plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nic tak nie odchudza jak zapalenie w jamie ustnej, ból połowy szczęki...
Tylko woda i tabletki!
Jeden posiłek dziennie w znikomej ilości...dziś o 12-tej śniadanio-obiado-kolacja była...
Wstęp do diety zrobiony, kontynuacja nastąpi...od trzech dni zjadam mniej niż 1000 kcal ale jak inaczej...??? Wchodzą tylko płyny i to chłodne, zupa zimna itp.
Nie piszę, nie odzywam się, bo jak nie boli po zażyciu tabletki, to kładę się spać a jak wstaje to boli i czekam aż przejdzie, by położyć się znowu...
Mam tylko nadzieję, że już za mną ten najgorszy kryzysowy dzień...
Jutro 3 dzień antybiotyku, powinna być poprawa...liczę na ostatnią cięższą, nieprzespaną noc...i owulka nawet gdyby była, przeszłaby nam bokiem...chyba, że dziś zaraz po ketonalu poszalejemy...ale raczej mar ne szan se...choć śluz się robi rozciągliwy, jeszcze białawy ale rozciągliwy już...
Dobra ja Wam tu o sexowaniu i śluzach już nawijam...spadam powolutku, tymczasem...odezwę się za jakiś czas jak się poprawi coś...buziam, papa -
nick nieaktualnyDzień dobry wieczór!!!
Jak dziewczynki weekend minął!!!
Mój wafel pojechał do pracy koniec długich weekendów i świąt majowych!!!!
A więc do czwartku samotność brat u bratowej bo jeszcze szkoła!!!
cisza i spokój!!!!!!!!!!Na dwa dni a potem będę szukać kogoś żeby pyska otworzyć !!!
Muzi może lodek jakiś pomoże na zapalenie hi hi hi(bez obrazy)
Miłego wieczorku kobitki!!!Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Baby
Wpadam zajrzeć co nowego...i jak zwykle przejrzeć wykresy...trzymam kciuki za gorące wykresy...coby nie zapeszyć nie powiem,które mam na myśli
U nas minął mile,rodzinnie dzień - wspólny obiadek, po południu wyjście do kościoła i znów obiadekFedra lubi tę wiadomość
-
hej
spójrzcie na mój wykres to nie jest możliwe,żebym miała owu w 12 dc bo byłam na monitoringu w tym dniu pęcherzyk 12 mm endo grube jak stwierdził gin. on powiedział,że owu będzie w 16 dc a nie miałam,żadnych objawów testy z Allegro to wychodzą cień cienia nie wiem juz sama
( poradźcie proszę