plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Weszłam a tu Fedrunia...no i czekamy dalej....jesteśmy na posterunku ...
Shagga Kubolino jest super!!! Piękny!!! A ten uśmiech myślę, że dzięki mamie, ma kochaną mamę i czuje się szczęśliwy! ZAWSZE UŚIECHNIĘTY, przez sen pewnie teżaisa lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Fedra, mnie może nie być, to krzycz żeby doleciało do UK.
Olu spokojnie to nie będzie jakaś mega ważna informacja pewnie mi powie tylko kiedy następna wizyta znacy usg
No to chyba nam czegoś nie mówisz:D:D
Jak beta?!
ale ja dzisiaj nie robiłam bety bo mi nie kazał i też nie mogę mieć tak często pobieranej krwi (o czym powiedziałą mi położna we wtorek) więc pewnie przy następnej wizycie będzie kazał zrobić betę lub też nie...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
jeju wrote:FEdrinko a betę dziś powtarzałaś? Bo już się chyba pogubiłam...ale chyba dziś czekasz tylko na wieści z Kliniki, tak?
Muzi czekam tylko na wieści z Kliniki bo dzisiaj mój gin miał widzieć wyniki z wtorku i zdecydować kiedy kolejna wizyta...
bety nie powtarzałam...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ej jak się nazywa to uporczywe wchodzenie głębiej i głębiej w internet od linka do linka? Właśnie tego doświadczyłam i dotarłam do najlepszego opisu filmu w historii. Wklejam Wam i idę stąd:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kim_Kolwiek:_By%C5%82o,_jest_i_b%C4%99dziemauysia lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Fedruś, to chyba był gdzieś błąd na łączach. Czekamy tak czy inaczej.
możliwe ze ja coś źle napisałam ostatnio mam problem z zebraniem myśli i może z tego coś wynikło
ale spoko na pewno Wam napiszę jak już coś się dowiem :*Ola_czeka, mauysia, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Ej jak się nazywa to uporczywe wchodzenie głębiej i głębiej w internet od linka do linka? Właśnie tego doświadczyłam i dotarłam do najlepszego opisu filmu w historii. Wklejam Wam i idę stąd:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kim_Kolwiek:_By%C5%82o,_jest_i_b%C4%99dzie
A to nie jest czasem jakiś Monty Python?Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Ej jak się nazywa to uporczywe wchodzenie głębiej i głębiej w internet od linka do linka? Właśnie tego doświadczyłam i dotarłam do najlepszego opisu filmu w historii. Wklejam Wam i idę stąd:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kim_Kolwiek:_By%C5%82o,_jest_i_b%C4%99dzie
A to nie jest czasem jakiś Monty Python?
Może być, albo jakiś nauczyciel próbował sił w testach gimnazjalnych wg klucza. -
Fedra wrote:Cześć Dziewczyny
ja tylko na chwilę...
nadal czekam na info z Kliniki co dalej i to czekanie mnie zaraz zabije... mam nadzieję ze z telefonem do mnie nie będą czekać do wieczora bo naprawdę już siły mnie opadają...
pozatym moje cycki nie są już nabrzmiałe ale nadal bolą, jakieś mdłości mam ale to chyba przez luteinę i śpie prawie cały czas ale to chyba z wyczerpania emocjonalnego...
czasami Was podczytuje ale nie lajkuje bo nie chce robić zamieszania...
mam nadzieję ze już się coś w przyszłym tygodniu wyjaśni bo jak fizycznie jest nawet ok to psychicznie już nie wyrabiam...
dziękuje za Wasze wsparcie i modlitwy to dla mnie bardzo ważne
dużo słońka Wam życzę a jak już w końcu zadzwonią do mnie (chyba ze nie wytrzymam i sama zadzwonie) to Wam dam znać co i jak
Ferdra jak dobrze że zajrzałas
bedziemy czekac na wiesci
trzymam nadal kciuki i niech fasolka bedzie silna ;*aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruciu- zamienie się bardzo chętnie- uwierz mi 43 stopnie w cieniu to żadna przyjemność. A już jak masz stać godzinę w pełnym słońcu na parkingu lotniskowym, otoczona uruchomionymi autobusami, które dodatkowo ogrzewają powietrze- masakra. No i w nocy nie jest łatwo spać przy takiej temperaturze- zero wiatru. Chyba ciąża mi się daje we znaki
-
karoam wrote:Ruciu- zamienie się bardzo chętnie- uwierz mi 43 stopnie w cieniu to żadna przyjemność. A już jak masz stać godzinę w pełnym słońcu na parkingu lotniskowym, otoczona uruchomionymi autobusami, które dodatkowo ogrzewają powietrze- masakra. No i w nocy nie jest łatwo spać przy takiej temperaturze- zero wiatru. Chyba ciąża mi się daje we znaki
Karoam, i tak masz hardcore, bo ciężarne kobitki w Polsce odpadają już w lecie w temperaturze ok. 30 stopni, a przy 40 to by chyba z miejsca padły jak muchy. Więc wierzę Ci, że w takim skwarze czujesz się masakrycznie...karoam, Ilona lubią tę wiadomość
-
mauysia- nie spodziewałam się że będzie tak ciężko, do tej pory tutejsze tempki nie działały na mnie tak źle
Kurczę a to jeszcze nie jest lato
aż się boję co będzie dalej
Klimy nie chcę używać bo to najgorsze zło jakie może być ale za jakiś miesiąc chyba nie będzie wyboru.
Baj de łej- ja uwielbiam horrorymauysia lubi tę wiadomość
-
karoam wrote:mauysia- nie spodziewałam się że będzie tak ciężko, do tej pory tutejsze tempki nie działały na mnie tak źle
Kurczę a to jeszcze nie jest lato
aż się boję co będzie dalej
Klimy nie chcę używać bo to najgorsze zło jakie może być ale za jakiś miesiąc chyba nie będzie wyboru.
Baj de łej- ja uwielbiam horrory
No nareszcie któraśkaroam lubi tę wiadomość