Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą:)

Mauyś wszystkiego naj naj lepszego, dużo zdrówka i spełnienia wszystkich Twoich marzeń:)
    Wosebko, Libra fajnie Was widzieć:)

I nikogo nie ma ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2013, 19:25

mauysia lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauys sto lat

mauysia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra chyba tylko my tutaj ...

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba tak ... Ciekawe gdzie reszta "bandy";)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra lizak dostały i ssaja

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe chyba liżą;)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no ba pewnie tak :-):-):-):-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra jak minął dzionek ???

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nas rodzice zaprosili na obiad na rybkę :-):-):-) a później kawa i lody a dupa rośnie

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cały dzień poza domem. Byłam na uczelni trochę się dokształcić a potem mój M. mnie na ryby wyciągnął ... ale porażka bo tylko mnie komary pogryzły ... i teraz cały czas się drapie ;/

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedaku komary koszmar ...

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra dobranoc ja idę na tv .... buzole zozole

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienawidzę tego dziadostwa. Jutro znów szkoła, powinnam sobie co nie co powtórzyć ale tak mi się nie chce że szoook.
    Kaja a co u Ciebie??

• Ilona Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ;D
    Mauysiu wszystkiego Naj, Naj, Najlepszego. Spełnienia najskrytszych marzeń.
    Gosiu jestem na koncu 2 części, trochę zwolnilam bo w piątek mam egzamin i do niego sie przygotowuje. Także niestety książka odeszła na drugi plan narazie.

Miłego weekendu dzieciaczki ;D

mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziewczynki z domku :) My dziś koło 13 wyjechaliśmy od mojej Mamy i pojechaliśmy do Galerii, plan był,że szybkie zakupy dla Bratanicy Starego (na dzisiejszą imprezkę urodzinową) a chłopaki w tym czasie na kulkach ...ostatecznie stanowczo za długo tam zabawiliśmy, bo jeszcze Młodego obkupiliśmy w Reserved, miałam kod z neta więc 30% taniej było 0 polecam, promocja do jutra trwa :) Znalazłam tam bluzę fajną też,ale Staremu nie spodobała się...więc zadzwoniłam do Siostry i Ona kupiła ją Młodemu...ale Stary się zdziwi :D
    Potem pojechaliśmy przebrac się do domu i na urodziny , posiedzieliśmy do prawie 21 ,wróciliśmy do domu i UWAGA rozłożyliśmy Młodemu prezent na Dzień Dziecka od nas...a mianowicie basen :P I chłopaki kąpali się w korytarzu :D
    Fotka,za którą pewnie Stary zabiłby mnie :P (tzn za fakt opublikowania jej na necie :D ) :
    http://imageshack.us/a/img21/231/opt20130601215547.jpg
    Teraz obaj śpią, a ja rozpakowałam nas, poukładałam wszystko w szafkach (jak miło dodawać ubranka Młodemu :P ) i zasiadłam do kompa :)
    Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieci, tych małych i tych większych :)
    Obejrzałam wykresy...teraz czas pokaże u paru babeczek czy czerwiec zaczął się szczęśliwie :D

mauysia, zbikowa, Ilona, nick nieaktualny, jeju, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry wieczor dziewczyny- przypominam sie zebyscie przypadkiem o mnie nie zapomnialy;P

Malutka- grattulki z powodu nowej-starej pracy. dobrze ze cos Ci sie udalo znalezc chociazby na przeczekanie:)

Shaggus- trzymam kciuki zeby sytuacja z m rozwiazala sie jakos sensownie no i zebys nie musiala wiecej plakac przez niego...
    Kubus jest przeslodki- mam nadzieje ze moj Kubus tez bedzie sie tak ciagle smial:)

Rucia-jeeeessssuuu ale Ci zazdroszcze tego ogrodu... gdyby nie to ze Kuba naprawde ostatnio daje mi sie we znaki jutro wsiadalabym w auto i pedzila do Ciebie i Twojego basenu...

Mauys- swietna zabawa z tymi quizami. nieskromnie sie przyznam ze ten o poczatkach forum zdalam na 100% :P ale tak mi przykro zescie z jeju zapomnialy ze I JA mam zwierzatko w avatarze...! [smuuuuuutny]
    ps. tez lubie horrory, tutaj tez zycze wszystkiego co najlepsze i odpoczywaj sobie ladnie w Olsztynie:*

Librus- ciesze sie ze wpadlas... wracaj do nas szybko... tesknimy za Toba:*

Fedrus- <3<3<3<3<3<3<3 (tu mialy byc serducha...:() mocno Cie przytulam i do 11 czerwca nie puszczam kciukow...

Plemniczko.... gdzie jestes???

buziaki dla wszystkich do ktorych nie napisalam imiennie- o was wszystkich tez caly czas pamietam!!! spijcie slodko kolorowytch snow :*

tylko prosze tez nie zapominac o mnie:)

ps. dziewczyny rozpakowywuje sie za ok 7 tygodni... czy wam tez ten czas zaiwania jak glupi???
    nie wiem sama kiedy to minelo.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2013, 22:25

mauysia, nick nieaktualny, zbikowa, Sandraa, Ilona, nick nieaktualny, gocha04, nick nieaktualny, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• didi Koleżanka

Wysłany: 1 czerwca 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dzewczyny to tylko pozazdroscic widac juz padnie glowke ktory to miesiac?ja juz tez bym chciala ale chyba nie predko to nastapi :(

• didi Koleżanka

Wysłany: 1 czerwca 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi tak samo czas zaiwania szybko wrocilismy wlasnie z baletow z mezem i moja mama hee a teraz siadlam i dalej smutna zadaje sobie pytanie kiedy w koncu na mnie nadejdzie kolej na dzidziusia?:((

• mauysia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SHagguś, ekstra zdjęcie w basenie :D Wnioskuję z Twojego posta, że już lepiej się czujesz?

Gadgetko - rzeczywiście wtopa z tym awatarem! Ale nie zapominamy o Tobie! A w Olsztynie jest super, słońce grzeje prawie cały czas w przeciwieństwie do pogody w Poznaniu. Super Gadgi, że wpadłaś :)

Powoli zasypiam nad kompem, więc żegnam się i do napisania pewnie jutro.

Cmoki dobranocne :)

nick nieaktualny, zbikowa, Sandraa, Ilona, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko witaj kochana....nie zapominamy o Tobie, broń Boże...kurcze,tylko 7 tygodni? Ależ zleciało :)

A co do mojej "sytuacji" to dziś nawet mieliśmy przełom, więc chwilowo jest git :P

zbikowa, Ilona, nick nieaktualny, aisa, mauysia lubią tę wiadomość

‹‹ 3016 3017 3018 3019 3020 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ