plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedrulka nie zadręczaj się tymi czarnymi scenariuszami. Powiem Ci, że ostatnio mi się śniłaś. Nie powiem jak, ale wierzę, że będzie dobrze.
aisa lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Mnie się sniło przed wczoraj ze poroniłam...
obudziałam sie zlana potem i z łzami w oczach...
nic Dziewczyny dzięki za słowa otuchy idę się położyć...
spokojnego i słonecznego weekendu Wam życzę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 16:50
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Mnie się sniło przed wczoraj ze poroniłam...
obudziałam sie zlana potem i z łzami w oczach...
nic Dziewczyny dzięki za słowa otuchy idę się położyć...
spokojnego i słonecznego weekendu Wam życzę :*
Fedruś nie przeczytałam wszystkiego bo dopiero weszłam na forum,ale przypominam,że mi tez sie śnilo,ze poroniłam!!!Sny sprawdzają sie na odwrót. Będzie dobrze, zobaczyszzbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedruś powiem Ci tak znałam wspaniałą kobietę którą życie przez cały czas dawało ostro w kość. Najpierw za dzieciaka w czasach wojennych opieka nad rodzeństwem a było ich wiele, i nie mieli łatwo jak to w tamtych czasach, a potem ja była już dorosła to musiała godzić dom, opiekę nad dziećmi , gospodarstwo i pracę. Było ciężko, do tego maż co rac bardziej się rozpijał. Jak już była starszą kobieta to mąż już był pijakiem i dawał nieźle jej popalić. Ale nie rozwiodła się znosiła to dzielnie. Bardzo ja podziwiałam że ma tyle siły. Kiedy przyszedł już czas na nią miała najwspanialszą śmierć jaka można sobie wymarzyć. Lekarka która do niej przyjechała tego dnia powiedziała tak: musiała być naprawdę dobrym i wspaniałym człowiekiem bo tylko dobrzy ludzie maja taką śmierć. Ta kobieta była moja najukochańsza, najwspanialsza babcią. Po prostu Bóg miał plan dla niej za wszystkie krzywdy wynagrodził jej na sam koniec. Wiem że niema to związku z tobą ale chciałam ci powiedzieć że tak jak dla mojej babci Bóg miał plan tak i dla ciebie go ma. Zobaczysz wynagrodzi Ci to wszystko co przechodzisz. Ja będę się modlić za ciebie i po proszę moją babcie żeby wstawiła się za was do najwyższego.
Ola_czeka, Amicizia, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Fedra odpoczywaj i nie myśl za dużo.
ja dziś się umordowałam równo, bo okna pomyłam, balkony posprzątałam, pranko, prasowanko itp itd i gnaty mnie bolą.
Ilona przeczytałaś już 3 części Greya? Ja w połowie drugiej jestem i ta zdecydowanie bardziej mi się podoba.
Gunia ty chyba zaczęłaś czytać jak się nie mylę.
Rucia posiadłość fajnie zagospodarowaną masz.
Shagga nie możesz się tak denerwować, ale dobrze, że masz nas to możesz zawsze sobie użlyć.
Mauysia miłego wypoczynku na łonie natury.
Trochę Was podczytywałam w przerwach na sprzątanie i boki zrywałam z tych quizów.aisa lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Witam wszystkich i każdego z osobna
z racji tego, że nie niektóre z was są obcykane w każdym temacie
chciałam zapytać czy orientujecie się czy anemia utrudnia zajście w ciąże?? Może akurat wasz lekarz mówił coś na ten temat...
Walczę z dziadówą dosyć długo a ona znów wraca.. -
Już właśnie znalazłam parę wątków na ten temat i się zdenerwowałam bo jednak to prawda
No ale już biorę witaminki i mam nadzieję, że do czasu rozpoczęcia moich starań czyli za 2-3 miesiące już troszkę się podlecze i będzie wszystko ok.
Dobrze, że zorientowałam się teraz, że coś jest nie tak i bede mieć czas na odnowe swojego organizmu aczkolwiek będzie mi to siedziało w glowie i psuło nastrój -
Witaminę C też biorę i witaminę B, dietka też oczywiście zostanie wzbogacona o produkty bogate w żelazo
bo wiadomo, że witaminki z jedzonka są lepsze niż te z tabletek.. Ale powiedzcie, że jak hemoglobina podskoczy to już nie będzie problemów z zajściem prawda???
)
P.s. to mnie trochę uspokoi)