plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO matko!!!!!!!!!!!!!!
Ja wiem że tajemnica korespondencji to święta rzecz ale czasem sprawdzam mojego brata (14lat) co tam wypisuje na FB i się załamałam!!!!
Jejku co z niego wyrośnie już się boję!!!!
Powiedziałam mojemu Waflowi ile dałam za staniki wczoraj to z przerażeniem się spytał czy to ze złota te cyckonosze są!!
Ola_czeka, mauysia, Shagga_80, Fedra, zbikowa, Kfjatus, Sandraa, Blondi22, Rucia, Dodi, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:No i? Bo ja mam brać 2x2 no więc wieczorem nie ma problemu, bo biorę przed położeniem się spać, ale rano? Zwykle biorę i jeszcze kładę się choćby na pół godziny,ale czy to wystarczy?
ja też biorę 2x2 i spokojnie nie wyleci tak szybko sprawdzałam
ale tak na poważnie jak sobie ją tam wepchniesz to wejście się zamyka ona rozpuszcza i przenika do ścianek więc spokojnie nic się nie dzieje ewentualnie jak wstajesz rano koło 6 to sobie ją zaaplikuj i idz spać dalej ja tak robie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:ja też biorę 2x2 i spokojnie nie wyleci tak szybko sprawdzałam
ale tak na poważnie jak sobie ją tam wepchniesz to wejście się zamyka ona rozpuszcza i przenika do ścianek więc spokojnie nic się nie dzieje ewentualnie jak wstajesz rano koło 6 to sobie ją zaaplikuj i idz spać dalej ja tak robie -
Ola_czeka wrote:Czuję się taka ignorowana...
To może podsumujmy sto pytań do Aisy:
1) Jakiej nacji jest Twój małżonek?
2) Czy jadłaś surstömming i czy smakowało Ci?
3) Czy Maxi36 działa też w drugą stronę?
4) Czy Twoja siostra bliźniaczka podszywa się czasem pod Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 08:31
Shagga_80, Fedra, zbikowa, Ola_czeka, Kfjatus, Sandraa, Blondi22, Dodi, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cosik próbuje wrzucić, ale nie mam pewności czy skopiowałam to co trzeba.
Uprasza się też o nie cytowanie
<zdjęcie usunięte>Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 14:48
zbikowa, mauysia, Shagga_80, Selena, Kfjatus, Blondi22, Fedra, Rucia, gocha04, Effcia28, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Teraz historia zdjęć. To co widać na górze (na tym zdjęciu akurat słabo) to paluch kolesia, który robił nam zdjęcia.
Najpierw Kajowym telefonem, nie umiał zrobić albo tak wsadzał paluchy, że nic nie wychodziło.
Potem moim, wydawało się, że nic nie pstryknął a wyszło 5 zdjęć. Z czego tylko to się nadaje bo nie wsadził całkowicie palucha w obiektyw...
I właśnie na tym zdjęciu śmiejemy się z kolejnej Jego próby a i tak paluchy miał nie tam gdzie trzeba
Poprosiłybyśmy kogoś innego, ale o zgrozo nikogo nie było....Shagga_80, zbikowa, mauysia, Kfjatus, Sandraa, Fedra, Blondi22, Rucia, Kaja, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Cosik próbuje wrzucić, ale nie mam pewności czy skopiowałam to co trzeba.
Uprasza się też o nie cytowanie
O k.... Wyglądacie jak siostry! Jeśli któraś już to napisała to sorry, nie czytałam reakcji bo jestem taka spontaniczna!
Oczywiście można do mnie mówić jak do ściany.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 08:41
aisa lubi tę wiadomość