plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena wrote:Ola_czeka wrote:Selena wrote:Dziewczyny moja beta 789 :)m zadzwonił do lab i mu babka powiedziała:)HURA:)jest dobrze:)
Jak nic trojaczki.
Ola jak mi wykrakasz to z chęcia sie z Tobą podziele;)
Biorę w ciemno każdą ilość.
Selena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shagga_80 wrote:Beatko,czytałam o Twoich skurczach, ja nospy jeszcze nie brałam...póki co magnez i luteinę.
Ruciu, byłam w Lidlu i nie wzięłam nic...legginsy wydały mi się duże (te najmniejsze of kors)
Leginsy są Ok. Gorzej ze spodniami które wydały mi się ogromne, ale zaryzykowałam. Jak przymierzyłam w domu okazało się, że za 2 miesiące będą jak ulałLekko luźne w nogawkach, ale nie szkodzi
W końcu rozmiar 36/38.
Kurcze,ja bałam się,że na moje kijki będą jak spodnie raczej
Może jeszcze zastanowię się nad nimi...chociaż u mnie były tylko te szare a wolałabym czarne -
Shagga_80 wrote:Beatko,czytałam o Twoich skurczach, ja nospy jeszcze nie brałam...póki co magnez i luteinę.
Ruciu, byłam w Lidlu i nie wzięłam nic...legginsy wydały mi się duże (te najmniejsze of kors)
j amagnez tez brałam przez całą ciaże oprócz tego i na początku chyba duphaston i ile dobrze pamiętam albo cos podobnegoOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Rucia wrote:Shagga_80 wrote:Beatko,czytałam o Twoich skurczach, ja nospy jeszcze nie brałam...póki co magnez i luteinę.
Leginsy są Ok. Gorzej ze spodniami które wydały mi się ogromne, ale zaryzykowałam. Jak przymierzyłam w domu okazało się, że za 2 miesiące będą jak ulałLekko luźne w nogawkach, ale nie szkodzi
W końcu rozmiar 36/38.
Może jeszcze zastanowię się nad nimi...chociaż u mnie były tylko te szare a wolałabym czarne
Ciężko coś sobie dobrać prawda?
Pamiętam, że w ciąży z Kingą kupowałam spodnie w rozmiarze 38 więc zaryzykowałam i wzięłam sobie te ciążowe ciuchy. Może z czasem będą dobre.
-
Ola_czeka wrote:Aaaaaaale Wam zazdroszczę tych piekących sutków....
Kurde, serio, nie wierzę, że uda mi się normalnie zajść w ciążę. Ale mnie naszło......
ehh no ale mnie tez pieką a w ciązy nie jestem napewnoOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Ola_czeka wrote:Aaaaaaale Wam zazdroszczę tych piekących sutków....
Kurde, serio, nie wierzę, że uda mi się normalnie zajść w ciążę. Ale mnie naszło......
ehh no ale mnie tez pieką a w ciązy nie jestem napewno
Kto wie? nie masz pewności kiedy była owu. -
nick nieaktualnyRucia wrote:Shagga_80 wrote:Rucia wrote:Shagga_80 wrote:Beatko,czytałam o Twoich skurczach, ja nospy jeszcze nie brałam...póki co magnez i luteinę.
W końcu rozmiar 36/38.
Może jeszcze zastanowię się nad nimi...chociaż u mnie były tylko te szare a wolałabym czarne
Ciężko coś sobie dobrać prawda?
Pamiętam, że w ciąży z Kingą kupowałam spodnie w rozmiarze 38 więc zaryzykowałam i wzięłam sobie te ciążowe ciuchy. Może z czasem będą dobre.
Ja ostatnio kupiłam na allegro szorty z H&M w rozmiarze 36 i TONĘŁAM W NICH...i odsprzedałam Bratowej
Chyba kupię sobie drugą parę zwykłych legginsów z Gatty, mam takowe w domu (ale zniszczone a ja chciałam takie na wyjście z domu) i sa fajne,bo mega rozciągliwe. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Aaaaaaale Wam zazdroszczę tych piekących sutków....
Dla mnie też taka myśl chodzi po głowie i w sumie graniczy z cudem, że tak się może stać w moim przypadku.
Pa Beata.
Szpinak uwielbiam, kalafior uwielbiam przeprowadzam się do Shaggi. Aaaa no i małego Jakuba kocham, a to najważniejsze.no i mam doświadczenie w pilnowaniu dzieci.
Shagga_80, aisa, Effcia28, Kfjatus lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Aaaaaaale Wam zazdroszczę tych piekących sutków....
Jeszcze nie wiesz, że cuda się zdażają?
Jakby każdemu zdarzały się cuda, to nie byłyby cudami:(
Ej zwierzę Wam się.
CHCĘ ZAJŚĆ W CIĄŻĘ!!!!!!!!!!!!
Przepraszam, jeśli się uniosłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 13:04
Rucia, Shagga_80, gocha04, aisa, Effcia28, Kfjatus, jeju, Sandraa lubią tę wiadomość