plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Dołączyłam do szacownego grona Żbikowej i Żbikowej, które również lubią tę wiadomość.
Shagga_80, Fedra, Blondi22, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:No mój dopiero ma 3 lata
I bynajmniej mnie nie uraziłaś, mimo,że Ty pisałaś,że nawet 3 latek jest za stary....o zgrozo, jak to brzmi
Czyżby ktoś tu nie mógł się pogodzić z faktem, że syn ci dorasta?Jak pojawi się drugi szkrab na świecie, to dopiero zobaczysz jaki Kuba jest stary
zbikowa, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Dołączyłam do szacownego grona Żbikowej i Żbikowej, które również lubią tę wiadomość.
A Czy ten nocnik daje dwie różne melodyjki na "jedynkę" i "dwójkę"?
U nas jest jedna melodyjka (i w tle słychać kaczkę, jako,że to nocnik kaczka)...ale wracając do mojej rady - miska z tego nocnika jest dość dyskretna, więc gdy będziesz wynosiła raz na jakiś czas cały zapas do WC może nikt nie domyśli się,co to ?
Rucia, mauysia, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:jak tylko będzie mnie dwie to dowiesz sie o tym jako jedna z pierwszych. Tymczasem, borem , lasem nabieram zdolności Blondi o "wielo-lubieniu" postów.
"Jedną z"? Ja Tobie pierwszej powiedziałam, że mnie zalało...
Choć pani z Rossmanna mogła też coś podejrzewać, kiedy kupiłam u niej tampony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 09:39
zbikowa, Kfjatus, mauysia, Fedra, Fedra, Fedra, Fedra, Fedra, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola kup sobie ten nocnik o którym pisze Shagga, jest wielofunkcyjny, więc postawisz pod biurkiem w pracy będzie służył jako podnóżek, wyjmiesz na środek i już stolik do kawy, a jak będzie Ci się chciało siku to skorzystasz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 09:40
mauysia, Ola_czeka, Rucia, Shagga_80, Fedra, Fedra, Blondi22, kopciuszek126, Sandraa, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:U nas jest jedna melodyjka (i w tle słychać kaczkę, jako,że to nocnik kaczka
)...ale wracając do mojej rady - miska z tego nocnika jest dość dyskretna, więc gdy będziesz wynosiła raz na jakiś czas cały zapas do WC może nikt nie domyśli się,co to ?
A jeśli przy 3 facetach nagle przykucnę za biurkiem to też będzie git?Rucia, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Fedra, Fedra, Fedra, Fedra, Fedra, kopciuszek126, Sandraa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Ola kup sobie ten nocnik o którym pisze Shagga, jest wielofunkcyjny, więc postawisz pod biurkiem w pracy będzie służył jako podnóżek, wyjmiesz na środek i już stolik do kawy, a jak będzie Ci się chciało siku to skorzystasz.
STOLIK DO KAWYSmacznego...
Kfjatus, Fedra, kopciuszek126, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Ola kup sobie ten nocnik o którym pisze Shagga, jest wielofunkcyjny, więc postawisz pod biurkiem w pracy będzie służył jako podnóżek, wyjmiesz na środek i już stolik do kawy, a jak będzie Ci się chciało siku to skorzystasz.
Ile razy mam powtarzać, że nie macie mi mówić takich rzeczy, bo je wizualizuje?!Shagga_80, Kfjatus, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo nic, uciekam, Młodemu znudziła się gra na Mamusinej komórce...
Zmykam....może przejdziemy się do ZUSu załatwić M sprawy
I na spacer po kałużach
A co do:
Rucia wrote:Czyżby ktoś tu nie mógł się pogodzić z faktem, że syn ci dorasta? Jak pojawi się drugi szkrab na świecie, to dopiero zobaczysz jaki Kuba jest stary
Ja doskonale widzę,że Kuba to już nie dzidziuś ale dłuuuuuuuuuuuuugo minie zanim nazwę Go starym...o ile w ogóle kiedyśBo co wtedy o sobie miałabym powiedzieć o sobie, starszej o 30 lat
Ola_czeka, zbikowa, mauysia, Kfjatus, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:"Jedną z"? Ja Tobie pierwszej powiedziałam, że mnie zalało...
Choć pani z Rossmanna mogła też coś podejrzewać, kiedy kupiłam u niej tampony.
Piewszy będzie Sprawca Zamieszania. Obiecałam mu to w umowie z 2010r.Fedra lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:STOLIK DO KAWY
Smacznego...
Ola swoją kawę będzie trzymała w dłoni, a faceci się nie domyślą,a jakby co Ola powie, że to nowy wymysł IkeiShagga_80, Fedra, Ola_czeka, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:No nic, uciekam, Młodemu znudziła się gra na Mamusinej komórce...
Zmykam....może przejdziemy się do ZUSu załatwić M sprawy
I na spacer po kałużach
A co do:
Ja doskonale widzę,że Kuba to już nie dzidziuś ale dłuuuuuuuuuuuuugo minie zanim nazwę Go starym...o ile w ogóle kiedyśBo co wtedy o sobie miałabym powiedzieć o sobie, starszej o 30 lat
Babcia -
Kfjatus wrote:Shagga mówiła, że tylko miseczkę się osikuje
Ola swoją kawę będzie trzymała w dłoni, a faceci się nie domyślą,a jakby co Ola powie, że to nowy wymysł Ikei
Jakby co to może rżnąć głupa i powiedzieć że to w środku to lemoniadka... Tylko co jak dla poparcia swojej tezy będzie musiała wziąć łyka...?
Jejka, idę, bo dzieje się ze mną coś złego!!!Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakiś rok temu spojrzałam na moją Kinię i stwierdziłam.. rany jaka ona jest stara.
Skończyła 9 lat, ma swoich znajomych z którymi się spotyka, swoje tajemnice, ogląda W11 wydział śledczy, zamyka się w pokoju gdy słucha muzyki, jak siedzi na kiblu to każe mi najpierw zapukać
Tak Ona jest stara. Stara i duża.zbikowa, Fedra, gocha04, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Shagga mówiła, że tylko miseczkę się osikuje
Ola swoją kawę będzie trzymała w dłoni, a faceci się nie domyślą,a jakby co Ola powie, że to nowy wymysł Ikei
Szwedzka myśl techniczna zaskakiwała już nie raz...Kfjatus lubi tę wiadomość