X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Babeczki..dobrze,że mam swojego Syneczka (póki co jednego) On to jednak ma dobre serduszko,zawsze,gdy widzi mnie płaczącą to przychodzi,przytula albo przynosi chusteczkę do wycierania oczu i każe mi wysmarkać się :)

Ola_czeka, zbikowa, Blondi22, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to czytam, to mnie trafia(!) Shagguś nic nie zrobisz dzisiejszego wieczoru, połóż się spać kochana i powiem Ci, że chyba trzeba by napuścić na niego lekarkę, powiedzieć jej, poprosić o ile masz z nią taki kontakt, by mu powiedziała, że musisz leżeć, bo "coś tam", że nie możesz się denerwować, że możesz na spacery iść ale w towarzystwie drugiej osoby dla bezpieczeństwa, bo musisz zażywać dużo tlenu ale chce byś została z nią w kontakcie w pobliżu, bo musi mieć nad Tobą i maleństwem nadzór.
    Ja bym położyła się kilkanaście razy na kanapie z okładem na czole(przed jego powrotem z pracy, że niby głowa Cię boli, że źle się czujesz...że w głowie Ci się kręciło... umyłabym dwa kubki i trzy talerze, zostawiła resztę w zlewozmywaku, tak jakbyś musiała odejść , bo już nie dałaś rady ,no nic nie stracisz, chyba trzeba wzbudzić w nim strach o Was i empatię...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2013, 21:53

Gunia, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Jak to czytam, to mnie trafia(!) Shagguś nic nie zrobisz dzisiejszego wieczoru, połóż się spać kochana i powiem Ci, że chyba trzeba by napuścić na niego lekarkę, powiedzieć jej, poprosić o ile masz z nią taki kontakt, by mu powiedziała, że musisz leżeć, bo "coś tam", że nie możesz się denerwować, że możesz na spacery iść ale w towarzystwie drugiej osoby dla bezpieczeństwa, bo musisz zażywać dużo tlenu ale chce byś została z nią w kontakcie w pobliżu, bo musi mieć nad Tobą i maleństwem nadzór.
    Ja bym położyła się kilkanaście razy na kanapie z okładem na czole(przed jego powrotem z pracy, że niby głowa Cię boli, że źle się czujesz...że w głowie Ci się kręciło... umyłabym dwa kubki i trzy talerze, zostawiła resztę w zlewozmywaku, tak jakbyś musiała odejść , bo już nie dałaś rady ,no nic nie stracisz, chyba trzeba wzbudzić w nim strach o Was i empatię...

Lekarka na ostatniej wizycie powiedziała Mu "Żona musi więcej odpoczywać,musi Pan Ją wyręczać"....i co? No właśnie nic! Nie raz sama Mu mówiłam,że nie wiem,czy zdaje sobie sprawę z tego,że jak będą skurcze dalej mnie męczyć to może zacząć skracać mi się szyjka a nawet rozwierać a wtedy albo będę musiała tylko leżeć (i wstawać tylko do WC) albo nawet w Szpitalu wyląduję... Nic na Niego nie podziała....dla mnie to dowód na tezę postawioną dziś na początku moich smętów...musiałby Mu zależeć na mnie,by coś zmienił...i Jego zapewnienia,e ocyzwiđcie kocha mnie na nic,bo wciąż jest tak samo a regularnie dostarcza mi nowych powodów do przypuszczeń,że nie płakałby za mną...baaa, mało razy słyszałam,że On sobie poradzi beze mnie...baaa nawet lepiej Mu finansowo byłoby..

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi/Jeju....wyżaliłam się, popłakałam swoje i już mi lepiej...teraz czytam ploty na fakcie dla rozerwania się :P

mauysia, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga to w sumie nie rozmowa na to forum ale powiem Ci, że mam podobne odczucia...ba ja nawet usłyszałam w ostatniej , nie sorry , nie w ostatniej rozmowie taki tekst, że się zastanawiałam co ja z moim W. jeszcze robię, dlaczego jeszcze jestem z nim. Jakby mi ktoś w pysk strzelił...to wtedy co obadaniu nasienia pisałam no i rzecz jasna nie raczyłam Was dokładnie wszystkim, bo chyba się łudzę i udaję a może marudzę nie wiem do końca , ale niepokój jest. Napiszę Ci na fb na chacie...dobra...też chciałabym powiedzieć Ci co i jak u nas...Ty miałabyś chyba właśnie takie spojrzenie na to, bo walczysz z pewnymi zachowaniami już długo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2013, 22:03

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Shagga to w sumie nie rozmowa na to forum ale powiem Ci, że mam podobne odczucia...ba ja nawet usłyszałam w ostatniej , nie sorry , nie w ostatniej rozmowie taki tekst, że się zastanawiałam co ja z moim W. jeszcze robię, dlaczego jeszcze jestem z nim. Jakby mi ktoś w pysk strzelił...to wtedy co obadaniu nasienia pisałam no i rzecz jasna nie raczyłam Was dokładnie wszystkim, bo chyba się łudzę i udaję a może marudzę nie wiem do końca , ale niepokój jest. Napiszę Ci na fb na chacie...dobra...też chciałabym powiedzieć Ci co i jak u nas...Ty miałabyś chyba właśnie takie spojrzenie na to, bo walczysz z pewnymi zachowaniami już długo...

Ja już tyle z Nim przeszłam,że wielokrotnie miałam poczucie,że jestem bez honoru,że nadal z Nim jestem....i do zeszłego roku uważałam,że więcej z Nim dzieci nie chcę...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Muzi nocną porą :)

Shagguś, idź już spać, odpocznij po tym ciężkim dniu.

Ja jeszcze mam pół godziny filmu przed sobą :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

A co w końcu oglądasz?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    mauysia wrote:

A co w końcu oglądasz?

"Rock'n'Rolla", i ślinie się na widok Toma Hardy'ego i Gerarda Butlera :P

Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga_80 wrote:
    mauysia wrote:

A co w końcu oglądasz?

I to horror??????????

• mauysia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    mauysia wrote:
    Shagga_80 wrote:
    mauysia wrote:

A co w końcu oglądasz?

I to horror??????????

NIeee :D Komedia kryminalna, humor trochę w stylu "Ocean's 11", co mi bardzo pasuje :) Horrory zostawiłam sobie na inną okazję.

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guniu, dzięki za poradę - film był świetny :) A motyw między Tomem a Gerardem - mistrzostwo, myslałam że padnę ze śmiechu na napisach :D

Niniejszym kończę mą bytność tutaj na dzisiejszą noc - do napisania rano! PA :)

Shagga_80, jeju, aisa, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2013, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Guniu, dzięki za poradę - film był świetny :) A motyw między Tomem a Gerardem - mistrzostwo, myslałam że padnę ze śmiechu na napisach :D

Niniejszym kończę mą bytność tutaj na dzisiejszą noc - do napisania rano! PA :)

Ja też, buziaki siusiaki :P

jeju, aisa lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 04:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki witam sie bardzo rano ale wlasnie jade do pracy. Znalazlam tymczasowo prace. Ona nie jest na stale ale z braku laku to I kit dobry jak to sie mowi. Tak wiec zycze wam milego dnia :-)

jeju, mauysia, Ola_czeka, zbikowa, Blondi22, aisa, Gunia lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich :-):-):-) mała miłego dnia w pracy ....

jeju, mauysia, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• jeju Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mała, kaja i wszystkim wchodzącym w porze późniejszej...bo się wkopię jak wczoraj i kogoś pominę :-D
    Każdej z Was przemiłego dnia.
    Pogoda: leje
    Nastrój: znośny
    Plany: umówić wizytę u gina na poniedziałek, upiec ciacho z rabarbarem, kupić farbę do włosów jeśli pogoda się poprawi.

ps:( mała to niech ten dzień przyniesie zadowolenie i niech praca okaże się przyzwoita)

Kaja, mauysia, Ola_czeka, Sandraa, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzi tooooo dzien zaplanowany widzę ,a u nas piekna pogoda :-)

Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju ja czekam aż mój m z nocki powita hmmmm i uciekam na zakupy ,aby dać mu się wyspać i teraz taki plan ułożyłam ;-)

Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Mauysia, Nie znam Twego gustu, horrory oglądam z zatkanymi uszami (edit: nie oczami bo oczy się zasłania, a zatyka uszy:/) i tyłem do TV...
    Ale zaczęłabym od najfajniejszego przystojniacha i w dodatku tytuł zachęcający Rock'n'rolla... mnie film nie uśpił, ale tez jest, hmm, nie moge powiedzieć, że "przewidywalny", ale taki dośc typowy, jak na tamte lata (och, wybaczcie, że to napiszę, nie potrafię się powstrzymac - fabułę i tak ma lepszą od współczesnych filmów!) (aaaaa... spadam w przepaść szczerości....) - gangsterzy, mafia, strzelanka... co kto lubi.
    Przyznaję się szczerze - z tych filmów co wymieniłaś zaczęłabym właśnie od rock'n'rollla (Bo jego najlepiej kojarzę) ach, o ile dobrze pamietam to jest wątek miłosny?, ale to chyba niepotrzebnie dodałam, bo tak jest w każdym filmie?),
    a później leciałabym wszystkie po kolei - co masz do stracenia?, jutro w miarę luźny dzień w pracy, jak przyjdziesz niewyspana to nikt nie będzie krzyczał ;)
    Na mnie niech tylko ktoś spróbuję krzywo spojrzeć to powiem co myślę o pracy w piątki między wolnymi dniami!

P.s. A nie masz czegos z Brussem Willisem?

O. Nie tylko ja piszę przystojniaków przez dwa es.

mauysia, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Shagga, jesteś jeszcze? chodź, posiedź z nami, my zaraz jakieś głupoty napiszemy żeby ci humor poprawić.niezły zestaw w sumie Mauysia Gunia i ja ;p

Zazdrość: 12

zbikowa lubi tę wiadomość

‹‹ 2999 3000 3001 3002 3003 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ