plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:mauysia wrote:Libra wrote:Mauysia!i tutaj też życzę Ci wszystkiego najlepszego, szczęścia, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń:*
Librusia! Jak wspaniale Cię widzieć! I co, jak Ci bez nas...? Bo nam bez Ciebie krucho...
czy lepiej? Raczej nie... Jedynie jestem spokojniejsza, nawet wykres mam ładniejszy:) może jak dostanę @ to wrócę a uciekać będę u ostatnim tygodniu, by spokojnie oczekiwać na rozwój wydarzeń... Bo tęskni mi się za wami:*
O, bardzo dobra strategia! Świetny kompromis - jestem za i trzymam za słowozbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Liberko, choć sprawiałaś wrażenie opanowanej, ale pewnie w środku jednak buzowało, co..?
bo tak było... Do ostatniego cyklu... Większość dziewczyn widziało to "coś" w moim wykresie a ja jak zwykle nie... Ale dałam się wkręcić... I złapałam dola:( bardzo ciezko było, ale dzięki m się podnioslam -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
Mayuś wszystkiego najlepszego, moc buziaków, i spełnienia najskrytszych marzeńAch no i dużo miłości i pociechy z męża i dzieciaczków
Libruś miło cię widzieć
Fredzia kochana, może powoli wszystko wychodzi na prostą skoro Pan doktor kazał ci przyjść dopiero 11 czerwca? Chociaż do tego momentu zniesiemy tutaj jajko. Cały czas trzymam mocno kciuki za fasolinkę.
Ja umieram od rana. Wymioty wymioty i jeszcze raz wymioty. Zjadłam takie pyszne śniadano, a za chwilę o mało co się nim nie udusiłam
Aaaa ! moc buziaków dziewuchy z okazji Dnia Dzieckamauysia, Libra, Kfjatus, kopciuszek126, Ilona lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Hej dziewuszki, dzięki za życzenia urodzinowe
Choć miałam plan, żeby przejść niezauważona ale cholerka niektóre kotowate chronione w PL pokrzyżowały mi plany
Zaraz idę wcinać tort na teściowym ogrodzie. Świeci słońce, jest ekstra. W nocy śnił mi się Tom Hardy (to pewnie po tym czwartkowym filmie), więc już w ogóle git.
Do napisania! Wam też życzę wszystkiego NAJ z okazji Dnia Dziecka, bo każda z nas jest dzieckiemŻebyśmy miały dziecięcą beztroskę, ciekawość świata i wiarę w dobro ludzi
Dobra przyznam się. Wczoraj wieczorem szukałam jakiejś info w wątku i trafiłam na tabelkę urodzinową. Chciałam napisać do Oli, żeby pamiętała o Mauysiowych uro I ZGADNIJCIE KOMU WYSŁAŁAM TĄ WIADOMOŚĆ, oczywiście Mauysi. Ola pamiętała bez mojego przypminania, obie mnie wyśmiały (słusznie) a ja mam nauczke żeby myśleć zanim napiszę. kurtyna
a tak w ogóle to cześć laski i miłego dnia.
Libra liczymy na to że niedługo wracaszRucia, mauysia, aisa, Libra, Kfjatus, kopciuszek126, Ilona, Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:mauysia wrote:Liberko, choć sprawiałaś wrażenie opanowanej, ale pewnie w środku jednak buzowało, co..?
bo tak było... Do ostatniego cyklu... Większość dziewczyn widziało to "coś" w moim wykresie a ja jak zwykle nie... Ale dałam się wkręcić... I złapałam dola:( bardzo ciezko było, ale dzięki m się podnioslam
No to bonusowe pozdrowy dla Twojego m!
Libra lubi tę wiadomość
-
Libruś, urlopuj urlopuj ale czasem zaglądaj. Tak jak teraz albo lepiej troszkę częściej
Shagguś, zapomniałam wczoraj napisać, że zdjęcie Kubusia super, fotogeniczny młodzieniec a uśmiech filmowy
Ruciu, trzymaj się i nie daj tym bełtom paskudnym...
Zaraz ruszamy z M do ikei, może coś sobie kupimy z okazji Dnia Dziecka
Szwedzka wymowa ikei ---- IKIEJA - gdy powie się do szweda ikea to on nie wie o czym się gada
A potem jedziemy do znajomych, którzy mają 4-letnią córkę. Fajnie będzie
Trzymajcie się ciepło dziewczynki i wasze rodzinki
Dopisek: Mauysiu, mniam mniam dobry torcikWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2013, 10:20
mauysia, Libra, Kfjatus, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:aisa wrote:mauysia wrote:Aisa, od dziś mówię IKIEJA.
A po angielsku się czyta AJKIJA - też nieźle
No, też piknie
Ale wiadomo, że wersja szwedzka ma priorytet!
Sie wie
Uciekam, do spisania.
Miłego świętowania Mauysiu
Pa pa wszystkimmauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Libra wrote:mauysia wrote:Liberko, choć sprawiałaś wrażenie opanowanej, ale pewnie w środku jednak buzowało, co..?
bo tak było... Do ostatniego cyklu... Większość dziewczyn widziało to "coś" w moim wykresie a ja jak zwykle nie... Ale dałam się wkręcić... I złapałam dola:( bardzo ciezko było, ale dzięki m się podnioslam
Niom, należą mu się zajebiste! Ostatnio swoim zachwaniem codziennie mi przypomina, dlaczego go tak bardzo kocham... Znalazł mi nawet nowego ginka w klinice leczenia niepłodności, który zajmuje się takimi przypadkami jak ja, tzn. z guzami na macicy... Więc czekamy do październikowych badań i jak nadal lipa, to uderzamy do tamtego specjalisty.
Właśnie wyszłam z 3 zabiegu epilacji. Dzisiaj zajebiscie bolało bikini, ale dałam radęTeraz czekam na duobrazje-oczyszczanie twarzy. Dzisiaj wszystkie upiększające zabiegi sponsoruje mój m:*
Do napisania kiedyś tam:* pozdrawiam wszystkie kochane dziewczyny:D wpadne znów przy okazji święta - najchętniej pogratulować kolejnej fasolonki. Trzymajta się dziołchy:*Shagga_80, gadgeta, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:mauysia wrote:Libra wrote:mauysia wrote:Liberko, choć sprawiałaś wrażenie opanowanej, ale pewnie w środku jednak buzowało, co..?
Niom, należą mu się zajebiste! Ostatnio swoim zachwaniem codziennie mi przypomina, dlaczego go tak bardzo kocham... Znalazł mi nawet nowego ginka w klinice leczenia niepłodności, który zajmuje się takimi przypadkami jak ja, tzn. z guzami na macicy... Więc czekamy do październikowych badań i jak nadal lipa, to uderzamy do tamtego specjalisty.
Właśnie wyszłam z 3 zabiegu epilacji. Dzisiaj zajebiscie bolało bikini, ale dałam radęTeraz czekam na duobrazje-oczyszczanie twarzy. Dzisiaj wszystkie upiększające zabiegi sponsoruje mój m:*
Do napisania kiedyś tam:* pozdrawiam wszystkie kochane dziewczyny:D wpadne znów przy okazji święta - najchętniej pogratulować kolejnej fasolonki. Trzymajta się dziołchy:*
No to fajnie, że znalazł Ci takiego specjalistę!
Liberko, przypominam, że zadeklarowałaś chęć powrotu od kolejnego cyklu, więc nie czekamy na Ciebie aż do kolejnego Święta... A powiedz, kiedy masz spodziewany termin @?zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki zycze wszystkim udanego dnia dziecka. I kazdej zwas z tej okazji skladam najserdeczniejsze zyczenia.
Librus rowniez tesknimy za toba tak wiec wracaj do nas.
Mauysiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin spelnienia mazen tych malych i tych duzych. Duzo zdrowka radosci i abys ciagle chodzila usmiechnieta.mauysia, kopciuszek126, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Hej jestem na chwike:)Mauys:)kochana tu również wszystkiego najlepszego:)niech dzidzia w brzuszku rośnie:)a potem bez problemu przyjdzie na świat:)i dla wszystkich dzieciaczków:)najlepsze życzenia z okazji Dnia dziecka:)i buziak :* od cioci Woseby
ja mam długi weekend
wiec sobie dużo odpoczywam:) dlatego mnie tu nie ma:)
Fedruś kochana :)trzymam kciuki :)i napewno będzie dobrze:)mamy usg w tym samym dniu:)i jestem przekonanaże i Ty i ja :)przyniesiemy dobre wieści
mauysia, kopciuszek126, Ilona lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:http://imageshack.us/photo/my-images/405/opt20130531121904.jpg
właśnie zobaczyłam to zdjęcie, a mój mały pyta: "Mama, kto to jest?". A ja na to,że to taki chłopczyk Kubuś i jest synkiem mojej koleżanki z komputera, a Mały na to: "A, to mój kolega jest?"
. Powiedziałam,ze TAK!!!!
Rucia, Selena, Kfjatus, zbikowa, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość