plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny super zabawa w te pytania i odpowiedzi
Gratuluję inwencji !
Fedruś dobrze, że wpadałaś do nas, dalej czekamy na informacje.
Karoam ja chociaż bym na tydzień wpadła, opaliłabym się troszkę, powygrzewała na słoneczku i mogę wracać do naszego klimaciku
Shagga Twój Synek jest słodki, a jego uśmiech powala na kolana
Przyszły bluzki, które zamawiałam i jestem zadowolonaMogę się przebierać, wybierać, mierzyć
- jeśli macie ochotę coś obejrzeć to wejdźcie sobie na stronkę: www.avaro.pl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 13:28
Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Hejka
Schaggus przytulam, mam nadzieje, ze jakoś sie dogadacie.
Fedra czekam na dalsze wieści. Wierze, ze będzie dobrze.
Dziewczyny jesteście najlepsze, ubawilam sie jak nigdy czytając wasze posty. A zabawa mega, mam nadzieje, ze uda mi sie kiedyś załapać na Zgaduj-zgadule
Wkoncu piątek. Melduję, ze dzisiaj nic nie robię. Leże pod kocem, a wszystko inne moze samo sie zrobi!?
U nas pogoda jest tak tragiczna, ze zaczynam sie zastanawiać czy to Anglia czy Norwegia? Na termometrze 10 stopni, a za oknem deszcz i tak juz od nie pamietam kiedy. W ogóle tej wiosny moze były ze 2 góra 3 dni słońca.
Mam nadzieje, ze jak pojadę pod koniec czerwca do Polski to chociaż będzie ładnie. Oby. Jadę z Wiki na cały lipiec. Juz sie nie moge doczekać.
Karoam jak juz tak chuchasz cały dzień to i poproszę do mnie przychuchac troszkę słońca. Plisss
Zbiku dzięki ze pamietalas o mnie w odpowiedzi, gdzie kto mieszka. Spoko laska z Ciebie
Rucia ale Ci dobrze, ja to bym chciała chociaż 2 na 2 trawnika, a Ty takie hektary posiadasz. P.S. Każdy Gej jest okey, mówię serio. Znam jednego i jest very spoko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2013, 14:22
Blondi22, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
mauysia wrote:karoam wrote:mauysia- nie spodziewałam się że będzie tak ciężko, do tej pory tutejsze tempki nie działały na mnie tak źle
Kurczę a to jeszcze nie jest lato
aż się boję co będzie dalej
Klimy nie chcę używać bo to najgorsze zło jakie może być ale za jakiś miesiąc chyba nie będzie wyboru.
Baj de łej- ja uwielbiam horrory
No nareszcie któraś
ja tezkaroam lubi tę wiadomość
-
Ilona wrote:Hejka
Schaggus przytulam, mam nadzieje, ze jakoś sie dogadacie.
Fedra czekam na dalsze wieści. Wierze, ze będzie dobrze.
Dziewczyny jesteście najlepsze, ubawilam sie jak nigdy czytając wasze posty. A zabawa mega, mam nadzieje, ze uda mi sie kiedyś załapać na Zgaduj-zgadule
Wkoncu piątek. Melduję, ze dzisiaj nic nie robię. Leże pod kocem, a wszystko inne moze samo sie zrobi!?
U nas pogoda jest tak tragiczna, ze zaczynam sie zastanawiać czy to Anglia czy Norwegia? Na termometrze 10 stopni, a za oknem deszcz i tak juz od nie pamietam kiedy. W ogóle tej wiosny moze były ze 2 góra 3 dni słońca.
Mam nadzieje, ze jak pojadę pod koniec czerwca do Polski to chociaż będzie ładnie. Oby. Jadę z Wiki na cały lipiec. Juz sie nie moge doczekać.
Kroama jak juz tak chuchasz cały dzień to i poproszę do mnie przychuchac troszkę słońca. Plisss
Zbiku dzięki ze pamietalas o mnie w odpowiedzi, gdzie kto mieszka. Spoko laska z Ciebie
Rucia ale Ci dobrze, ja to bym chciała chociaż 2 na 2 trawnika, a Ty takie hektary posiadasz. P.S. Każdy Gej jest okey, mówię serio. Znam jednego i jest very spoko
Szkoda, że to ja pamiętałam a nie Żbikowa, ale spoko...Ilona, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Dłuuugi weekend więc cisza
Karoam chyba nie ma opcji, koniec wyjazdów u nas natenczas, budowa trwa, więc pieniążki idą w stronę domkuJuż przykrywają papą, więc na tą chwilę, będzie koniec z pracami, ale i tak się cieszę,że juz tyle gotowe.
Ilona lubi tę wiadomość
-
Ilona wrote:Olus no właśnie przecież pisałam, ze to Ty
(spalilam cegle)
Tak czy inaczej to ze Ty jesteś The Best to wszyscy wiedzaWkoncu zajmujesz najważniejsze stanowisko na Forum. Prezydentowo. A Olufriend ja uwielbiam
i jeszcze Ola musi Ci wybaczyć, bo nie można się gniewać (długo) na ciężarnąIlona lubi tę wiadomość
-
Ilona wrote:Olus no właśnie przecież pisałam, ze to Ty
(spalilam cegle)
Tak czy inaczej to ze Ty jesteś The Best to wszyscy wiedzaWkoncu zajmujesz najważniejsze stanowisko na Forum. Prezydentowo. A Olufriend ja uwielbiam
Zostało Ci przebaczone.
Amnestia zakończona.Ilona lubi tę wiadomość