plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shaguś pomyslałam to samo co Ola, ale przez tą złość na Twojego M. zapomniałam co miałam jeszcze napisac, a mianowicie chodzi mi o to,że on sie boi rozmów z Tobą- bo ty masz taką gadane,ze na pewno przegadałabyś Go i on nie wiedziałby znowu co powiedzieć?!!
Może posłuchaj rady Oli i zapytaj Go na spokojnie co On by chciał żebyś Ty zmieniła w swoim zachowaniu zeby wam sie lepiej układalo i lepiej razem żyło?! Ja wiem,że Tobie nie ma co zarzucić bo jesteś fajna babka i super mama, ale podejdź Go właśnie od drugiej strony i nie najeżdżaj na Niego tylko powiedz,ze chesz z nim porozmawiać -jak On widzi Waszą przyszłość? Co masz zrobić wg Niego zeby było tak jak Bóg przykazał?!!!Powiedz Mu,ze ty chcesz mieć tylko szczęśliwą rodzinę-czy to aż tak wiele????
Zobaczymy co On na to???Ola_czeka, jeju, Ilona lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:A później zagramy w siatę, co dziewczyny?! acha i mam pytanie:
CHCIAŁYBYŚCIE MNIE ZOBACZYĆ NA TRAMPOLINIE?!
Góóóóóóóópia!
Ile ja mam Wam tłumaczyć, że czytam Was w pracy i nie mogę się chichrać przez całe 11 godzin?!Kfjatus, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:No i wróciłam...wciągnęły mnie tumblebugs...na poziomie 10-4 można nabić mnóstwo życia dopóki komp nie zrobi mnie w konia...nabiłam 82 życia he he
Dałam się zrobić, bo chciałam do 100 żyć dobić...tylko problem w tym, że musiałam przynajmniej życia dwa zdobyć, by nie być stratną rozwalając się na własne życzenie
O czym ja tu piszę...idę...listonosz zapuka a ja w piżamie...
No i u nas nieco się rozpogadza ale wczoraj też tak było...nie cieszę się wcale...
Mauysia Twoja strategia to było "s x x s" czy "s x s"...chyba to pierwsze co?
Mam prośbę czy możecie dmuchać na moją temperaturę żeby już nie spadała nisko? Bardzo Was proszę...chciałabym zobaczyć skok, prawdziwy skok... tak Wam zazdroszczę tych skoków na wykresie, że aż mnie z tej zazdrości skręca...no...nie dajcie się prosić...
Muzi, a co to za gra? Jakaś na FB?
Przyznaję, że nie kumam z tą strategią...
A dmuchanko masz jak w banku (tylko nie zrozum mnie źle)
zbikowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKomputer mi się zawiesił
Muzi - miejsca mam pod dostatkiem 2 tyś m2. Działka ( bezużyteczna ponieważ jest słup ) gdzie jest "boisko" do siatkówki przeznaczyliśmy na plac zabaw. Więc w wolnych chwilach jest co robićmamy też ful wypas miejscówę za trampoliną na ognicho z ławeczkami
Jest też domek dla dzieci własnoręcznie wybudowany przez mojego M. no i piaskownica więc dzieciaki mają raj
Woda na głębokość ma 120 cmSądzę że spokojnie wszystkie się w Nim zmieścimy
Sandraa, Kfjatus, Blondi22, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny