plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz to się wszystkie pochowały...
Kaja katuje telefon żeby wkleić zdjęcia
Ilona kombinuje jak tu się wyrwać na zlot do Egiptowa
Blondi wcina pizze z rodzinką
A ja gadam sama ze sobąIlona, Dodi, Blondi22, Ola_czeka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:karoam wrote:Info będzie we wrześniu- last minuta Wam znajdziemy
To ja poproszę o info tez w razie co?
Spoko- info mogę podawać publicznie
Tylko proszę się wystrzegać firmy GTI- 21.06 ogłaszają upadłość
Następne w kolejności jest Oasis i Viva sa- tak więc od tych firm z daleka- i nie tylko jeśli chodzi o EgiptWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2013, 19:14
Ilona, Kaja, Dodi, mauysia, Ola_czeka, gocha04, aisa lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Ilona wrote:karoam wrote:Info będzie we wrześniu- last minuta Wam znajdziemy
To ja poproszę o info tez w razie co?
Spoko- info mogę podawać publicznie
Tylko proszę się wystrzegać firmy GTI- 21.06 ogłaszają upadłość
Następne w kolejności jest Oasis i Viva sa- tak więc od tych firm z daleka- i nie tylko jeśli chodzi o Egipt
tych firm w gdańsku nie mamoja teściowa jezdzi z biurem Rainbow Tours
-
Biura Kajeczko nie musisz mieć w Gdańsku- wszystko sru de internet
A Rainbow się ładnie trzyma tylko że bilety mają w zbójeckich cenach. Choć mają często oferty typu "fortuna", gdzie nie wiesz do jakiego hotelu pojedziesz (podają tylko ilość gwiazdek), gdzie tydzień wynosi 700zł na osobę- no taniej się nie da
A z tym do jakiego hotelu-jak jest foruna na 2 gwiazdki- na 99% hotel El Arosa, całkiem przyzwoity- 2 minuty piechotką od mojego mieszkanka
3 gwiazdki- 99% hotel Empire- 5 min ode mnie- pracowałam tam i to najlepsze 3 gwiazdki w Egipcie
Kaja, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Biura Kajeczko nie musisz mieć w Gdańsku- wszystko sru de internet
A Rainbow się ładnie trzyma tylko że bilety mają w zbójeckich cenach. Choć mają często oferty typu "fortuna", gdzie nie wiesz do jakiego hotelu pojedziesz (podają tylko ilość gwiazdek), gdzie tydzień wynosi 700zł na osobę- no taniej się nie da
A z tym do jakiego hotelu-jak jest foruna na 2 gwiazdki- na 99% hotel El Arosa, całkiem przyzwoity- 2 minuty piechotką od mojego mieszkanka
3 gwiazdki- 99% hotel Empire- 5 min ode mnie- pracowałam tam i to najlepsze 3 gwiazdki w Egipcie
Kaja, zbikowa lubią tę wiadomość