plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
Mauysiu wszystkiego Naj, Naj, Najlepszego. Spełnienia najskrytszych marzeń.
Gosiu jestem na koncu 2 części, trochę zwolnilam bo w piątek mam egzamin i do niego sie przygotowuje. Także niestety książka odeszła na drugi plan narazie.
Miłego weekendu dzieciaczkimauysia, gocha04 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyWitam się dziewczynki z domku
My dziś koło 13 wyjechaliśmy od mojej Mamy i pojechaliśmy do Galerii, plan był,że szybkie zakupy dla Bratanicy Starego (na dzisiejszą imprezkę urodzinową) a chłopaki w tym czasie na kulkach ...ostatecznie stanowczo za długo tam zabawiliśmy, bo jeszcze Młodego obkupiliśmy w Reserved, miałam kod z neta więc 30% taniej było 0 polecam, promocja do jutra trwa
Znalazłam tam bluzę fajną też,ale Staremu nie spodobała się...więc zadzwoniłam do Siostry i Ona kupiła ją Młodemu...ale Stary się zdziwi
Potem pojechaliśmy przebrac się do domu i na urodziny , posiedzieliśmy do prawie 21 ,wróciliśmy do domu i UWAGA rozłożyliśmy Młodemu prezent na Dzień Dziecka od nas...a mianowicie basenI chłopaki kąpali się w korytarzu
Fotka,za którą pewnie Stary zabiłby mnie(tzn za fakt opublikowania jej na necie
) :
http://imageshack.us/a/img21/231/opt20130601215547.jpg
Teraz obaj śpią, a ja rozpakowałam nas, poukładałam wszystko w szafkach (jak miło dodawać ubranka Młodemu) i zasiadłam do kompa
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieci, tych małych i tych większych
Obejrzałam wykresy...teraz czas pokaże u paru babeczek czy czerwiec zaczął się szczęśliwiemauysia, zbikowa, Ilona, Rucia, jeju, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobry wieczor dziewczyny- przypominam sie zebyscie przypadkiem o mnie nie zapomnialy;P
Malutka- grattulki z powodu nowej-starej pracy. dobrze ze cos Ci sie udalo znalezc chociazby na przeczekanie:)
Shaggus- trzymam kciuki zeby sytuacja z m rozwiazala sie jakos sensownie no i zebys nie musiala wiecej plakac przez niego...
Kubus jest przeslodki- mam nadzieje ze moj Kubus tez bedzie sie tak ciagle smial:)
Rucia-jeeeessssuuu ale Ci zazdroszcze tego ogrodu... gdyby nie to ze Kuba naprawde ostatnio daje mi sie we znaki jutro wsiadalabym w auto i pedzila do Ciebie i Twojego basenu...
Mauys- swietna zabawa z tymi quizami. nieskromnie sie przyznam ze ten o poczatkach forum zdalam na 100%ale tak mi przykro zescie z jeju zapomnialy ze I JA mam zwierzatko w avatarze...! [smuuuuuutny]
ps. tez lubie horrory, tutaj tez zycze wszystkiego co najlepsze i odpoczywaj sobie ladnie w Olsztynie:*
Librus- ciesze sie ze wpadlas... wracaj do nas szybko... tesknimy za Toba:*
Fedrus-<3<3<3<3<3<3 (tu mialy byc serducha...
) mocno Cie przytulam i do 11 czerwca nie puszczam kciukow...
Plemniczko.... gdzie jestes???
buziaki dla wszystkich do ktorych nie napisalam imiennie- o was wszystkich tez caly czas pamietam!!! spijcie slodko kolorowytch snow :*
tylko prosze tez nie zapominac o mnie:)
ps. dziewczyny rozpakowywuje sie za ok 7 tygodni... czy wam tez ten czas zaiwania jak glupi???
nie wiem sama kiedy to minelo.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2013, 22:25
mauysia, Shagga_80, zbikowa, Sandraa, Ilona, mala29_, gocha04, Rucia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
SHagguś, ekstra zdjęcie w basenie
Wnioskuję z Twojego posta, że już lepiej się czujesz?
Gadgetko - rzeczywiście wtopa z tym awatarem! Ale nie zapominamy o Tobie! A w Olsztynie jest super, słońce grzeje prawie cały czas w przeciwieństwie do pogody w Poznaniu. Super Gadgi, że wpadłaś
Powoli zasypiam nad kompem, więc żegnam się i do napisania pewnie jutro.
Cmoki dobranocne
Shagga_80, zbikowa, Sandraa, Ilona, gadgeta, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny