plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Kurcze jak tyle już Babek obstawia dziewczynkę (jak ja) to mało można zarobić
Bo można zarobić, tak? Czy chodzi o to,byś Ty (bukmacher) zarobiła?
No i po moim sprytnym planie. A myślisz że po co mi konto w szwajcarskim banku? przyjmuje kase i znikam!Shagga_80, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Czesc. Kopciuszku dziekuje za odpowiedz.. tak tez myslalam ze przeciez na umowie zlecenie nie pobiera sie skladek chorobowych, tylko zdrowotne, wiec zwolnienie lekarskie jest bezplatne... Sprobuje w takim razie wytrzymac jeszcze te 3 tygodnie, ale moze byc ciezko. Jak nie dam rade to trudno i tak juz pojde na to zwolnienie, najwyzej nie bede miala zaplacone za ten czas az nie uplynie mi te 30 dni okresu wyczekiwania...
mauysiu no wlasnie, gdyby nie to ze musze bez przerwy stac nie byloby tak ciezko..
Gosia28 bardzo mnie irytujesz, nieładnie jest tak wchodzic z buta z postawą roszczeniową, nie dając kompletnie nic od siebie... mozna raz, dwa, ale nie tak... poza tym co za roznica dla Ciebie czy owulke mialas 16, czy 17 czy nawet inny dzien cyklu skoro mialas seks niemal codziennie???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 08:55
mauysia, zbikowa, Shagga_80, Kfjatus, Blondi22, Fedra, Selena, Rucia, Sandraa, aisa, Ilona, karoam, Dodi lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:A tak właściwie to kiedy można określić płeć tak najbardziej dokładnie? W którym tygodniu?
Co do zakupów to u mnie z tym różem ciężko będzie bo nie cierpię tego koloru, i dziewczynka czy chłopiec- będę unikać jak ognia
Ja też nie cierpię różu!
Codziennie przed uruchomieniem kompa w pracy zaklejam sobie taśmą malarską ekran z lewej i prawej strony, żeby nie widzieć tyle tego różu na Ovufriend...zbikowa, Kfjatus, Shagga_80, Fedra, Sandraa, aisa, Ilona, karoam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaroam wrote:A tak właściwie to kiedy można określić płeć tak najbardziej dokładnie? W którym tygodniu?
karoam wrote:Co do zakupów to u mnie z tym różem ciężko będzie bo nie cierpię tego koloru, i dziewczynka czy chłopiec- będę unikać jak ogniaCo się spodobało
Obstawiam,że gdybym miała dziewczynkę to też kupiłabym różowe tylko to co wybitnie spodobało by mi sięFedra, karoam lubią tę wiadomość
-
W Polską stronę było spoko, bezwietrznie, kabina spoko, tv był.
Rano śniadanie w McDosie i dalej. Dotarwszy do Tesco zrobiłam spożywcze zakupy. Ogólnie ceny żarełka są już prawie takie same tu i w Polsce, ale niektóre produkty jak np kiełbasa smakują tylko z Polski.
Pod koniec zakupów zadzwoniła Kaja, że męża odwiozła do pracy i może przyjechać. Specjalnie chciałam się spotkać przy Tesco bo z zakupami łazić mi się nie chciałoKochana Kajunia :*
Potem pojechałyśmy na kawę do Gdańska, a potem w plener do Gdyni żeby zrobić zdjęcieA tam stary dziadek i paluchy... ale to już wiecie
Potem zostałam odstawiona na terminal promowy i grzecznie czekałam na promTym razem kabinę miałam bez tv
i dupek w recepcji nie chciał mi jej zamienić... Luknęłam na mecz, a potem zaczęło bujać więc poszłam w kimono. Trochę bujało, ale byłam zmęczona na tyle, że niewiele kojarzę. Dodam, że aviomarinu nie brałam
Kaja jest zarąbistaI wcale mnie nie zagadała choć Ona chyba tak uważa. Spotkanie było superowe! Trwało w sumie ponad 4 godziny a zleciało za szybko. Uffff.... chyba to tyle...
zbikowa, Kfjatus, mauysia, Shagga_80, plemniczka, Blondi22, Fedra, Ola_czeka, Selena, kopciuszek126, Sandraa, gocha04, Ilona lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ja też nie cierpię różu!
Codziennie przed uruchomieniem kompa w pracy zaklejam sobie taśmą malarską ekran z lewej i prawej strony, żeby nie widzieć tyle tego różu na Ovufriend...
A na kiedy planujesz urodzenie kompa w pracy?Kfjatus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jeszcze co do różu...opowiem Wam anegdotę
Kiedyś (jakieś 9 lat temu) miałam we wakacje 3 wesela i kupowałam kiecki i nie wiedziałam co kupić ale wiedziałam jedno - NA PEWNO NIE RÓŻOWA!
Do domu wróciłam z dwiema kieckami...różowymi
Po prostu z upatrzonych modeli najlepiej wyglądała różowamauysia, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Dziewczyny, a zmieniając temat... bo jutro pewnie okaże się czy Mauysia ma w środku dziewuszke czy chłopca, robimy zakłady? :p Ja stawiam na chłopaka.
Przyjmuję po 10ziko na moje szwajcarskie konto z obstawianiem!
dziewczynkamauysia lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:A na kiedy planujesz urodzenie kompa w pracy?
Ok, wali mnie coś w mózg, kończę na dziś.
Małysia chyba chce dziewczynkę, więc żeby jej się spełniło - nie pozostaje mi nic innego niż obstawić chłopca, co niniejszym czynię.
Shagga_80, zbikowa, Kfjatus, mauysia, Fedra, Sandraa, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ok, wali mnie coś w mózg, kończę na dziś.
Małysia chyba chce dziewczynkę, więc żeby jej się spełniło - nie pozostaje mi nic innego niż obstawić chłopca, co niniejszym czynię.
Podeszłam do tego podobnie..czuję,że Ona chce dziewczynkę (tak jak ja chciałam) więc jej się uda
-
Ja też nie lubię różu. Zwłaszcza takiego jaki ma nasza ovu strona
Jakiś taki ciemniejszy, jeszcze ujdzie. Moja dziewczynka nie byłaby różowym stworkiem, bo to czasmi wygląda przekomicznie. Różowe body, śpioszki,bluzeczki, kamizeleczki, różowiutkie kaftaniki, dresiki, buciki, czapeczki, a do tego kocyczki, wózeczki, pościelki, no zwyczajnie psują dziecku image od małegoFedra, aisa, karoam lubią tę wiadomość