plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Muysiu czekam kilka dni i dopiero zrobię test.
Ten cykl był jakiś taki inny, ovu świrował z wyznaczeniem owu, więc zwyczajnie się wstrzymam i zobaczę jak wszystko się potoczy. @ jakoś szczególnie dalej nie czuje, strasznie bolą mnie piersi i jestem jakby osłabiona. A co będzie i tak nie mam wpływu na tą chwilę.
-
Hej.
Karoam - pięknie jak zwykle.
Kopciuszek - sorry za brak uwagi, super, że wieści są dobre.
Shagga - namówiłaś mnie, pójdę do Szkoły Rodzenia, nawet bez ciąży
Muzi - proponuję popchnąć M. z całej siły na ścianę jak tylko wróci z pracy ("nauczka" wg Oli)
Ciekawe o kim dziś zapomniałam
Czytam zarąbistą książkę i czuję, że wiele zmieni ona w moim życiu. Albo przynajmniej uzmysłowi ile mogłabym zmienić, gdyby mi się chciałomauysia, Kfjatus, Sandraa, zbikowa, Shagga_80, Fedra, kopciuszek126, jeju, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Hej.
Karoam - pięknie jak zwykle.
Kopciuszek - sorry za brak uwagi, super, że wieści są dobre.
Shagga - namówiłaś mnie, pójdę do Szkoły Rodzenia, nawet bez ciąży
Muzi - proponuję popchnąć M. z całej siły na ścianę jak tylko wróci z pracy ("nauczka" wg Oli)
Ciekawe o kim dziś zapomniałam
Czytam zarąbistą książkę i czuję, że wiele zmieni ona w moim życiu. Albo przynajmniej uzmysłowi ile mogłabym zmienić, gdyby mi się chciało
No to powiedz nam jaka to książka! -
mauysia wrote:Normalnie zaraz pójdę na mój monologowy rekord...
Ja rozumiem, że pogoda dziś do bani ale... KUKURYKUUUUUU wstawać, szkoda dnia!!!mauysia, Sandraa, Blondi22, zbikowa, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Małysz - @ przylazła, jestem zaskoczona. Tym razem serio
"Siła nawyku" Charlesa Duhigga.
Dzięki autorowi spałam 3,5h i moja produktywność dziś stoi pod znakiem zapytania.
NO ale jeśli tylko dzięki temu mam być lepszym człowiekiem a co za tym idzie - pracownikiem - myślę, że szef nie powinien mieć nic przeciwko.aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Małysz - @ przylazła, jestem zaskoczona. Tym razem serio
"Siła nawyku" Charlesa Duhigga.
Dzięki autorowi spałam 3,5h i moja produktywność dziś stoi pod znakiem zapytania.
NO ale jeśli tylko dzięki temu mam być lepszym człowiekiem a co za tym idzie - pracownikiem - myślę, że szef nie powinien mieć nic przeciwko.
SIŁA NAWYKU powiadasz?
To książka PWN-owska, czyli mojej firmy. Ostatnio nawet na tym "zjeździe" w Warszawie wszystkim pracownikom rozdawali jej wersje audiobookowe, ale na razie płyta jeszcze nieodfoliowana, kurzy się w domu. Mówisz, że warto spróbować?
(ale kurde audiobook to nie to samo co papier...)
PS) Szczerze mówiąc to chciałam ją opylić na Allegro...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 07:10