plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Pewnie już wszystkie śpicieja też już się kładę. Jesteśmy już u znajomych, dobrze, że wzięłam kompa bo mogłam zajrzeć co pisałyście i jakie wieści od Fedry.
Fedruś, trzymaj się ciepło!! Czekanie wykańcza psychicznie, ale wierze, że będzie dobrze. Tak jak napisała Mała, Bóg musi mieć jakiś plan, to nie może się dziać tak zupełnie bez sensu. Wierzę, że wszystko się ułoży!!
I pamiętaj, że masz nas! Zawsze Cię wysłuchamy i będziemy wspierać
Dobrej nocy!zbikowa lubi tę wiadomość
-
Witam sobotni!
Ovu zmienił datę owu - na szczęście - teraz mogę się z nim zgodzić !
Ostatnio padam jak kawka, wieczorem usypiam chwilę po 21, nie mogę sobie z tym poradzić...wczoraj zasnęłam, obudziłam się ok 23, obejrzałam dwa odcinki serialu na necie i znów spać
Fedra współczuje tego czekania, nie dziwię się, że chwilami psychika nie wytrzymuje. Ale życzę Kochana dużo wytrwałości i siły :*
Mauysiu miłego pobytu w Olsztynie (zazdroszczę!).
Z okazji dnia dziecka życzę Wam Kobietki ślicznego, różowego, krzyczącego po nocach, słodkiego Maluszka - wtedy Dzień Dziecka i Dzień Matki nabierze właściwego znaczenia dla każdej z nas
Blondi22, jeju, aisa, Sandraa, zbikowa, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Mauysiu, może nie będę Cię budzić tak wcześnie, skoro jesteś na wywczasie, więc póki co - tu składam Ci życzenia
Wszystkiego wszystkiego wszystkiego co najlepsze, wspaniałego dziecka, choć pierworodny postawił poprzeczkę wysokoPociechy z męża, pociechy z koleżanek z OVU i pociechy z Ryana Gosslinga!
Blondi22, zbikowa, mauysia, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Mauysiu, wszystkie, co najlepsze i najpiękniejsze :*
Wszystkim Wam życzę byśmy potrafiły cieszyć się z małych rzeczy jak dzieci, miały taką ufność jak one, że świat i ludzie nie są tacy źli, może świat stanie się odrobinę piękniejszy
Miłego dnia wszystkim życzęOla_czeka, mauysia lubią tę wiadomość
-
Mauysiu dobudziłam się aczkolwiek za moment idę dalej do łóżka...
Składam Ci tutaj życzenia zdrówka, miłości i uśmiechu każdego dnia, prawdziwych przyjaciół na swej życiowej drodze i oczywiście jak już Olka pisała pociechy z dzieciaczków i mężulka no i troszkę z nas...mauysia lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego Naj moje Dzieciny ,aby wam się spełniło To co mi ,a Tym spełnionym ,aby Rosły zdrowo i tym co ciężarne nudnej ciąży oraz Szczęśliwego Porodu życzę !!!!!! Lizaki i Buzole Zozole dla wczystkich !!!!
kiti, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam i ja w ten pochmurny i śpiący dzień!!!
Nic mi się nie chce robić. a tu przecież sobotą i trzeba należycie ogarnąć chatę!!!! I do tego znowu boli mnie głowa
Mauysiu wszystkiego najlepszgo!!!!
No i dla wszystkich dzieciaczków forumowych dużo, duzo zdrówka i samych pięknych chwil w życiu!!!!mauysia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewuszki, dzięki za życzenia urodzinowe
Choć miałam plan, żeby przejść niezauważona ale cholerka niektóre kotowate chronione w PL pokrzyżowały mi plany
Zaraz idę wcinać tort na teściowym ogrodzie. Świeci słońce, jest ekstra. W nocy śnił mi się Tom Hardy (to pewnie po tym czwartkowym filmie), więc już w ogóle git.
Do napisania! Wam też życzę wszystkiego NAJ z okazji Dnia Dziecka, bo każda z nas jest dzieckiemŻebyśmy miały dziecięcą beztroskę, ciekawość świata i wiarę w dobro ludzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2013, 09:49
zbikowa, Rucia, aisa, Kfjatus, kopciuszek126, Sandraa, Ilona, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Libra wrote:Mauysia!i tutaj też życzę Ci wszystkiego najlepszego, szczęścia, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń:*
Librusia! Jak wspaniale Cię widzieć! I co, jak Ci bez nas...? Bo nam bez Ciebie krucho...
czy lepiej? Raczej nie... Jedynie jestem spokojniejsza, nawet wykres mam ładniejszy:) może jak dostanę @ to wrócę a uciekać będę u ostatnim tygodniu, by spokojnie oczekiwać na rozwój wydarzeń... Bo tęskni mi się za wami:*zbikowa, aisa, Kfjatus, Sandraa, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość