X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    Mauysia!i tutaj też życzę Ci wszystkiego najlepszego, szczęścia, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń:*

Librusia! Jak wspaniale Cię widzieć! I co, jak Ci bez nas...? Bo nam bez Ciebie krucho... :(

czy lepiej? Raczej nie... Jedynie jestem spokojniejsza, nawet wykres mam ładniejszy:) może jak dostanę @ to wrócę a uciekać będę u ostatnim tygodniu, by spokojnie oczekiwać na rozwój wydarzeń... Bo tęskni mi się za wami:*

O, bardzo dobra strategia! Świetny kompromis - jestem za i trzymam za słowo :)

zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liberko, choć sprawiałaś wrażenie opanowanej, ale pewnie w środku jednak buzowało, co..?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Liberko, choć sprawiałaś wrażenie opanowanej, ale pewnie w środku jednak buzowało, co..?

bo tak było... Do ostatniego cyklu... Większość dziewczyn widziało to "coś" w moim wykresie a ja jak zwykle nie... Ale dałam się wkręcić... I złapałam dola:( bardzo ciezko było, ale dzięki m się podnioslam

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)

Mayuś wszystkiego najlepszego, moc buziaków, i spełnienia najskrytszych marzeń :) Ach no i dużo miłości i pociechy z męża i dzieciaczków <3

Libruś miło cię widzieć :)

Fredzia kochana, może powoli wszystko wychodzi na prostą skoro Pan doktor kazał ci przyjść dopiero 11 czerwca? Chociaż do tego momentu zniesiemy tutaj jajko. Cały czas trzymam mocno kciuki za fasolinkę.

Ja umieram od rana. Wymioty wymioty i jeszcze raz wymioty. Zjadłam takie pyszne śniadano, a za chwilę o mało co się nim nie udusiłam :(

Aaaa ! moc buziaków dziewuchy z okazji Dnia Dziecka :D

mauysia, Libra, Kfjatus, kopciuszek126, Ilona lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej dziewuszki, dzięki za życzenia urodzinowe :) Choć miałam plan, żeby przejść niezauważona ale cholerka niektóre kotowate chronione w PL pokrzyżowały mi plany :P

Zaraz idę wcinać tort na teściowym ogrodzie. Świeci słońce, jest ekstra. W nocy śnił mi się Tom Hardy (to pewnie po tym czwartkowym filmie), więc już w ogóle git.

Do napisania! Wam też życzę wszystkiego NAJ z okazji Dnia Dziecka, bo każda z nas jest dzieckiem :) Żebyśmy miały dziecięcą beztroskę, ciekawość świata i wiarę w dobro ludzi :)

Dobra przyznam się. Wczoraj wieczorem szukałam jakiejś info w wątku i trafiłam na tabelkę urodzinową. Chciałam napisać do Oli, żeby pamiętała o Mauysiowych uro I ZGADNIJCIE KOMU WYSŁAŁAM TĄ WIADOMOŚĆ, oczywiście Mauysi. Ola pamiętała bez mojego przypminania, obie mnie wyśmiały (słusznie :D) a ja mam nauczke żeby myśleć zanim napiszę. kurtyna

a tak w ogóle to cześć laski i miłego dnia.
    Libra liczymy na to że niedługo wracasz :)

Rucia, mauysia, aisa, Libra, Kfjatus, kopciuszek126, Ilona, Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Aisa, gdzie Twoja dzisiejsza tempka?

Dzisiejszej tempki nie będzie bo jej nie zmierzyłam... Poszliśmy późno spać, popiliśmy trochę więc wyłączyłam budzik.
    Na wyjeździe urlop od mierzenia ;)

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mauysia wrote:

bo tak było... Do ostatniego cyklu... Większość dziewczyn widziało to "coś" w moim wykresie a ja jak zwykle nie... Ale dałam się wkręcić... I złapałam dola:( bardzo ciezko było, ale dzięki m się podnioslam

No to bonusowe pozdrowy dla Twojego m!

Libra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, czas przejść do urodzinowego tortu:

cakedm.jpg

To nie real photo, ale możliwie podobny. Też z wiśniami, śmietaną i galaretką :D
    Smacznego!

aisa, zbikowa, Libra, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś, urlopuj urlopuj ale czasem zaglądaj. Tak jak teraz albo lepiej troszkę częściej ;)

Shagguś, zapomniałam wczoraj napisać, że zdjęcie Kubusia super, fotogeniczny młodzieniec a uśmiech filmowy :)

Ruciu, trzymaj się i nie daj tym bełtom paskudnym...

Zaraz ruszamy z M do ikei, może coś sobie kupimy z okazji Dnia Dziecka :)
    Szwedzka wymowa ikei ---- IKIEJA - gdy powie się do szweda ikea to on nie wie o czym się gada ;)

A potem jedziemy do znajomych, którzy mają 4-letnią córkę. Fajnie będzie :)

Trzymajcie się ciepło dziewczynki i wasze rodzinki :D

Dopisek: Mauysiu, mniam mniam dobry torcik ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2013, 10:20

mauysia, Libra, Kfjatus, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisa, od dziś mówię IKIEJA.

A po angielsku się czyta AJKIJA - też nieźle :)

aisa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

No, też piknie ;)

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    mauysia wrote:

No, też piknie ;)

Ale wiadomo, że wersja szwedzka ma priorytet!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    aisa wrote:
    mauysia wrote:

No, też piknie ;)

Ale wiadomo, że wersja szwedzka ma priorytet!

Sie wie ;)
    Uciekam, do spisania.
    Miłego świętowania Mauysiu :D
    Pa pa wszystkim :)

mauysia lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    mauysia wrote:

Niom, należą mu się zajebiste! Ostatnio swoim zachwaniem codziennie mi przypomina, dlaczego go tak bardzo kocham... Znalazł mi nawet nowego ginka w klinice leczenia niepłodności, który zajmuje się takimi przypadkami jak ja, tzn. z guzami na macicy... Więc czekamy do październikowych badań i jak nadal lipa, to uderzamy do tamtego specjalisty.

Właśnie wyszłam z 3 zabiegu epilacji. Dzisiaj zajebiscie bolało bikini, ale dałam radę:D Teraz czekam na duobrazje-oczyszczanie twarzy. Dzisiaj wszystkie upiększające zabiegi sponsoruje mój m:*

Do napisania kiedyś tam:* pozdrawiam wszystkie kochane dziewczyny:D wpadne znów przy okazji święta - najchętniej pogratulować kolejnej fasolonki. Trzymajta się dziołchy:*

Shagga_80, gadgeta, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    mauysia wrote:

Niom, należą mu się zajebiste! Ostatnio swoim zachwaniem codziennie mi przypomina, dlaczego go tak bardzo kocham... Znalazł mi nawet nowego ginka w klinice leczenia niepłodności, który zajmuje się takimi przypadkami jak ja, tzn. z guzami na macicy... Więc czekamy do październikowych badań i jak nadal lipa, to uderzamy do tamtego specjalisty.

Właśnie wyszłam z 3 zabiegu epilacji. Dzisiaj zajebiscie bolało bikini, ale dałam radę:D Teraz czekam na duobrazje-oczyszczanie twarzy. Dzisiaj wszystkie upiększające zabiegi sponsoruje mój m:*

Do napisania kiedyś tam:* pozdrawiam wszystkie kochane dziewczyny:D wpadne znów przy okazji święta - najchętniej pogratulować kolejnej fasolonki. Trzymajta się dziołchy:*

No to fajnie, że znalazł Ci takiego specjalistę!
    Liberko, przypominam, że zadeklarowałaś chęć powrotu od kolejnego cyklu, więc nie czekamy na Ciebie aż do kolejnego Święta... A powiedz, kiedy masz spodziewany termin @?

zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki zycze wszystkim udanego dnia dziecka. I kazdej zwas z tej okazji skladam najserdeczniejsze zyczenia.
    Librus rowniez tesknimy za toba tak wiec wracaj do nas.
    Mauysiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin spelnienia mazen tych malych i tych duzych. Duzo zdrowka radosci i abys ciagle chodzila usmiechnieta.

mauysia, kopciuszek126, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Selena Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem na chwike:)Mauys:)kochana tu również wszystkiego najlepszego:)niech dzidzia w brzuszku rośnie:)a potem bez problemu przyjdzie na świat:)i dla wszystkich dzieciaczków:)najlepsze życzenia z okazji Dnia dziecka:)i buziak :* od cioci Woseby :) ja mam długi weekend :) wiec sobie dużo odpoczywam:) dlatego mnie tu nie ma:)
    Fedruś kochana :)trzymam kciuki :)i napewno będzie dobrze:)mamy usg w tym samym dniu:)i jestem przekonana :)że i Ty i ja :)przyniesiemy dobre wieści :)

mauysia, kopciuszek126, Ilona lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    http://imageshack.us/photo/my-images/405/opt20130531121904.jpg

właśnie zobaczyłam to zdjęcie, a mój mały pyta: "Mama, kto to jest?". A ja na to,że to taki chłopczyk Kubuś i jest synkiem mojej koleżanki z komputera :), a Mały na to: "A, to mój kolega jest?" :). Powiedziałam,ze TAK!!!!

Rucia, Selena, Kfjatus, zbikowa, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę Kopciuszku,że dobrze Mu odpowiedziałaś- to działa na tej samej zasadzie, co stwierdzenie: kolega mojego kolegi jest moim kolegą :)

kopciuszek126, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuu wszystkie w dzień dziecka starają się o dzieci :-):-):-):-):-

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 3015 3016 3017 3018 3019 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ