X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Selena wrote:
    Dziewczyny moja beta 789 :)m zadzwonił do lab i mu babka powiedziała:)HURA:)jest dobrze:):):)

Jak nic trojaczki.

Ola jak mi wykrakasz to z chęcia sie z Tobą podziele;)

Biorę w ciemno każdą ilość.

Selena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko weź proszę stwórz sobie suwaczek ciążowy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 12:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Beatko,czytałam o Twoich skurczach, ja nospy jeszcze nie brałam...póki co magnez i luteinę.

Ruciu, byłam w Lidlu i nie wzięłam nic...legginsy wydały mi się duże (te najmniejsze of kors :/)

Leginsy są Ok. Gorzej ze spodniami które wydały mi się ogromne, ale zaryzykowałam. Jak przymierzyłam w domu okazało się, że za 2 miesiące będą jak ulał :) Lekko luźne w nogawkach, ale nie szkodzi :) W końcu rozmiar 36/38.

Kurcze,ja bałam się,że na moje kijki będą jak spodnie raczej :/
    Może jeszcze zastanowię się nad nimi...chociaż u mnie były tylko te szare a wolałabym czarne :/

• Beata Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Beatko,czytałam o Twoich skurczach, ja nospy jeszcze nie brałam...póki co magnez i luteinę.

Ruciu, byłam w Lidlu i nie wzięłam nic...legginsy wydały mi się duże (te najmniejsze of kors :/)

j amagnez tez brałam przez całą ciaże oprócz tego i na początku chyba duphaston i ile dobrze pamiętam albo cos podobnego

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta Wosebki wcale nie wskazuje na ciąże bliźniaczą :) Jak na 4w1d wydaje się być normalna :)

Selena lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w ogóle (skoro temat krokietów poruszony) będę dziś znów robiła ze szpinakiem i serem...zostało produktów po urodzinach na które takowe robiłam i nie może się zmarnować :)

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaale Wam zazdroszczę tych piekących sutków....

Kurde, serio, nie wierzę, że uda mi się normalnie zajść w ciążę. Ale mnie naszło......

• Beata Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam kochane miłego weekendu
    buźki

Rucia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A odpowiadając na twoje pytanko Beatko, fotkę Młodszego zmieniłam ostatnio (wcześniej miałam inną) a Młode-Starszego dodałam ostatnio :)

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:
    Shagga_80 wrote:

Leginsy są Ok. Gorzej ze spodniami które wydały mi się ogromne, ale zaryzykowałam. Jak przymierzyłam w domu okazało się, że za 2 miesiące będą jak ulał :) Lekko luźne w nogawkach, ale nie szkodzi :) W końcu rozmiar 36/38.

Może jeszcze zastanowię się nad nimi...chociaż u mnie były tylko te szare a wolałabym czarne :/

Ciężko coś sobie dobrać prawda? :)
    Pamiętam, że w ciąży z Kingą kupowałam spodnie w rozmiarze 38 więc zaryzykowałam i wzięłam sobie te ciążowe ciuchy. Może z czasem będą dobre.

• Beata Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Kurde, serio, nie wierzę, że uda mi się normalnie zajść w ciążę. Ale mnie naszło......

ehh no ale mnie tez pieką a w ciązy nie jestem napewno

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Beta Wosebki wcale nie wskazuje na ciąże bliźniaczą :) Jak na 4w1d wydaje się być normalna :)

Ej daj się popastwić, matko syna? ;)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Ola_czeka wrote:

ehh no ale mnie tez pieką a w ciązy nie jestem napewno

Kto wie? nie masz pewności kiedy była owu.

• Selena Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wosebko weź proszę stwórz sobie suwaczek ciążowy :)

Kochana stworze ale dopiero jak zobacze bijące serduszko:)czyli 11 czerwca:)prędzej nie chce zapeszać..;)
    no a teraz mykam po te wyniki i do domku:)pa kochane moje:)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:
    Shagga_80 wrote:

Ciężko coś sobie dobrać prawda? :)
    Pamiętam, że w ciąży z Kingą kupowałam spodnie w rozmiarze 38 więc zaryzykowałam i wzięłam sobie te ciążowe ciuchy. Może z czasem będą dobre.

Ja ostatnio kupiłam na allegro szorty z H&M w rozmiarze 36 i TONĘŁAM W NICH...i odsprzedałam Bratowej :P
    Chyba kupię sobie drugą parę zwykłych legginsów z Gatty, mam takowe w domu (ale zniszczone a ja chciałam takie na wyjście z domu) i sa fajne,bo mega rozciągliwe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Jeszcze nie wiesz, że cuda się zdażają? :)

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Głupia!!! Uda Ci się, jestem pewna!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Rucia wrote:

Ej daj się popastwić, matko syna? ;)

Matko córki :P

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Dla mnie też taka myśl chodzi po głowie i w sumie graniczy z cudem, że tak się może stać w moim przypadku.

Pa Beata.

Szpinak uwielbiam, kalafior uwielbiam przeprowadzam się do Shaggi. Aaaa no i małego Jakuba kocham, a to najważniejsze.:D no i mam doświadczenie w pilnowaniu dzieci.

Shagga_80, aisa, Effcia28, Kfjatus lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ola_czeka wrote:

Jeszcze nie wiesz, że cuda się zdażają? :)

Jakby każdemu zdarzały się cuda, to nie byłyby cudami:(

Ej zwierzę Wam się.

CHCĘ ZAJŚĆ W CIĄŻĘ!!!!!!!!!!!!

Przepraszam, jeśli się uniosłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 13:04

Rucia, Shagga_80, gocha04, aisa, Effcia28, Kfjatus, jeju, Sandraa lubią tę wiadomość

‹‹ 2916 2917 2918 2919 2920 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ