plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Aaaa i jeszcze coś - widzicie jak cytuje wypowiedzi? Może to i lepiej,bo czasem wypowedzi robią się meeeeeeeeeeeeeeega długie.
I już zupełnie na koniec (co ja poradzę,że jak wyślę posta przypomina mi się coś jeszcze?!) Kfjatus podziwiam Cię za spokój
No własnie mi się wydawało, ze coś z cytatami inaczy ale wolałam się nie wychylać.
Z luteiną nie pomogę. Nawet nie wiedziałam, że wkłada się ją gdzie indziej niż do ustFedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Shagga nie ma co podziwiać. Zwyczajnie bardziej walą mi na psychikę ujemne testy niż ich nierobienie, a beta bez wyniku dzieciaczkowego tez byłaby bardzo smutna jak dla mnie. Ot i moja filozofia, można się z nią nie zgadzać oczywiście, ale ja właśnie tak do tego podchodzę.
zbikowa, mauysia, Sandraa, Fedra, Rucia, Dodi, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Shagga nie ma co podziwiać. Zwyczajnie bardziej walą mi na psychikę ujemne testy niż ich nierobienie, a beta bez wyniku dzieciaczkowego tez byłaby bardzo smutna jak dla mnie. Ot i moja filozofia, można się z nią nie zgadzać oczywiście, ale ja właśnie tak do tego podchodzę.
Olu, bo są różne luteiny podjęzykowe albo dowcpine ...i te drugie dostałam,bo podobno szybciej działają , muszę za tydzień dopytać Ginkę dokładnie żeby nie było,że poranna dawka idzie na marnację
PS. Miałam iść? I poszłam,ale zanim woda się zagotuje a chleb odmrozi to ja zdążę z Wami chwilę pogadać
aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaisa wrote:Oj babole
Tak ogólnie napisałam o tym ogarnianiu, chodziło o o rozpakowanie walizki i plecaka i rozsądne ulokowanie tego w szafce i lodówce
a nie tam zaraz jakieś sprzątanie albo nie daj Boże mycie okien
Dobrze,że Ola postawiła Cię do pionu!!!
A gdzie Twoja dzisiejsza tempka???
PS. Widzicie jak teraz fajnie cytuje? Dzięki temu będzie można wybierać co się chce cytować a co nieNo ovu postarał się
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aisa wrote:Oj babole
Tak ogólnie napisałam o tym ogarnianiu, chodziło o o rozpakowanie walizki i plecaka i rozsądne ulokowanie tego w szafce i lodówce
a nie tam zaraz jakieś sprzątanie albo nie daj Boże mycie okien
Walizka i plecak?! Czy mnie się zdaje, że płynęłaś tylko do Gdańska na 1 popołudnie i z powrotem?!aisa lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Dobrze,że Ola postawiła Cię do pionu!!!
A gdzie Twoja dzisiejsza tempka???
PS. Widzicie jak teraz fajnie cytuje? Dzięki temu będzie można wybierać co się chce cytować a co nieNo ovu postarał się
Super super, gdyby tylko jeszcze można było czytać stare posty użytkowniczek bez oglądania co chwilę swojego wykresu...Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Asia witam ehhh szkoda że po tamtej stronie !! wiesz fajny mam awatarek ?????
Łokropny
Prześlij mi zdjęcia na maila, na priv napisałam adres.
Rejs się zwie Maxi 36, w nocy się płynie, na dzień schodzi się na ląd, następna noc się wraca. Promocje są prawie zawsze na te rejsy bo szwedziaki często korzystają. No i przy okazji taka ja mogę się załapać
Co do walizki to i tak wzięłam małą i nie za dużo rzeczy kupiłamKaja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:No i? Bo ja mam brać 2x2 no więc wieczorem nie ma problemu, bo biorę przed położeniem się spać, ale rano? Zwykle biorę i jeszcze kładę się choćby na pół godziny,ale czy to wystarczy?
mnie gin tłumaczył że wystarczy ale ja w ciąży nie jestem a ciężarówki to inaczej nie wiem nie znam się zarobiona jestem -
Shagga_80 wrote:Aaaa i jeszcze coś - widzicie jak cytuje wypowiedzi? Może to i lepiej,bo czasem wypowedzi robią się meeeeeeeeeeeeeeega długie.
I już zupełnie na koniec (co ja poradzę,że jak wyślę posta przypomina mi się coś jeszcze?!) Kfjatus podziwiam Cię za spokój
no forum jakieś czytelniejsze się zrobiło
a jesli chodzi o wykresy to też dobrze bo nie trzeba przewijać do końca strony zeby nowy wpis zobaczyć czyli coś pozytywnego się dzieję tylko jak zwykle wtedy kiedy jest ruch na drodze
a i jak dla mnie przydała by się jeszcze jedna funkcjonalność zeby mi błędy samo automatycznie poprawiało bo przez to ze szybko piszę to nie patrze jakie byki robieShagga_80, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
aisa wrote:Łokropny
Prześlij mi zdjęcia na maila, na priv napisałam adres.
Rejs się zwie Maxi 36, w nocy się płynie, na dzień schodzi się na ląd, następna noc się wraca. Promocje są prawie zawsze na te rejsy bo szwedziaki często korzystają. No i przy okazji taka ja mogę się załapać
Co do walizki to i tak wzięłam małą i nie za dużo rzeczy kupiłam
No tak, czaję, kumam, trybię - kupowałaś polskie frykasy - Kaja mówiła. Nie wiem czemu wyobraziłam sobie walizę wypchaną ubraniami!
Ogórki kupiła na ogórkową?Kaja, Fedra, zbikowa, aisa, Ilona lubią tę wiadomość