plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySelena wrote:Rucia wrote:Wosebko weź proszę stwórz sobie suwaczek ciążowy
Kochana stworze ale dopiero jak zobacze bijące serduszko:)czyli 11 czerwca:)prędzej nie chce zapeszać..
no a teraz mykam po te wyniki i do domku:)pa kochane moje:)
Ale czym ty chcesz zapeszać? Suwaczkiem ciązowym? eeeeebez przesady.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Ola_czeka wrote:Aaaaaaale Wam zazdroszczę tych piekących sutków....
Kurde, serio, nie wierzę, że uda mi się normalnie zajść w ciążę. Ale mnie naszło......
Dla mnie też taka myśl chodzi po głowie i w sumie graniczy z cudem, że tak się może stać w moim przypadku.
Pa Beata.
Szpinak uwielbiam, kalafior uwielbiam przeprowadzam się do Shaggi. Aaaa no i małego Jakuba kocham, a to najważniejsze.no i mam doświadczenie w pilnowaniu dzieci.
Zapraszam w październiku, przyda się pomocgocha04, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selenko, gratuluję pięknego przyrostu bety
Tak trzymaj
Dziękuje za nową porcję życzeń:*
Kfjatuszku, ja tam myślę to co myślę o tych Twoich sutkach, a jak dodam do tego to przedwczorajsze plamienie to tym mocniej trzymam kciuki, ale co Cię będę nakręcać. Będzie co ma byćKfjatus lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:gocha04 wrote:Ola_czeka wrote:Aaaaaaale Wam zazdroszczę tych piekących sutków....
Kurde, serio, nie wierzę, że uda mi się normalnie zajść w ciążę. Ale mnie naszło......
Dla mnie też taka myśl chodzi po głowie i w sumie graniczy z cudem, że tak się może stać w moim przypadku.
Pa Beata.
Szpinak uwielbiam, kalafior uwielbiam przeprowadzam się do Shaggi. Aaaa no i małego Jakuba kocham, a to najważniejsze.no i mam doświadczenie w pilnowaniu dzieci.
Zapraszam w październiku, przyda się pomoc
OKEJ jesteśmy umówione.Shagga_80 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:To i ja Wam się zwierzę
Ja gotuję swoją zupę, a Młody swoją...już chyba z pół przypraw wylądowało w Jego garnku
Olu, to zmienia postać rzeczy...nic nie dałaś poznać,że Ty chcesz zajść w ciążę!!
Ale masz pomocnika ! Co ja bym dała, żeby moja córcia była taka chętna do pomocy w kuchni
Może Kuba kucharzem zostanie. Ale miałabyś dobrze -
Kfjatus wrote:Nigdy w życiu tak nie miałam, od wczoraj bolą/pieką mnie sutki. Od czego może tak być?
moze przed owulacja??
ja np od kilku dnia tak mam i nawet stanik mnie drażni ;/a na dodatek cale piersi czuje jak bym w zakwasach mialajeju lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:To i ja Wam się zwierzę
Ja gotuję swoją zupę, a Młody swoją...już chyba z pół przypraw wylądowało w Jego garnku
Olu, to zmienia postać rzeczy...nic nie dałaś poznać,że Ty chcesz zajść w ciążę!!
To może dlatego mi nie wychodzi?
Uwielbiam matki, które pozwalają się dzieciom bawić a nie krzyczą w kółko "Zostaw to!"
(wychowanie w stylu "nie biegaj bo się spocisz")Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 13:07
aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rucia wrote:To ja też wam coś powiem
Za 3 godziny wraca moja dziecina !!!!
Każe Ci usiąść na kanapie i powie, że musi Ci coś powiedzieć, ale żebyś się nie denerwowała
Z takimi tekstami niech lepiej poczeka 15 latOla_czeka, Shagga_80, Effcia28, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Aaaaaaale Wam zazdroszczę tych piekących sutków....
wcale te pieczenie i ból nie jest przyjemne i to tak jak u mnie juz ktorych dzień ;/
ale dobra nie marudzejeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:To i ja Wam się zwierzę
Uwielbiam matki, które pozwalają się dzieciom bawić a nie krzyczą w kółko "Zostaw to!"
(wychowanie w stylu "nie biegaj bo się spocisz")
Mój robi w domu wszystko
Do tego stopnia,że tylko On obsługuje maszynkę do mięsa (z szatkownicą do warzyw)
Ale Stary jak widzi ten garnek z zupą Młodego to drze się,że On nie będzie wydawał kasy na przyprawy...oczywiście na mnie się drze -
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:To i ja Wam się zwierzę
(wychowanie w stylu "nie biegaj bo się spocisz")
Mój robi w domu wszystko
Do tego stopnia,że tylko On obsługuje maszynkę do mięsa (z szatkownicą do warzyw)
Ale Stary jak widzi ten garnek z zupą Młodego to drze się,że On nie będzie wydawał kasy na przyprawy...oczywiście na mnie się drze
To mu potem z tej Kubusiowej mieszanki parz ziółka na uspokojenie.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
mala29_ wrote:wiem to i czuje w piętach a w sumie jestem na 100 % pewna tego
A nie wiesz może kiedy? Tak z ciekawości pytam, poukładałabym sobie harmonogram w kalendarzu.
Tak pi razy oko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 13:23
Shagga_80, Effcia28 lubią tę wiadomość