plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mauysiu, słyszałam co nieco o tym surowym ble ale nie odważyłam się żeby spróbować... może kiedyś...
Olu, mój M to polak
Maxi 36 działają też i z Polskiej strony.
Jak się Kaja upora z telefonem i będę je miała na mailu to też wrzucę. Tamte już z ręki były robionetakie sweet focie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 08:41
Shagga_80, mauysia, Sandraa, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Super fotka:)wybaczcie że tak cicho siedze..ale normalnie tu zasypiam:(dobrze ze zaraz przerwa:)to jak pojem sobie to może mi sie polepszy:)i do tego troche słonko wychodzi:)nie powinno być tak źle:)a ovu mnie tez dziś wkurza:(az musiałam zainstalować sobie nowa przeglądarke bo nie chciało mi śmigac na żadnej:(
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selena wrote:Super fotka:)wybaczcie że tak cicho siedze..ale normalnie tu zasypiam:(dobrze ze zaraz przerwa:)to jak pojem sobie to może mi sie polepszy:)i do tego troche słonko wychodzi:)nie powinno być tak źle:)a ovu mnie tez dziś wkurza:(az musiałam zainstalować sobie nowa przeglądarke bo nie chciało mi śmigac na żadnej:(
Dziękujemy za raportShagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a zmieniając temat... bo jutro pewnie okaże się czy Mauysia ma w środku dziewuszke czy chłopca, robimy zakłady? :p Ja stawiam na chłopaka.
Przyjmuję po 10ziko na moje szwajcarskie konto z obstawianiem!mauysia, Rucia, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Dziewczyny, a zmieniając temat... bo jutro pewnie okaże się czy Mauysia ma w środku dziewuszke czy chłopca, robimy zakłady? :p Ja stawiam na chłopaka.
Przyjmuję po 10ziko na moje szwajcarskie konto z obstawianiem!
Ja stawiam na dziewczynkę , a więc jest 1:1mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Dziewczyny, a zmieniając temat... bo jutro pewnie okaże się czy Mauysia ma w środku dziewuszke czy chłopca, robimy zakłady? :p Ja stawiam na chłopaka.
A dziubencjusz okaże się wstydliwy i figę nam pokaże
Nie do kurde, chciałabym już w sumie wiedzieć, czy mogę zatopić się w różowych zakupach, czy nie...
PS) chciałam napisać, że CH** nam pokaże, ale to by oznaczało, że to chłopak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 08:47
Shagga_80, Kfjatus, zbikowa, plemniczka, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Dziewczyny, a zmieniając temat... bo jutro pewnie okaże się czy Mauysia ma w środku dziewuszke czy chłopca, robimy zakłady? :p Ja stawiam na chłopaka.
Ja obstawiam bezpieniężnie. Znaczy właściwie nie obstawiam,ale może niech będzie dziewoja, coby Muysia wyrównała liczebność męsko - damską w domuzbikowa, mauysia, mauysia, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny