plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry albo i nie dobry!!!Bo znowu chmury wiszą i będzie zaraz lać!!!!
Słońca mój organizm potrzebuje bo zwariuję chyba!!!!
No to na tyle narzekania a jeszcze coś wczoraj odnalazłam mój stary pas masujący brzuch na zrzucenie tłuszczu no to sobie go włączyłam na 30 min!!!!! a dziś mnie tak mięsnie brzucha bolą że nie umię się ruszać he he!!!Ale ze mnie pustak zamiast od 10 min zacząć to ja na pawer!!!Ola_czeka, mauysia, zbikowa, Kaja, Sandraa, Fedra, Rucia, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Hej dziewczyny
Melduje się z domu. Ogarne trochę w domu i siebie a potem ponadrabiam, poopowiadam i wrzuce zdjęcieDo potem..
Miłego dniaFedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ovu postanowili naprawiać servery akurat jak jest największy ruch, spryciarze
Też macie komentarze pod wykresem w odwrotnej kolejności?
Dzień dobry laski
Witaj Żbiku,
Tak, też tak mam, ale na początku autentycznie myślałam, że znowu mam coś z oczami, tak jak jakiś czas temu
zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ovu postanowili naprawiać servery akurat jak jest największy ruch, spryciarze
Dzień dobry laski
Sprawdziłam i tak się składa, że nie mam żadnego komentarza...
Znowu musze czekać aż Beatka się zlituje i zrobi mi sztuczny tłok pod wykresem.
A propos - Beatkę też bardzo chciałabym poznaćzbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Ovu postanowili naprawiać servery akurat jak jest największy ruch, spryciarze
Dzień dobry laski
Oni działaja tu na OVU zupełnie jak nasi drogowcy w polsce jak długi weekend święta największy ruch to dziury łataja na drogach!!!mauysia, zbikowa, Blondi22, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej Babeczki, wpadam tylko przywitać się, bo ten szalejący ovu doprowadza mnie do szału (teraz np nie mogę włączyć wcześniejszych stron) .
Idę dla odmiany przed południem zrobić śniadanie
Ps.A może jest coś co powinnam natychmiast wiedzieć? np któraś niespodzianie zrobiła betę albo test i wyszło pozytywnie?mauysia, zbikowa, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Oni działaja tu na OVU zupełnie jak nasi drogowcy w polsce jak długi weekend święta największy ruch to dziury łataja na drogach!!!
No! I jeszcze pada i podwyżki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 07:44
AGA 30, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:hej Babeczki, wpadam tylko przywitać się, bo ten szalejący ovu doprowadza mnie do szału (teraz np nie mogę włączyć wcześniejszych stron) .
Idę dla odmiany przed południem zrobić śniadanie
Ps.A może jest coś co powinnam natychmiast wiedzieć? np któraś niespodzianie zrobiła betę albo test i wyszło pozytywnie?
Tak! Ja!
Nieprawda, kłamałam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kopciuszek126 wrote:Ilonko no pewnie,ze się nie gniewam
, ale.................................zeby to mi było ostatni RAZ!!!!
i ja się biję w pierś wybacz Kopciuszku ale tego tyle jest ze ja już się pogubiłam kiedy i kto co ma...
ale mam taką prośbę zebyś w stopce sobie napisała następna wizytę wtedy jej na pewno nie przegapimy
i ciesze się że z Twoim maleństwem wszystko dobrze i ja nadal obstawiam u mnie Dziewczynke za to u Ciebie ChłopakaShagga_80, kopciuszek126, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa i jeszcze coś - widzicie jak cytuje wypowiedzi? Może to i lepiej,bo czasem wypowedzi robią się meeeeeeeeeeeeeeega długie.
I już zupełnie na koniec (co ja poradzę,że jak wyślę posta przypomina mi się coś jeszcze?!) Kfjatus podziwiam Cię za spokójzbikowa, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Aaaa i jeszcze coś - widzicie jak cytuje wypowiedzi? Może to i lepiej,bo czasem wypowedzi robią się meeeeeeeeeeeeeeega długie.
I już zupełnie na koniec (co ja poradzę,że jak wyślę posta przypomina mi się coś jeszcze?!) Kfjatus podziwiam Cię za spokój
nom zauważylam nawet lepiej teraz jest