plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:To i ja Wam się zwierzę
Ja gotuję swoją zupę, a Młody swoją...już chyba z pół przypraw wylądowało w Jego garnku
Olu, to zmienia postać rzeczy...nic nie dałaś poznać,że Ty chcesz zajść w ciążę!!
To może dlatego mi nie wychodzi?
Uwielbiam matki, które pozwalają się dzieciom bawić a nie krzyczą w kółko "Zostaw to!"
(wychowanie w stylu "nie biegaj bo się spocisz")
Mój robi w domu wszystko
Do tego stopnia,że tylko On obsługuje maszynkę do mięsa (z szatkownicą do warzyw)
Ale Stary jak widzi ten garnek z zupą Młodego to drze się,że On nie będzie wydawał kasy na przyprawy...oczywiście na mnie się drze
To mu potem z tej Kubusiowej mieszanki parz ziółka na uspokojenie.
Tam jest wszytko !
Łącznie z kaszą manną
PS. Któregoś dnia wyszłam do łazienki a Młody "doprawił" mi naszą zupę stojąca na kuchniDo tej pory nie wiem,co dodał
Ale może On wie lepiej,czego brakowało
Blondi22, Rucia lubią tę wiadomość
-
u mnie tez kuba bawi sie czym popadnie
niedawno miałam sajgon w domu bo kuba miał goscia kolezanki ze swojej klasy
a ja to potem sprzatałam;/
aaaaa i najważniejsze dostalam sliczny prezenkcik od kuby na Dzien Matki robili w przedszkolu
a teraz jakoś słabo sie czuje cos mnie boli podbrsusze jak na @ i czuje jak bym miała grype wszystko mnie boli ;/jeju lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:To i ja Wam się zwierzę
Ja gotuję swoją zupę, a Młody swoją...już chyba z pół przypraw wylądowało w Jego garnku
Olu, to zmienia postać rzeczy...nic nie dałaś poznać,że Ty chcesz zajść w ciążę!!
Uwielbiam matki, które pozwalają się dzieciom bawić a nie krzyczą w kółko "Zostaw to!"
Mój robi w domu wszystko
Do tego stopnia,że tylko On obsługuje maszynkę do mięsa (z szatkownicą do warzyw)
Ale Stary jak widzi ten garnek z zupą Młodego to drze się,że On nie będzie wydawał kasy na przyprawy...oczywiście na mnie się drze
Tam jest wszytko !
Łącznie z kaszą manną
PS. Któregoś dnia wyszłam do łazienki a Młody "doprawił" mi naszą zupę stojąca na kuchniDo tej pory nie wiem,co dodał
A zupę dało się zjeść?
Synek mojej przyjaciółki poszedł do toalety. Był tam zbyt długo i zbyt cicho jak na jej matczyne oko, więc poszła to sprawdzić co zmajstrował. Otwiera drzwi, patrzy na niego a on od stóp do głów oblepiony jest całym zapasem jej wkładek higienicznychShagga_80, Kfjatus, aisa, jeju, Effcia28, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:mala29_ wrote:wiem to i czuje w piętach a w sumie jestem na 100 % pewna tego
A nie wiesz może kiedy? Tak z ciekawości pytam, poukładałabym sobie harmonogram w kalendarzu.
Tak pi razy oko.
Teraz jak już wyrzuciłaś z siebie to,że w ogóle chcesz zajść w ciążę to tylko kwestia czasu...kiedy Ci pasuje? -
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:To i ja Wam się zwierzę
Mój robi w domu wszystko
Tam jest wszytko !
Łącznie z kaszą manną
A zupę dało się zjeść?
Synek mojej przyjaciółki poszedł do toalety. Był tam zbyt długo i zbyt cicho jak na jej matczyne oko, więc poszła to sprawdzić co zmajstrował. Otwiera drzwi, patrzy na niego a on od stóp do głów oblepiony jest całym zapasem jej wkładek higienicznych
hahaha dobreOla_czeka lubi tę wiadomość
-
Aiso nie przewiduję ciąży, mój wykres na to nie wskazuje - choć z drugiej strony, jak miałam ładne wykresy to nie byłam, to teraz mogę mieć brzydki
i może będę
Olka ale się uśmiałam z tych wkładek! ( wyobraźnia dział jak należy !)
Shagga może Kuba będzie kucharzem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 13:36
Shagga_80, Ola_czeka, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:mala29_ wrote:wiem to i czuje w piętach a w sumie jestem na 100 % pewna tego
A nie wiesz może kiedy? Tak z ciekawości pytam, poukładałabym sobie harmonogram w kalendarzu.
Tak pi razy oko.
Teraz jak już wyrzuciłaś z siebie to,że w ogóle chcesz zajść w ciążę to tylko kwestia czasu...kiedy Ci pasuje?
A który jest dzisiaj? -
Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:mala29_ wrote:wiem to i czuje w piętach a w sumie jestem na 100 % pewna tego
Tak pi razy oko.
Teraz jak już wyrzuciłaś z siebie to,że w ogóle chcesz zajść w ciążę to tylko kwestia czasu...kiedy Ci pasuje?
A który jest dzisiaj?
Ola ale po co masz zachodzić, jak Ty już zaszłaś ?aisa, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Blondi22 wrote:Shagga_80 wrote:A tak na marginesie,to czy Fedra nie miała mieć dziś wyników bety?
chyba dzis a wiesz o ktorej godzinie?
Nie wiem,nie czasem rano o 9?
Doczytałam,że Ona dziś miała iść na betę dopiero a nie wyniki mieć .. -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:mala29_ wrote:wiem to i czuje w piętach a w sumie jestem na 100 % pewna tego
Tak pi razy oko.
A który jest dzisiaj?
To zaczynam od dziś trzymać kciuki !!mala29_ lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:mala29_ wrote:wiem to i czuje w piętach a w sumie jestem na 100 % pewna tego
Tak pi razy oko.
A który jest dzisiaj?
Ola ale po co masz zachodzić, jak Ty już zaszłaś ?
Aaaaaaaaaaaa to tego ja nie wiedziałam!Kfjatus, mala29_ lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:mala29_ wrote:wiem to i czuje w piętach a w sumie jestem na 100 % pewna tego
Tak pi razy oko.
A który jest dzisiaj?
To zaczynam od dziś trzymać kciuki !!
To po cholerę co miesiąc kłamałaś mi w żywe oczy: "trzymam kciuki! Trzymam kciuki!"???
Shagga_80, Kfjatus, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:mala29_ wrote:wiem to i czuje w piętach a w sumie jestem na 100 % pewna tego
Tak pi razy oko.
A który jest dzisiaj?
To po cholerę co miesiąc kłamałaś mi w żywe oczy: "trzymam kciuki! Trzymam kciuki!"???
Ja???????????? -
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:mala29_ wrote:wiem to i czuje w piętach a w sumie jestem na 100 % pewna tego
Tak pi razy oko.
A który jest dzisiaj?
Ja????????????
A sorry, to chyba był ktoś inny.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny