę na jakiś wątek chyba, bo Cię zamęczam...
tak odpisałam że mi robili morfologie,ob ,potas i chyba sód.I że ja bym wzięła ze znieczuleniem to badanie zrobiła,bo mimo tego że ja miałam podany "Dolargan" to i tak trochę bolało,ale do zniesienia.Więc nie chce myśleć jak by bolało be tego leku
i jeszcze jedno nie zamęczasz mnie-chętnie odpowiadam na Twoje pytaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 10:04
jeju lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, ja Was czytam, ale czuję się dziś dość słabo, tak mnie muli, że masakra, do tego oczy mnie bolą (na szczęście nie mam aż takich jazd z oczami jak parę dni temu). Ale jestem wysoce zdekoncentrowana ogólnie i chyba nic ciekawego dziś już nie napiszę...
-
jeju wrote:Nie ma starych wykresów...skasowane konto laseczko...
CHCIAŁAM ZACYTOWAĆ ALE ZALAJKOWAŁAM
kochana mylisz sie ja mam wszystkie Twoje wykresy nenene :*
własnie patrzyłam w 1 na ovu miałaś mookro miedzy 26-40 dniem fl
nic mi to nie mówi ... albo tylko tyle że i mój ten może być podobnyOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
jeju wrote:Effcia28 wrote:jeju wrote:Effcia na opak to zrozumiałam, chodziło Ci o lekarzy? A ja myślałam, że o dziewczynki, bo nie lajkują...to nie będę ich ubierać...szkoda, znajdzie się lepsza okazja...
tak odpisałam że mi robili morfologie,ob ,potas i chyba sód.I że ja bym wzięła ze znieczuleniem to badanie zrobiła,bo mimo tego że ja miałam podany "Dolargan" to i tak trochę bolało,ale do zniesienia.Więc nie chce myśleć jak by bolało be tego leku
i jeszcze jedno nie zamęczasz mnie-chętnie odpowiadam na Twoje pytania
Przeczytałam teraz na 100% już wszystko wiem...Dziękuję bardzo za odpowiedź kochana, to najpierw kłucie a później znów i jeszcze to hsg, jak ja to zniosę?!
dasz radę