plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena wrote:mala29_ wrote:wosabko zobaczę u nas może coś fajnego będzie bo anglicy mają hopla na punkcie pamiątek :0 jak znajdę to ci przywiozę
Mała do tego czasu to już pewnie sobie cosik kupie:)
to się wstrzymaj jak coś najdę to dam ci znaćW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Selena wrote:Beata wrote:wOSEBKO kochana bardzo proszę
specjalnie dla Ciebie przewertowałam
http://allegro.pl/kalendarz-i-dzienniczek-ciazy-w-1-hit-na-prezent-i3262170261.html
dzięki Beciu:)jesteś kochana:)
pOLECAM sie jak zawsze mam nadzieję że dokładnie czegos takiego szukałaś
i przy okazji dziekuje Tobie za pomysła może i któraś zdziewczybn ze chce skorzystać, pamiątka bedzie niesamowita
Selena lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Selena wrote:Beata wrote:wOSEBKO kochana bardzo proszę
specjalnie dla Ciebie przewertowałam
http://allegro.pl/kalendarz-i-dzienniczek-ciazy-w-1-hit-na-prezent-i3262170261.html
dzięki Beciu:)jesteś kochana:)
pOLECAM sie jak zawsze mam nadzieję że dokładnie czegos takiego szukałaś
i przy okazji dziekuje Tobie za pomysła może i któraś zdziewczybn ze chce skorzystać, pamiątka bedzie niesamowita
no własnie czegoś takiego chciałam:)jest naprawde super:)pokaże m jak mu się spodoba:)to kupimy:)ale może nie od razu..poczekam do pierwszego usg.. -
Beata wrote:łeh pisałam pięc minut a tu tyle przybyło,
Mała a co dobrego szykujesz dla mężluka, smaka narobiłas mi na grzyby
Małą robi krokiety:)tez bym zjadła:)i tez chyba zrobie a co;)ale jeszce niewiem kiedy..moze na nastepną niedziele:)Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam ponownie...
No i po pól dnia myślenia, dzwonienia itd itp...postanowiłam w poniedziałek jadę na USG połówkowe do Bełchatowa,znalazłam namiary na jeden ciekawy gabinet i jak tam wyjdzie mi coś nie tak,(np skrócona szyjka czy rozwarta wręcz) albo będę dalej źle się czuła to przyspieszę swoją wizytę u mojej ginki
Teraz jak czas (i Młody) pozwoli, poczytam co tu się wykluło pod moją nieobecność ..w międzyczasie gotuję zupkę kalafiorkowągocha04, Rucia, aisa, Effcia28, Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość
-
HMM no tak wspominała wcześniej a ja chyba bardzie leniwie..
jajecznicę z grzybami
no chyba że mąz wcześniej coś zrobi zanim wróce to już bęę musiała odpuścić na dziśOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Shaguś a do swojej nie da rady przyspieszyć?
a z Kubusiem tez skracała Ci sie szyjka że tak podejrzewasz?
mhmm dziewczyny smaki tu takie dziś że hej -jutro robię kalafiorową postanowione!
śliczne te Twoje fotki miałas je cały czas ja taka spostrzegawcza jestem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 12:21
Oliwka 2006
-
Beata wrote:łeh pisałam pięc minut a tu tyle przybyło,
Mała a co dobrego szykujesz dla mężluka, smaka narobiłas mi na grzyby
a robię krokiety z kapustką i grzybkamiBeata, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyBeata wrote:Shaguś a do swojej nie da rady przyspieszyć?
a z Kubusiem tez skracała Ci sie szyjka że tak podejrzewasz?
mhmm dziewczyny smaki tu takie dziś że hej -jutro robię kalafiorową postanowione!
śliczne te Twoje fotki miałas je cały czas ja taka spostrzegawcza jestem?
Mogę do mojej iść,ale póki co uznałam,że nie ma takiej potrzeby,byłam tydzień temu.
A czemu myślę,że skracać mi się może? Bo mam częste skurcze a to wiadomo może powodować skracanie się szyjki a nawet rozwieranie,...a tego bym nie chciała. -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Witam ponownie...
No i po pól dnia myślenia, dzwonienia itd itp...postanowiłam w poniedziałek jadę na USG połówkowe do Bełchatowa,znalazłam namiary na jeden ciekawy gabinet i jak tam wyjdzie mi coś nie tak,(np skrócona szyjka czy rozwarta wręcz) albo będę dalej źle się czuła to przyspieszę swoją wizytę u mojej ginki
Teraz jak czas (i Młody) pozwoli, poczytam co tu się wykluło pod moją nieobecność ..w międzyczasie gotuję zupkę kalafiorkową
Bardzo dobre postanowienie. Trzymam kciuki.
Zupka.. taka ciepła zupka kalafiorowa..mmmmmmm, a mi tak strasznie burczy w brzuchu.Shagga_80 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny moja beta 789 :)m zadzwonił do lab i mu babka powiedziała:)HURA:)jest dobrze:)
gocha04, Shagga_80, mala29_, Kfjatus, Ola_czeka, Beata, Effcia28, aisa, Blondi22, kiti, Kaja, Sandraa, Ilona, kopciuszek126, mauysia, karoam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Rucia to dobre wyniki, śluz i nabłonki są oki moim skromnym zdaniem, dobrze, że to nie kryształki...spadaaaaam....do później...
Ja miałam nieliczne kryształki i dwóch lekarzy nie widziało w tym nic złego...a w ostatnich wynikach już ich nie było za to jak zwykle bakterie,ale zupełnie się tym nie przejmuję