plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Jak kupowaliśmy wyprawkę dla Kuby to nie skupiałam się na niebieskim i ma w sumie po równo - trochę zielonych, trochę żółtych i trochę niebieskich
Co się spodobało
Obstawiam,że gdybym miała dziewczynkę to też kupiłabym różowe tylko to co wybitnie spodobało by mi się
Nie wiem jak zacytowałaś dwa razy ale nie podoba mi się to, że kiedyś mogłam wpisać tekst a potem zdecydować że to jednak będzie cytat i tekst się pojawiał jako cytat i naprawdę nie mam siły Wam tłumaczyć o co mi chodzi.mauysia, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ok, wali mnie coś w mózg, kończę na dziś.
Małysia chyba chce dziewczynkę, więc żeby jej się spełniło - nie pozostaje mi nic innego niż obstawić chłopca, co niniejszym czynię.
Dementuję, nigdy nie manifestowałam moich preferencji co do płci drugiego potomka!Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA kontynuując moją wizję...Blondi nie uda się z dziewczynką...będzie drugi chłopak
Kfjatus...ja dla Kuby też nie chciałam wszystkiego niebieskiego (i jak z ubrankami udało się) o tyle pościel najbardziej podobała się mi niebieska, podobnie kocyk itd itpPreferencje preferencjami a w praniu wychodzi inaczej
Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Ja też nie lubię różu. Zwłaszcza takiego jaki ma nasza ovu strona
Jakiś taki ciemniejszy, jeszcze ujdzie. Moja dziewczynka nie byłaby różowym stworkiem, bo to czasmi wygląda przekomicznie. Różowe body, śpioszki,bluzeczki, kamizeleczki, różowiutkie kaftaniki, dresiki, buciki, czapeczki, a do tego kocyczki, wózeczki, pościelki, no zwyczajnie psują dziecku image od małego
Do okresu przedszkolnego to jeszcze ma się na to jakiś wpływ, a potem... nie poradzisz nic na to, że córa chce się ubierać w róże - jak jej koleżanki - bawić helou kiti i maj lytel połni... Tego się bojęzbikowa, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:W Polską stronę było spoko, bezwietrznie, kabina spoko, tv był.
Rano śniadanie w McDosie i dalej. Dotarwszy do Tesco zrobiłam spożywcze zakupy. Ogólnie ceny żarełka są już prawie takie same tu i w Polsce, ale niektóre produkty jak np kiełbasa smakują tylko z Polski.
Pod koniec zakupów zadzwoniła Kaja, że męża odwiozła do pracy i może przyjechać. Specjalnie chciałam się spotkać przy Tesco bo z zakupami łazić mi się nie chciałoKochana Kajunia :*
Potem pojechałyśmy na kawę do Gdańska, a potem w plener do Gdyni żeby zrobić zdjęcieA tam stary dziadek i paluchy... ale to już wiecie
Potem zostałam odstawiona na terminal promowy i grzecznie czekałam na promTym razem kabinę miałam bez tv
i dupek w recepcji nie chciał mi jej zamienić... Luknęłam na mecz, a potem zaczęło bujać więc poszłam w kimono. Trochę bujało, ale byłam zmęczona na tyle, że niewiele kojarzę. Dodam, że aviomarinu nie brałam
Kaja jest zarąbistaI wcale mnie nie zagadała choć Ona chyba tak uważa. Spotkanie było superowe! Trwało w sumie ponad 4 godziny a zleciało za szybko. Uffff.... chyba to tyle...
Chyba mi się wydaje, że odwiedzimy Cię tym promem kiedyś.Shagga_80, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Nie wiem jak zacytowałaś dwa razy ale nie podoba mi się to, że kiedyś mogłam wpisać tekst a potem zdecydować że to jednak będzie cytat i tekst się pojawiał jako cytat i naprawdę nie mam siły Wam tłumaczyć o co mi chodzi.
Każdą wypowiedź trzeba zacząć [ QUOTE=nick] (i bez tej spacji w nawiasie) a kończyć [ /QUOTE]mauysia lubi tę wiadomość
-
U każdej z nas będzie zdrowe dziecię
A płeć nieważna bo i tak będziemy tu wszystkie ryczeć ze szczęścia
Uwielbiam polską plażę
http://img826.imageshack.us/img826/6012/20130604174538.jpg
Idę nadrabiać...zbikowa, Fedra, mauysia, Kfjatus, kopciuszek126, Sandraa, gocha04, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pewnie, ze w praniu wychodzi inaczej. Ale czasem wygląda zabawnie....
Nie mowie, że nie kupię dziecku nic różowego, tylko, że czasem ten mały człowieczek w wózku, jest wystylizowany bardziej od mamusi.
A że ja nie lubię jakiegoś koloru nie znaczy, że moje dziecko musi go też nie lubić - ale zawsze można przecież podsuwać małej księżniczce różne różowe odcienie, takie bardziej w fiolet czy coś i mówić, że ten róż ciemniejszy jest o wiele ładniejszyMoże czasem posłucha starej matki
aisa lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:U każdej z nas będzie zdrowe dziecię
A płeć nieważna bo i tak będziemy tu wszystkie ryczeć ze szczęścia
Uwielbiam polską plażę
http://img826.imageshack.us/img826/6012/20130604174538.jpg
Idę nadrabiać...
JA CHCE DO DOMU..... (tak mieszkam w namiocie na plaży w 3mieście)
chlip ;(Fedra, Shagga_80, aisa, Ilona lubią tę wiadomość