X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia jest czarodziej !!!! Polubiła mojego posta dwa razy :D Będzie dziewczyna ! :D

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Kurcze jak tyle już Babek obstawia dziewczynkę (jak ja) to mało można zarobić :/ Bo można zarobić, tak? Czy chodzi o to,byś Ty (bukmacher) zarobiła?

Gra się toczy o renomę i prestiż.

Shagga_80, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Kurcze jak tyle już Babek obstawia dziewczynkę (jak ja) to mało można zarobić :/ Bo można zarobić, tak? Czy chodzi o to,byś Ty (bukmacher) zarobiła?

No i po moim sprytnym planie. A myślisz że po co mi konto w szwajcarskim banku? przyjmuje kase i znikam! ;)

Shagga_80, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Mauysia jest czarodziej !!!! Polubiła mojego posta dwa razy :D Będzie dziewczyna ! :D

Łe, pierwszy raz tego dokonałam! Jestem z siebie dumna... Czyli mówisz, że dziewczyna będzie ;)

Kfjatus, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Łe, pierwszy raz tego dokonałam! Jestem z siebie dumna... Czyli mówisz, że dziewczyna będzie ;)

I ja, ja też chcę dziewczynkę ! :P

Chłopca też! :D

Ola_czeka, Shagga_80, zbikowa, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. Kopciuszku dziekuje za odpowiedz.. tak tez myslalam ze przeciez na umowie zlecenie nie pobiera sie skladek chorobowych, tylko zdrowotne, wiec zwolnienie lekarskie jest bezplatne... Sprobuje w takim razie wytrzymac jeszcze te 3 tygodnie, ale moze byc ciezko. Jak nie dam rade to trudno i tak juz pojde na to zwolnienie, najwyzej nie bede miala zaplacone za ten czas az nie uplynie mi te 30 dni okresu wyczekiwania...

mauysiu no wlasnie, gdyby nie to ze musze bez przerwy stac nie byloby tak ciezko..

Gosia28 bardzo mnie irytujesz, nieładnie jest tak wchodzic z buta z postawą roszczeniową, nie dając kompletnie nic od siebie... mozna raz, dwa, ale nie tak... poza tym co za roznica dla Ciebie czy owulke mialas 16, czy 17 czy nawet inny dzien cyklu skoro mialas seks niemal codziennie???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 08:55

mauysia, zbikowa, Shagga_80, Kfjatus, Blondi22, Fedra, Selena, Rucia, Sandraa, aisa, Ilona, karoam, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    A tak właściwie to kiedy można określić płeć tak najbardziej dokładnie? W którym tygodniu?

Co do zakupów to u mnie z tym różem ciężko będzie bo nie cierpię tego koloru, i dziewczynka czy chłopiec- będę unikać jak ognia :D

Ja też nie cierpię różu!

Codziennie przed uruchomieniem kompa w pracy zaklejam sobie taśmą malarską ekran z lewej i prawej strony, żeby nie widzieć tyle tego różu na Ovufriend...

zbikowa, Kfjatus, Shagga_80, Fedra, Sandraa, aisa, Ilona, karoam lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    A tak właściwie to kiedy można określić płeć tak najbardziej dokładnie? W którym tygodniu?
    Przy Kubie pierwszą "diagnozę" miałam w ok 16tc a teraz już w 13tc, wszystko myślę zależy od dokładności sprzętu.
    karoam wrote:
    Co do zakupów to u mnie z tym różem ciężko będzie bo nie cierpię tego koloru, i dziewczynka czy chłopiec- będę unikać jak ognia :D
    Jak kupowaliśmy wyprawkę dla Kuby to nie skupiałam się na niebieskim i ma w sumie po równo - trochę zielonych, trochę żółtych i trochę niebieskich :) Co się spodobało :)
    Obstawiam,że gdybym miała dziewczynkę to też kupiłabym różowe tylko to co wybitnie spodobało by mi się :)

Fedra, karoam lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Polską stronę było spoko, bezwietrznie, kabina spoko, tv był.
    Rano śniadanie w McDosie i dalej. Dotarwszy do Tesco zrobiłam spożywcze zakupy. Ogólnie ceny żarełka są już prawie takie same tu i w Polsce, ale niektóre produkty jak np kiełbasa smakują tylko z Polski.

Pod koniec zakupów zadzwoniła Kaja, że męża odwiozła do pracy i może przyjechać. Specjalnie chciałam się spotkać przy Tesco bo z zakupami łazić mi się nie chciało :P Kochana Kajunia :*

Potem pojechałyśmy na kawę do Gdańska, a potem w plener do Gdyni żeby zrobić zdjęcie :) A tam stary dziadek i paluchy... ale to już wiecie :)

Potem zostałam odstawiona na terminal promowy i grzecznie czekałam na prom ;) Tym razem kabinę miałam bez tv :( i dupek w recepcji nie chciał mi jej zamienić... Luknęłam na mecz, a potem zaczęło bujać więc poszłam w kimono. Trochę bujało, ale byłam zmęczona na tyle, że niewiele kojarzę. Dodam, że aviomarinu nie brałam ;)

Kaja jest zarąbista :D I wcale mnie nie zagadała choć Ona chyba tak uważa. Spotkanie było superowe! Trwało w sumie ponad 4 godziny a zleciało za szybko. Uffff.... chyba to tyle...

zbikowa, Kfjatus, mauysia, Shagga_80, plemniczka, Blondi22, Fedra, Ola_czeka, Selena, kopciuszek126, Sandraa, gocha04, Ilona lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Cosik próbuje wrzucić, ale nie mam pewności czy skopiowałam to co trzeba.
    Uprasza się też o nie cytowanie :)

super fotka ;)

aisa lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja obstawiam dziewczynke u mauysi :)

A jak myslicie co ja bede miala? ( to nic ze dowiem sie dopiero za jakies 3 miesiace pewnie)

mauysia, Kfjatus, Blondi22, Fedra, Sandraa, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja też nie cierpię różu!

Codziennie przed uruchomieniem kompa w pracy zaklejam sobie taśmą malarską ekran z lewej i prawej strony, żeby nie widzieć tyle tego różu na Ovufriend...

A na kiedy planujesz urodzenie kompa w pracy?

Kfjatus lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze co do różu...opowiem Wam anegdotę :P
    Kiedyś (jakieś 9 lat temu) miałam we wakacje 3 wesela i kupowałam kiecki i nie wiedziałam co kupić ale wiedziałam jedno - NA PEWNO NIE RÓŻOWA!
    Do domu wróciłam z dwiema kieckami...różowymi :P
    Po prostu z upatrzonych modeli najlepiej wyglądała różowa :D

mauysia, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przemknęło mi gdzieś pytanie o tempkę. Wzięłam stary termometr z jednym miejscem po przecinku, wczoraj i dziś pokazał 36,8.

W prezencie Kaja dostała pomarańczowego łosia ;D

Obstawiam dziewczynkę i Mauysi :D

mauysia, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Dziewczyny, a zmieniając temat... bo jutro pewnie okaże się czy Mauysia ma w środku dziewuszke czy chłopca, robimy zakłady? :p Ja stawiam na chłopaka.

Przyjmuję po 10ziko na moje szwajcarskie konto z obstawianiem!

dziewczynka ;D

mauysia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Ok, wali mnie coś w mózg, kończę na dziś.

Małysia chyba chce dziewczynkę, więc żeby jej się spełniło - nie pozostaje mi nic innego niż obstawić chłopca, co niniejszym czynię.

Shagga_80, zbikowa, Kfjatus, mauysia, Fedra, Sandraa, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    i ja obstawiam dziewczynke u mauysi :)

A jak myslicie co ja bede miala? ( to nic ze dowiem sie dopiero za jakies 3 miesiace pewnie)

U Ciebie obstawiam chłopca :)

plemniczka, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Noł kapiszi...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ok, wali mnie coś w mózg, kończę na dziś.

Małysia chyba chce dziewczynkę, więc żeby jej się spełniło - nie pozostaje mi nic innego niż obstawić chłopca, co niniejszym czynię.

Podeszłam do tego podobnie..czuję,że Ona chce dziewczynkę (tak jak ja chciałam) więc jej się uda :D

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie lubię różu. Zwłaszcza takiego jaki ma nasza ovu strona :)
    Jakiś taki ciemniejszy, jeszcze ujdzie. Moja dziewczynka nie byłaby różowym stworkiem, bo to czasmi wygląda przekomicznie. Różowe body, śpioszki,bluzeczki, kamizeleczki, różowiutkie kaftaniki, dresiki, buciki, czapeczki, a do tego kocyczki, wózeczki, pościelki, no zwyczajnie psują dziecku image od małego :D

Fedra, aisa, karoam lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 3062 3063 3064 3065 3066 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ