X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • aisa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2013, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Pewnie już wszystkie śpicie ;) ja też już się kładę. Jesteśmy już u znajomych, dobrze, że wzięłam kompa bo mogłam zajrzeć co pisałyście i jakie wieści od Fedry.

Fedruś, trzymaj się ciepło!! Czekanie wykańcza psychicznie, ale wierze, że będzie dobrze. Tak jak napisała Mała, Bóg musi mieć jakiś plan, to nie może się dziać tak zupełnie bez sensu. Wierzę, że wszystko się ułoży!!
    I pamiętaj, że masz nas! Zawsze Cię wysłuchamy i będziemy wspierać <3

Dobrej nocy!

zbikowa lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 04:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana ;)

Wszystkiego najlpeszego dla dzieciaczków z okazji Dnia Dziecka ;*

jeju lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego kochane brzdące! Proszę o przekazanie buziaków swoim pociechom od cioci Muzi :-*

Ale macie płuca!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2013, 05:49

Blondi22, Sandraa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sobotni! :)
    Ovu zmienił datę owu - na szczęście - teraz mogę się z nim zgodzić ! :P
    Ostatnio padam jak kawka, wieczorem usypiam chwilę po 21, nie mogę sobie z tym poradzić...wczoraj zasnęłam, obudziłam się ok 23, obejrzałam dwa odcinki serialu na necie i znów spać :)
    Fedra współczuje tego czekania, nie dziwię się, że chwilami psychika nie wytrzymuje. Ale życzę Kochana dużo wytrwałości i siły :*
    Mauysiu miłego pobytu w Olsztynie (zazdroszczę! :P).
    Z okazji dnia dziecka życzę Wam Kobietki ślicznego, różowego, krzyczącego po nocach, słodkiego Maluszka - wtedy Dzień Dziecka i Dzień Matki nabierze właściwego znaczenia dla każdej z nas :)

Blondi22, jeju, aisa, Sandraa, zbikowa, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Mauysiu, może nie będę Cię budzić tak wcześnie, skoro jesteś na wywczasie, więc póki co - tu składam Ci życzenia :)

Wszystkiego wszystkiego wszystkiego co najlepsze, wspaniałego dziecka, choć pierworodny postawił poprzeczkę wysoko :) Pociechy z męża, pociechy z koleżanek z OVU i pociechy z Ryana Gosslinga!

Blondi22, zbikowa, mauysia, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia wszystkiego co najlepsze ;***

mauysia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Fedruś- jesteśmy z Tobą :)
    Mauysia- wszystkiego najlepsiejszego!

Zabieram się za śniadanko- dzisiaj jogurcik z płatkami kukurydzianymi ;) A tak w ogóle to spać mi się chcę :/

1usaej28ly44zrzp.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Mauysiu, wszystkie, co najlepsze i najpiękniejsze :*

Wszystkim Wam życzę byśmy potrafiły cieszyć się z małych rzeczy jak dzieci, miały taką ufność jak one, że świat i ludzie nie są tacy źli, może świat stanie się odrobinę piękniejszy :)

Miłego dnia wszystkim życzę :)

Ola_czeka, mauysia lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisa, gdzie Twoja dzisiejsza tempka?

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń, samych radosnych dni ze swoją rodzinką :)

1221648qmrgggy559.gif
  • jeju Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu dobudziłam się aczkolwiek za moment idę dalej do łóżka...

Składam Ci tutaj życzenia zdrówka, miłości i uśmiechu każdego dnia, prawdziwych przyjaciół na swej życiowej drodze i oczywiście jak już Olka pisała pociechy z dzieciaczków i mężulka no i troszkę z nas...

• jeju Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co się dzieje z Wosebką? Dawno jej nie było...Wiecie coś może?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, jak Plemniczki. Nie mam pojęcia, czemu nie bywają, przyznam, że nie pamiętam, czy miały gdzieś wyjeżdżać...

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie rację Plemniczki już strasznie dawno nie widziałam, zero opowieści o ciąży, badaniach itp...

1221648qmrgggy559.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego Naj moje Dzieciny ,aby wam się spełniło To co mi ,a Tym spełnionym ,aby Rosły zdrowo i tym co ciężarne nudnej ciąży oraz Szczęśliwego Porodu życzę !!!!!! Lizaki i Buzole Zozole dla wczystkich !!!!

kiti, mauysia, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja w ten pochmurny i śpiący dzień!!!
    Nic mi się nie chce robić. a tu przecież sobotą i trzeba należycie ogarnąć chatę!!!! I do tego znowu boli mnie głowa :(
    Mauysiu wszystkiego najlepszgo!!!!

No i dla wszystkich dzieciaczków forumowych dużo, duzo zdrówka i samych pięknych chwil w życiu!!!!

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki, dzięki za życzenia urodzinowe :) Choć miałam plan, żeby przejść niezauważona ale cholerka niektóre kotowate chronione w PL pokrzyżowały mi plany :P

Zaraz idę wcinać tort na teściowym ogrodzie. Świeci słońce, jest ekstra. W nocy śnił mi się Tom Hardy (to pewnie po tym czwartkowym filmie), więc już w ogóle git.

Do napisania! Wam też życzę wszystkiego NAJ z okazji Dnia Dziecka, bo każda z nas jest dzieckiem :) Żebyśmy miały dziecięcą beztroskę, ciekawość świata i wiarę w dobro ludzi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2013, 09:49

zbikowa, Rucia, aisa, Kfjatus, kopciuszek126, Sandraa, Ilona, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia!i tutaj też życzę Ci wszystkiego najlepszego, szczęścia, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń:*

mauysia, Kaja, gadgeta lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Mauysia!i tutaj też życzę Ci wszystkiego najlepszego, szczęścia, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń:*

Librusia! Jak wspaniale Cię widzieć! I co, jak Ci bez nas...? Bo nam bez Ciebie krucho... :(

Libra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libra wrote:

Librusia! Jak wspaniale Cię widzieć! I co, jak Ci bez nas...? Bo nam bez Ciebie krucho... :(

czy lepiej? Raczej nie... Jedynie jestem spokojniejsza, nawet wykres mam ładniejszy:) może jak dostanę @ to wrócę a uciekać będę u ostatnim tygodniu, by spokojnie oczekiwać na rozwój wydarzeń... Bo tęskni mi się za wami:*

zbikowa, aisa, Kfjatus, Sandraa, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

‹‹ 3014 3015 3016 3017 3018 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ