plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Aaaa i jeszcze coś - widzicie jak cytuje wypowiedzi? Może to i lepiej,bo czasem wypowedzi robią się meeeeeeeeeeeeeeega długie.
I już zupełnie na koniec (co ja poradzę,że jak wyślę posta przypomina mi się coś jeszcze?!) Kfjatus podziwiam Cię za spokój
No własnie mi się wydawało, ze coś z cytatami inaczy ale wolałam się nie wychylać.
Z luteiną nie pomogę. Nawet nie wiedziałam, że wkłada się ją gdzie indziej niż do ust
Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Shagga nie ma co podziwiać. Zwyczajnie bardziej walą mi na psychikę ujemne testy niż ich nierobienie, a beta bez wyniku dzieciaczkowego tez byłaby bardzo smutna jak dla mnie. Ot i moja filozofia, można się z nią nie zgadzać oczywiście, ale ja właśnie tak do tego podchodzę.
zbikowa, mauysia, Sandraa, Fedra, nick nieaktualny, Dodi, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa naprawdę Cię podziwiam!!! Bardzo słuszna taktykaKfjatus wrote:Shagga nie ma co podziwiać. Zwyczajnie bardziej walą mi na psychikę ujemne testy niż ich nierobienie, a beta bez wyniku dzieciaczkowego tez byłaby bardzo smutna jak dla mnie. Ot i moja filozofia, można się z nią nie zgadzać oczywiście, ale ja właśnie tak do tego podchodzę.

Olu, bo są różne luteiny podjęzykowe albo dowcpine ...i te drugie dostałam,bo podobno szybciej działają , muszę za tydzień dopytać Ginkę dokładnie żeby nie było,że poranna dawka idzie na marnację
PS. Miałam iść? I poszłam,ale zanim woda się zagotuje a chleb odmrozi to ja zdążę z Wami chwilę pogadać
aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Oj babole

Tak ogólnie napisałam o tym ogarnianiu, chodziło o o rozpakowanie walizki i plecaka i rozsądne ulokowanie tego w szafce i lodówce
a nie tam zaraz jakieś sprzątanie albo nie daj Boże mycie okien
Dobrze,że Ola postawiła Cię do pionu!!!
A gdzie Twoja dzisiejsza tempka???
PS. Widzicie jak teraz fajnie cytuje? Dzięki temu będzie można wybierać co się chce cytować a co nie
No ovu postarał się 
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aisa wrote:Oj babole

Tak ogólnie napisałam o tym ogarnianiu, chodziło o o rozpakowanie walizki i plecaka i rozsądne ulokowanie tego w szafce i lodówce
a nie tam zaraz jakieś sprzątanie albo nie daj Boże mycie okien
Walizka i plecak?! Czy mnie się zdaje, że płynęłaś tylko do Gdańska na 1 popołudnie i z powrotem?!
aisa lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Dobrze,że Ola postawiła Cię do pionu!!!
A gdzie Twoja dzisiejsza tempka???
PS. Widzicie jak teraz fajnie cytuje? Dzięki temu będzie można wybierać co się chce cytować a co nie
No ovu postarał się 
Super super, gdyby tylko jeszcze można było czytać stare posty użytkowniczek bez oglądania co chwilę swojego wykresu...
Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Asia witam ehhh szkoda że po tamtej stronie !! wiesz fajny mam awatarek ?????
Łokropny
Prześlij mi zdjęcia na maila, na priv napisałam adres.
Rejs się zwie Maxi 36, w nocy się płynie, na dzień schodzi się na ląd, następna noc się wraca. Promocje są prawie zawsze na te rejsy bo szwedziaki często korzystają. No i przy okazji taka ja mogę się załapać
Co do walizki to i tak wzięłam małą i nie za dużo rzeczy kupiłam
Kaja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:No i? Bo ja mam brać 2x2 no więc wieczorem nie ma problemu, bo biorę przed położeniem się spać, ale rano? Zwykle biorę i jeszcze kładę się choćby na pół godziny,ale czy to wystarczy?
mnie gin tłumaczył że wystarczy ale ja w ciąży nie jestem a ciężarówki to inaczej nie wiem nie znam się zarobiona jestem

-
Shagga_80 wrote:Aaaa i jeszcze coś - widzicie jak cytuje wypowiedzi? Może to i lepiej,bo czasem wypowedzi robią się meeeeeeeeeeeeeeega długie.
I już zupełnie na koniec (co ja poradzę,że jak wyślę posta przypomina mi się coś jeszcze?!) Kfjatus podziwiam Cię za spokój
no forum jakieś czytelniejsze się zrobiło
a jesli chodzi o wykresy to też dobrze bo nie trzeba przewijać do końca strony zeby nowy wpis zobaczyć czyli coś pozytywnego się dzieję tylko jak zwykle wtedy kiedy jest ruch na drodze
a i jak dla mnie przydała by się jeszcze jedna funkcjonalność zeby mi błędy samo automatycznie poprawiało bo przez to ze szybko piszę to nie patrze jakie byki robie
nick nieaktualny, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
aisa wrote:Łokropny

Prześlij mi zdjęcia na maila, na priv napisałam adres.
Rejs się zwie Maxi 36, w nocy się płynie, na dzień schodzi się na ląd, następna noc się wraca. Promocje są prawie zawsze na te rejsy bo szwedziaki często korzystają. No i przy okazji taka ja mogę się załapać
Co do walizki to i tak wzięłam małą i nie za dużo rzeczy kupiłam
No tak, czaję, kumam, trybię - kupowałaś polskie frykasy - Kaja mówiła. Nie wiem czemu wyobraziłam sobie walizę wypchaną ubraniami!
Ogórki kupiła na ogórkową?
Kaja, Fedra, zbikowa, aisa, Ilona lubią tę wiadomość