plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co, ja to jestem tu królową wtop. wiecej sie nie bawie w takie quizy, bo tylko przykrości narobie niepotrzebnie
Przepraszam Gadgeta.
Shagga zajebiaszczo słyszeć że u Was ok, a focia przeczadowa
dobranoc!Shagga_80, Ilona, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
U mnie wkoncu słońce, jupi. Alez sie cieszę, zamierzam cały dzień spędzić na dworzu. Przez te ostatnie deszcze i siedzenie w domu, stwierdzam, ze za dużo zagladam do lodówki, w wiadomym oczywiście celu.
Schagga fajna fotka, fajnie ze samopoczucie u Ciebie lepsze
Gadgetko miło Cię widzieć. No faktycznie czas leci.
Miłej niedzieligadgeta, aisa, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Dzień dobry!
Miło słyszeć, że u Ciebie Shagguś zrobiło się rodzinnie i miło
Sandra miłego dnia na uczelni, oby szybko zleciało
Żbiku z tymi wtopami to nie przesadzaj, nie jest tak źle
Ilonka odpoczywaj na słoneczku (byle nie za dużo słoneczka!) i ciesz się piękna pogodą.
U mnie pogoda średnia, nie ma 20 stopni nawet i zaczyna się chmurzyć... Dziś planujemy spędzić dzień w plenerze, więc mam nadzieję, że pogoda się poprawi i nie będzie padać.
Życzę wszystkim przyjemnej, leniwej, słoneczniej i ciepłej niedzieliIlona, aisa, zbikowa, Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Gadgetko - fajnie by było, mieć już te 7 tygodni do poroduMam nadzieję, że czas będzie leciał teraz ciut szybciej
Pamiętam jak dopiero co byłaś w 12 tygodniu, a tu za chwilę poród!
Shagguś - zdjęcie bombaNiezłą frajdę musiał mieć Kubuś
Szkoda że promocja reserved obejmuje tylko dzieci
Mauyś - korzystaj ze słoneczka. Na Mazowszu też wczoraj świeciło, ale w przerwach mieliśmy oberwania chmur.
Miłej niedzieli dziewczynkigadgeta, aisa, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak przyniósł to pisemko z aneksem do umowy myślałam,że sobie jaja robi bo jego zmiana taka wesoła i mi to pokazuje ,a mu na to ,że to kpina jakaś ,a on ,że nie i dostał 100zł z tego podatek i podwyżka jest w wysokości 52,24 gr
na waciki bedzie
zbikowa, Shagga_80, Ola_czeka, karoam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzien dobry dziewczynki:)
udalo mi sie zagladnac do was z ranca wyjatkowo ;P
dziekuje za wszystkie mile slowa :*
Rucik-naprawde nie wiem sama jak to zlecialo! ja tez pamietam jak bylam w 12 tyg ciazy i wyczekiwalam usg genetycznego a tu juz prawie koncowka... mam ustalone cc jak tylko skoncze 37 tc wiec krotko po 15 lipca wiec juz naprawde niewiele czasu zostalo a ja nawet nie mam jeszcze wszystkiego kupionego z wyprawki...! no to czeka mnie szal zakupow w najblizszym tygodniu
witam Kajus Karoam Ilonko Kfiatusiu Mauys Sandrus Zbikowa i didi
Shaguniu- dobrze ze w relacjach z m cos ruszylo do przodu- OBY TAK DALEJ...
pozdrawiam i buziam na reszte u mnie raczej pochmurnej niedzieli...
zbieramy sie zaraz do rodzicow M bo jego tato obchodzi dzisiaj 70 urodziny i jest imprezka rodzinna...
do napisania sloneczka :*Rucia, zbikowa, Kaja, sylwia1985, Sandraa, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Witam się niedzielnie
Shagga, super, że atmosfera w domu lepsza, oby tak dalejZdjęcie super! Fajny pomysł na Dzień Dziecka i widać, że trafiony
Gadgetko, faktycznie czas szybko leci. Już niedługo poród. Ale za to masz jeszcze troche czasu żeby nacieszyć się brzuchem
Kaja, fajnie, że mąż dostał podwyżke
Ruciu, ciesze się, że dziś lepiej się czujesz
Sandraa, szybko mijającego czasu na zajęciach
Kfjatku, udanej pogody co by dzień w plenerze się udał
U mnie kiepska pogoda bo deszcz pada.
Od zmajomych wróciliśmy przed 4 a że 2,5 godz jazdy było za nami więc padliśmy. Teraz jeszcze leżymy w łóżku, ale powoli wstajemy.
Temp z przyczyn oczywistych wczoraj i dziś nie zmierzona. Jutro się poprawie
Miłej i słonecznej niedzieli wszystkim życzezbikowa, Sandraa, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość