X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Aaaa i jeszcze coś - widzicie jak cytuje wypowiedzi? Może to i lepiej,bo czasem wypowedzi robią się meeeeeeeeeeeeeeega długie.

I już zupełnie na koniec (co ja poradzę,że jak wyślę posta przypomina mi się coś jeszcze?!) Kfjatus podziwiam Cię za spokój :)

No własnie mi się wydawało, ze coś z cytatami inaczy ale wolałam się nie wychylać.

Z luteiną nie pomogę. Nawet nie wiedziałam, że wkłada się ją gdzie indziej niż do ust ;)

Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga nie ma co podziwiać. Zwyczajnie bardziej walą mi na psychikę ujemne testy niż ich nierobienie, a beta bez wyniku dzieciaczkowego tez byłaby bardzo smutna jak dla mnie. Ot i moja filozofia, można się z nią nie zgadzać oczywiście, ale ja właśnie tak do tego podchodzę.

zbikowa, mauysia, Sandraa, Fedra, Rucia, Dodi, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzis pawika zaliczylam

wyrzycalam z nocniczka kupke kubusia do wc i normalnie nie wytrzymalam ;/ a nigdy mi takie rzeczy nie przeszkadzały...

Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Shagga nie ma co podziwiać. Zwyczajnie bardziej walą mi na psychikę ujemne testy niż ich nierobienie, a beta bez wyniku dzieciaczkowego tez byłaby bardzo smutna jak dla mnie. Ot i moja filozofia, można się z nią nie zgadzać oczywiście, ale ja właśnie tak do tego podchodzę.
    Ja naprawdę Cię podziwiam!!! Bardzo słuszna taktyka :)

Olu, bo są różne luteiny podjęzykowe albo dowcpine ...i te drugie dostałam,bo podobno szybciej działają , muszę za tydzień dopytać Ginkę dokładnie żeby nie było,że poranna dawka idzie na marnację :/

PS. Miałam iść? I poszłam,ale zanim woda się zagotuje a chleb odmrozi to ja zdążę z Wami chwilę pogadać :)

aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj babole :P
    Tak ogólnie napisałam o tym ogarnianiu, chodziło o o rozpakowanie walizki i plecaka i rozsądne ulokowanie tego w szafce i lodówce ;)
    a nie tam zaraz jakieś sprzątanie albo nie daj Boże mycie okien ;)

Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga też mam Luteinie dowcipną ....

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Tak ogólnie napisałam o tym ogarnianiu, chodziło o o rozpakowanie walizki i plecaka i rozsądne ulokowanie tego w szafce i lodówce ;)

Dobrze,że Ola postawiła Cię do pionu!!!
    A gdzie Twoja dzisiejsza tempka???

PS. Widzicie jak teraz fajnie cytuje? Dzięki temu będzie można wybierać co się chce cytować a co nie :) No ovu postarał się :)

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia witam ehhh szkoda że po tamtej stronie !! wiesz fajny mam awatarek ?????

aisa lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Shagga też mam Luteinie dowcipną ....
    No i? Bo ja mam brać 2x2 no więc wieczorem nie ma problemu, bo biorę przed położeniem się spać, ale rano? Zwykle biorę i jeszcze kładę się choćby na pół godziny,ale czy to wystarczy?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:

Walizka i plecak?! Czy mnie się zdaje, że płynęłaś tylko do Gdańska na 1 popołudnie i z powrotem?!

aisa lubi tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka była ta strona do wrzucania zdjęć ?

Żartowałam ;D

zbikowa lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Walizka i plecak?! Czy mnie się zdaje, że płynęłaś tylko do Gdańska na 1 popołudnie i z powrotem?!
    pewnie w walizce miała dla Kai prezenty ze Szwedowa...

aisa, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Dobrze,że Ola postawiła Cię do pionu!!!
    A gdzie Twoja dzisiejsza tempka???

PS. Widzicie jak teraz fajnie cytuje? Dzięki temu będzie można wybierać co się chce cytować a co nie :) No ovu postarał się :)

Super super, gdyby tylko jeszcze można było czytać stare posty użytkowniczek bez oglądania co chwilę swojego wykresu...

Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    pewnie w walizce miała dla Kai prezenty ze Szwedowa...

Caaaaała waliza Gloga/Glogu!

aisa lubi tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Asia witam ehhh szkoda że po tamtej stronie !! wiesz fajny mam awatarek ?????

Łokropny :P

Prześlij mi zdjęcia na maila, na priv napisałam adres.

Rejs się zwie Maxi 36, w nocy się płynie, na dzień schodzi się na ląd, następna noc się wraca. Promocje są prawie zawsze na te rejsy bo szwedziaki często korzystają. No i przy okazji taka ja mogę się załapać ;)

Co do walizki to i tak wzięłam małą i nie za dużo rzeczy kupiłam ;)

Kaja, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    No i? Bo ja mam brać 2x2 no więc wieczorem nie ma problemu, bo biorę przed położeniem się spać, ale rano? Zwykle biorę i jeszcze kładę się choćby na pół godziny,ale czy to wystarczy?

mnie gin tłumaczył że wystarczy ale ja w ciąży nie jestem a ciężarówki to inaczej nie wiem nie znam się zarobiona jestem ;-);-);-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Caaaaała waliza Gloga/Glogu!
    I BATONIKÓW DAIM :P :P :P

aisa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Aaaa i jeszcze coś - widzicie jak cytuje wypowiedzi? Może to i lepiej,bo czasem wypowedzi robią się meeeeeeeeeeeeeeega długie.

I już zupełnie na koniec (co ja poradzę,że jak wyślę posta przypomina mi się coś jeszcze?!) Kfjatus podziwiam Cię za spokój :)

no forum jakieś czytelniejsze się zrobiło :)
    a jesli chodzi o wykresy to też dobrze bo nie trzeba przewijać do końca strony zeby nowy wpis zobaczyć czyli coś pozytywnego się dzieję tylko jak zwykle wtedy kiedy jest ruch na drodze ;)
    a i jak dla mnie przydała by się jeszcze jedna funkcjonalność zeby mi błędy samo automatycznie poprawiało bo przez to ze szybko piszę to nie patrze jakie byki robie :P

Shagga_80, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Łokropny :P

Prześlij mi zdjęcia na maila, na priv napisałam adres.

Rejs się zwie Maxi 36, w nocy się płynie, na dzień schodzi się na ląd, następna noc się wraca. Promocje są prawie zawsze na te rejsy bo szwedziaki często korzystają. No i przy okazji taka ja mogę się załapać ;)

Co do walizki to i tak wzięłam małą i nie za dużo rzeczy kupiłam ;)

No tak, czaję, kumam, trybię - kupowałaś polskie frykasy - Kaja mówiła. Nie wiem czemu wyobraziłam sobie walizę wypchaną ubraniami!

Ogórki kupiła na ogórkową?

Kaja, Fedra, zbikowa, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Aisa, a próbowałaś kiedyś tego szwedzkiego specjału, tj. tej zepsutej ryby (śledzia?) w puszce? Podobno niezła jazda...

EDIT: znalazłam nazwę: surstömming :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 08:26

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 3059 3060 3061 3062 3063 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ