plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:JA CHCE DO DOMU..... (tak mieszkam w namiocie na plaży w 3mieście)
chlip ;(
No to prawda... ZAPRASZAMY!
A jak długo jeszcze chcecie być w UK?
[albo musicie, niepotrzebne skreślić]Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 09:14
Ilona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Pewnie, ze w praniu wychodzi inaczej. Ale czasem wygląda zabawnie....
Nie mowie, że nie kupię dziecku nic różowego, tylko, że czasem ten mały człowieczek w wózku, jest wystylizowany bardziej od mamusi.
A że ja nie lubię jakiegoś koloru nie znaczy, że moje dziecko musi go też nie lubić - ale zawsze można przecież podsuwać małej księżniczce różne różowe odcienie, takie bardziej w fiolet czy coś i mówić, że ten róż ciemniejszy jest o wiele ładniejszyMoże czasem posłucha starej matki
Tzn, żeby było jasne, mam gdzieś jak ktoś ubiera swoje dziecko,ale swoje pomyśleć mogęKfjatus, Fedra, gocha04, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Kaja, Aisa, naprawdę bym chciała dziewczęta, żebyście się zdecydowały, czy te zdjęcia robił Wam chłopak czy starszy pan.
I właśnie wydało się! Dla starszej to był chłopak, a dla młodszej starszy Pan! Nie miałaś tak,że gdy byłaś dzieckiem uważałaś 30latków za Starych???zbikowa, Ola_czeka, Fedra, gocha04, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:I właśnie wydało się! Dla starszej to był chłopak, a dla młodszej starszy Pan! Nie miałaś tak,że gdy byłaś dzieckiem uważałaś 30latków za Starych???
No, pamiętam jak mnie szokowało jak rodzice rozmawiali, że ktoś umarł i padała konkluzja: "40 lat, taki młody chłopak..."zbikowa, Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:A dokąd konkretnie (zacznę już załatwiać noclegi na stronę 5000
) ?
Dam Ci numer tel do mojego M. to sobie pogadacie na ten temat, bo mnie nie wtajemnicza, żebym mu nie marudziła za bardzoale to że zrezygnował z Australii uważam za swój wielki sukces w dziedzinie mediacji.
Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Dam Ci numer tel do mojego M. to sobie pogadacie na ten temat, bo mnie nie wtajemnicza, żebym mu nie marudziła za bardzo
ale to że zrezygnował z Australii uważam za swój wielki sukces w dziedzinie mediacji.
Uuuu, grubo...zbikowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:No, pamiętam jak mnie szokowało jak rodzice rozmawiali, że ktoś umarł i padała konkluzja: "40 lat, taki młody chłopak..."
Widzisz więc...punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia
Ależ ja dziś mądra, co?
Ola_czeka, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny