plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:Olka będziemy pływać z pawiami w basenie? Przecież my w ciąży jesteśmy, no nie?
Ty już wyżej a ja trochę niżej...Rucia wpuszczasz ze zwierzętami?
No ja jestem w ciąży, przynajmniej w śnie dziś byłam i to rzyganie mi nie odpowiadało, zwłaszcza, że rzygałam jak tylko podnosiłam ręce. A w śnie akurat wieszałam firanki....mauysia, zbikowa, jeju, Kfjatus, Blondi22, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:jeju wrote:Olka będziemy pływać z pawiami w basenie? Przecież my w ciąży jesteśmy, no nie?
No ja jestem w ciąży, przynajmniej w śnie dziś byłam i to rzyganie mi nie odpowiadało, zwłaszcza, że rzygałam jak tylko podnosiłam ręce. A w śnie akurat wieszałam firanki....
To musiał być koszmar
No i nie wiesza się przecież firanek w ciąży!jeju, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuzi ja też dmucham !!!
Olu nie wiesz, że firanek w ciąży się nie wiesza?
Mayuś a no mam niestety słup z prądem, a może to i dobrze? Gdyby słupa nie było, to i działka poszłaby na sprzedaż. A tym sposobem, mamy więcej miejsca ( i o zgrozo więcej koszenia ;( )mauysia, jeju, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:jeju wrote:Olka będziemy pływać z pawiami w basenie? Przecież my w ciąży jesteśmy, no nie?
No ja jestem w ciąży, przynajmniej w śnie dziś byłam i to rzyganie mi nie odpowiadało, zwłaszcza, że rzygałam jak tylko podnosiłam ręce. A w śnie akurat wieszałam firanki....
To musiał być koszmar
No i nie wiesza się przecież firanek w ciąży!
Widać mnie, jako niedoświadczonej ciężarnej, te dwa fakty zlały się w jednojeju, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Muzi ja też dmucham !!!
Olu nie wiesz, że firanek w ciąży się nie wiesza?
Mayuś a no mam niestety słup z prądem, a może to i dobrze? Gdyby słupa nie było, to i działka poszłaby na sprzedaż. A tym sposobem, mamy więcej miejsca ( i o zgrozo więcej koszenia ;( )
Tera to wszystkie mundre, ale we śnie nie miał kto podpowiedzieć.jeju, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA już wiem !
OluBardzo ładne temperatury odnotowujesz
Bardzo mi się podobają
Wykres wygląda pięknie
Karoam weź proszę podmuchaj trochę tego ciepłego powietrza na Polskę.Patrzę się na twoje zdjęcia, i zazdrość mnie zżera, że u Ciebie jest tak słonecznie
karoam, jeju, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:A już wiem !
OluBardzo ładne temperatury odnotowujesz
Bardzo mi się podobają
Wykres wygląda pięknie
Karoam weź proszę podmuchaj trochę tego ciepłego powietrza na Polskę.Patrzę się na twoje zdjęcia, i zazdrość mnie zżera, że u Ciebie jest tak słonecznie
Nisko, baaaardzo nisko jak na ciążę z rzyganiem na firanki. Liczyłam na 37,33jeju, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej wpadam tylko przywitać się i uciekam..zagladne później po wieści Fedrowe .
Za wczoraj przepraszam..nie powinnam była pisać o sobie szczególnie że nie opisałam wszystkiego oczywiście bo musialabym zdominować forum ale dopiero wtedy mialybyscie obraz tego wszystkiego.bo póki co do każdego posta musialabym napisać dwu trzykrotnie większą odpowiedź.jeju, mauysia, kopciuszek126, aisa, Rucia, Ilona lubią tę wiadomość