plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga nie wiem ile ty jesteś po ślubie , ale moja koleżanka ma podobnie i pomaga jej teściowa w wychowaniu synusia , a jej męża ona jak dzwoni to najpierw opiernicza teściowa ,że synka wypiescila i na ambicję jedzie i mówi jej co ona ma powiedzieć synkowi no , a teściowa za chwilę mi dzwoni do synka i go opiernicza akcja samun normalnie ,a syn lat ma 40 i 10 lat w małżeństwie i nie raz w reklamówce z biedronki i akcja jest ,ale powiem ci , że pomaga jak teściowa synka opieprzy że nie pomaga jak,a ona jest w 8 mc i sama wszystko robi ten jej nic nie pomaga......
-
jeju wrote:No jo...Witam Kaszuby...Jak pogoda u Was, co?
Rucia dzięki za podmuchy...
MAUYSIU co do procesyjki w dniu bez stanika hehe - to ja nie poszłam, bo majne cycki grawitacja za mocno bierze
Na szczęście miałam stanik i inne procesjuszki też - całe szczęście, bo byłby istny konkurs na miss mokrego podkoszulkaIlona lubi tę wiadomość
-
Jestem za wyszukiwaniem stron, powinno być możliwe wpisywanie strony jaką szukamy...
A tak trzeba przewalać...chyba, że macie inne sposoby...
U Was też? Już widzę te bimbały po kolana inne rozgarniające wodę w kałużach...w takiej sytuacji lepiej mieć tylko dwa piegi....kochana tylko chyba się nie przeziębiłaś co? Nic Ci nie jest?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 08:38
-
jeju wrote:Jestem za wyszukiwaniem stron, powinno być możliwe wpisywanie strony jaką szukamy...
A tak trzeba przewalać...chyba, że macie inne sposoby...
U Was też? Już widzę te bimbały po kolana inne rozgarniające wodę w kałużach...w takiej sytuacji lepiej mieć tylko dwa piegi....kochana tylko chyba się nie przeziębiłaś co? Nic Ci nie jest?
Nie, to był ciepły deszcz, no i przyznam się bez bicia, że jak lunęło przy trzecim ołtarzu, to zdezerterowałam i skierowałam swe kroki ku domowi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 08:40
-
Już widzę, możńa zmienić w adresie...spoko...jestem bystra jak woda w klozecie, nie ma co!
Najważniejsze zdrowie Wasze...
Mam drugi raz w krótkim czasie nabrzmiałe dziąsła...wrrrr....objaw owulki?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 08:42
-
jeju wrote:Już widzę, możńa zmienić w adresie...spoko...jestem bystra jak woda w klozecie, nie ma co!
Najważniejsze zdrowie Wasze...
Mam drugi raz w krótkim czasie nabrzmiałe dziąsła...wrrrr....objaw owulki?!
Ja miałam zwykle inne części ciała nabrzmiałe podczas owulki, ale kto wie kto wie...Rucia, Ilona lubią tę wiadomość
-
Rucia pięknie u Ciebie
Shagga nie masz za co przepraszać, czasem każdy potrzebuje się wygadać. 3mam kciuki żeby wszystko zmierzało ku lepszemu .
Mauysiu zacznij od 1 strony czytanie, to bezie jak niekończąca się opowieść, bo ciągle trwa dopisywanie
Fedra czekamy...jeju, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Rucia pięknie u Ciebie
Shagga nie masz za co przepraszać, czasem każdy potrzebuje się wygadać. 3mam kciuki żeby wszystko zmierzało ku lepszemu .
Mauysiu zacznij od 1 strony czytanie, to bezie jak niekończąca się opowieść, bo ciągle trwa dopisywanie
Fedra czekamy...
Nie, aż taką kamikadze to ja nie jestem
Tym bardziej, że ja już to kiedyś czytałam, ale miałam łatwiej, bo dołączyłam do forum na stronie 85 więc niewiele miałam do nadrobienia"Młoda krew" ma nieco trudniej...
jeju, zbikowa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Blondi, aisa, Sandraa..."czajniki" wyłazić zza krzaków:-P
Miało być mało do nadrabianie, ale wieczorem widzę impreza była. Czytam, czytam a jak doczytam to wylazę z krzaków
Ps. Polubiło mi się 2 razy post Żbika na 3020 stronieMoże i ja posiadłam tajemne moce
mauysia, jeju, zbikowa, Blondi22, Rucia, Ilona lubią tę wiadomość