X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą:)

Mauyś wszystkiego naj naj lepszego, dużo zdrówka i spełnienia wszystkich Twoich marzeń:)
    Wosebko, Libra fajnie Was widzieć:)

I nikogo nie ma ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2013, 19:25

mauysia lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauys sto lat

mauysia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra chyba tylko my tutaj ...

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba tak ... Ciekawe gdzie reszta "bandy";)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra lizak dostały i ssaja

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe chyba liżą;)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no ba pewnie tak :-):-):-):-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra jak minął dzionek ???

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nas rodzice zaprosili na obiad na rybkę :-):-):-) a później kawa i lody a dupa rośnie

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cały dzień poza domem. Byłam na uczelni trochę się dokształcić a potem mój M. mnie na ryby wyciągnął ... ale porażka bo tylko mnie komary pogryzły ... i teraz cały czas się drapie ;/

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedaku komary koszmar ...

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra dobranoc ja idę na tv .... buzole zozole

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienawidzę tego dziadostwa. Jutro znów szkoła, powinnam sobie co nie co powtórzyć ale tak mi się nie chce że szoook.
    Kaja a co u Ciebie??

• Ilona Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ;D
    Mauysiu wszystkiego Naj, Naj, Najlepszego. Spełnienia najskrytszych marzeń.
    Gosiu jestem na koncu 2 części, trochę zwolnilam bo w piątek mam egzamin i do niego sie przygotowuje. Także niestety książka odeszła na drugi plan narazie.

Miłego weekendu dzieciaczki ;D

mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziewczynki z domku :) My dziś koło 13 wyjechaliśmy od mojej Mamy i pojechaliśmy do Galerii, plan był,że szybkie zakupy dla Bratanicy Starego (na dzisiejszą imprezkę urodzinową) a chłopaki w tym czasie na kulkach ...ostatecznie stanowczo za długo tam zabawiliśmy, bo jeszcze Młodego obkupiliśmy w Reserved, miałam kod z neta więc 30% taniej było 0 polecam, promocja do jutra trwa :) Znalazłam tam bluzę fajną też,ale Staremu nie spodobała się...więc zadzwoniłam do Siostry i Ona kupiła ją Młodemu...ale Stary się zdziwi :D
    Potem pojechaliśmy przebrac się do domu i na urodziny , posiedzieliśmy do prawie 21 ,wróciliśmy do domu i UWAGA rozłożyliśmy Młodemu prezent na Dzień Dziecka od nas...a mianowicie basen :P I chłopaki kąpali się w korytarzu :D
    Fotka,za którą pewnie Stary zabiłby mnie :P (tzn za fakt opublikowania jej na necie :D ) :
    http://imageshack.us/a/img21/231/opt20130601215547.jpg
    Teraz obaj śpią, a ja rozpakowałam nas, poukładałam wszystko w szafkach (jak miło dodawać ubranka Młodemu :P ) i zasiadłam do kompa :)
    Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieci, tych małych i tych większych :)
    Obejrzałam wykresy...teraz czas pokaże u paru babeczek czy czerwiec zaczął się szczęśliwie :D

mauysia, zbikowa, Ilona, Rucia, jeju, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry wieczor dziewczyny- przypominam sie zebyscie przypadkiem o mnie nie zapomnialy;P

Malutka- grattulki z powodu nowej-starej pracy. dobrze ze cos Ci sie udalo znalezc chociazby na przeczekanie:)

Shaggus- trzymam kciuki zeby sytuacja z m rozwiazala sie jakos sensownie no i zebys nie musiala wiecej plakac przez niego...
    Kubus jest przeslodki- mam nadzieje ze moj Kubus tez bedzie sie tak ciagle smial:)

Rucia-jeeeessssuuu ale Ci zazdroszcze tego ogrodu... gdyby nie to ze Kuba naprawde ostatnio daje mi sie we znaki jutro wsiadalabym w auto i pedzila do Ciebie i Twojego basenu...

Mauys- swietna zabawa z tymi quizami. nieskromnie sie przyznam ze ten o poczatkach forum zdalam na 100% :P ale tak mi przykro zescie z jeju zapomnialy ze I JA mam zwierzatko w avatarze...! [smuuuuuutny]
    ps. tez lubie horrory, tutaj tez zycze wszystkiego co najlepsze i odpoczywaj sobie ladnie w Olsztynie:*

Librus- ciesze sie ze wpadlas... wracaj do nas szybko... tesknimy za Toba:*

Fedrus- <3<3<3<3<3<3<3 (tu mialy byc serducha...:() mocno Cie przytulam i do 11 czerwca nie puszczam kciukow...

Plemniczko.... gdzie jestes???

buziaki dla wszystkich do ktorych nie napisalam imiennie- o was wszystkich tez caly czas pamietam!!! spijcie slodko kolorowytch snow :*

tylko prosze tez nie zapominac o mnie:)

ps. dziewczyny rozpakowywuje sie za ok 7 tygodni... czy wam tez ten czas zaiwania jak glupi???
    nie wiem sama kiedy to minelo.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2013, 22:25

mauysia, Shagga_80, zbikowa, Sandraa, Ilona, mala29_, gocha04, Rucia, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• didi Koleżanka

Wysłany: 1 czerwca 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dzewczyny to tylko pozazdroscic widac juz padnie glowke ktory to miesiac?ja juz tez bym chciala ale chyba nie predko to nastapi :(

• didi Koleżanka

Wysłany: 1 czerwca 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi tak samo czas zaiwania szybko wrocilismy wlasnie z baletow z mezem i moja mama hee a teraz siadlam i dalej smutna zadaje sobie pytanie kiedy w koncu na mnie nadejdzie kolej na dzidziusia?:((

• mauysia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SHagguś, ekstra zdjęcie w basenie :D Wnioskuję z Twojego posta, że już lepiej się czujesz?

Gadgetko - rzeczywiście wtopa z tym awatarem! Ale nie zapominamy o Tobie! A w Olsztynie jest super, słońce grzeje prawie cały czas w przeciwieństwie do pogody w Poznaniu. Super Gadgi, że wpadłaś :)

Powoli zasypiam nad kompem, więc żegnam się i do napisania pewnie jutro.

Cmoki dobranocne :)

Shagga_80, zbikowa, Sandraa, Ilona, gadgeta, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko witaj kochana....nie zapominamy o Tobie, broń Boże...kurcze,tylko 7 tygodni? Ależ zleciało :)

A co do mojej "sytuacji" to dziś nawet mieliśmy przełom, więc chwilowo jest git :P

zbikowa, Ilona, gadgeta, aisa, mauysia lubią tę wiadomość

‹‹ 3016 3017 3018 3019 3020 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ