plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a słyszałyście to "o Boże Boże Boże Bożenko..."
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Czyli wpłynęłyśmy Ilonie na podświadomość i poszła siusiać. Dobrze wiedzieć, że jest taka łatwo-manipulowalna.
Lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty, lajkuj Oli posty...Shagga_80, mauysia, Ilona, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Ola, znów zaczytowałaś ze zdjęciem!? No co Ty
Jest jeszcze taka piosenka Papa Dance... Gdzie jest Ola (O-la-la)...
Ale nie masz na nazwisko Maj?
Już usunęłam.
Nie. Nie mam.
W skali od 1 do 10 - na ile byś oceniła swoją wrogość do mnie? -
Ami nie gniewaj sie,ze ja Cię też pominęłam bo pamietałam i nawet o selence zapomniałam
Ami -Ty będziesz mieć synka
Selenka-córke.
Ja nie sugeruję sie tym co kto je bo jak pisałam smaki są rózne i podczas wymiotów i mdłości w pierwszym trymestrze je sie to co organizm przyjmuje,a później wraca apetyt i wtedy jak laska zajada się mięchem to na mur-beton facet!!!Jak bardziej słodycze,owoce,jogurty,nabial to córka.
ale przeciez ja nie wiem co jecie i na co macie ochotę-ja zgaduje sobie płci Waszych pociech. A i twarzyczek nie widze-czy są krostki czy nie?jak wygladaja wlosy? Ja np. teraz codziennie mam nowe krostki na twarzy takie małe białe wypryski. Po 3-4 sztuki codziennie nowe. Wcześniej przed ciążą miałam krosty,ale duze ropne i podskórne. Te są inne. Włosy na razie mam takie jak przed ciążą-grube,ale wypadaja i się przetłuszczaja troszke.
Dziś juz moze sie dowiemy co Ami nosi pod serduszkiem a jutro Mauysia. Nie moge sie doczekać-wcale jakbym to ja miała sie już dowiedziec
Amicizia, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Aisa rozpętałaś wspomnieniem o mnie burzę siuśkową
ale jest mi szalenie miło że mnie wspominałyście micha mi się do teraz śmieje.
Małysz luby jako rodowity olsztynianin zabrał mnie nad jezioro żbik, także wkladałam rekę do wody i PRZYSIĘGAM że tam nie sikałam!
Olka ja Ciebie też nie nienawidzę i owszem byłam prymusem w podstawówce. nie to co w liceum.
Zostawić Was na chwile same i już mi tak tyłek obrobią że masakra!
Tylko, że ja nie napisałam, że Cię nienawidzę, tylko, że nienawidzę takich ludzi, co zostawiało pewne pole do spekulacji...zbikowa lubi tę wiadomość
-
I jeszcze jedna uwaga techniczna. Wszystkie dziewczy, którym przykro, że reszta o czymś nie pamieta prosze zeby - jak juz wspomniała Fedra - umieszczać ważne daty w sygnaturce, zeby nic sie nie zgubiło. Jest tu nas na prawde sporo i czasem ciężko nie zgubić wątku.
no już, pomadrzyłam się i spadam.
buzi!Shagga_80, Ilona, aisa, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Ola, znów zaczytowałaś ze zdjęciem!? No co Ty
Jest jeszcze taka piosenka Papa Dance... Gdzie jest Ola (O-la-la)...
Ale nie masz na nazwisko Maj?
Ola nie nazywa się Maj, ale inna nasza stała forumowiczka tak właśnie się nazywaaisa lubi tę wiadomość
-
Uwielbiam czytać wasze posty. Usmialam sie ze szok
Co do płci dziecka obstawiam następująco:
Mauysia- cora
Blondi- cora
Fedra- cora
Karoam- chłopak
Kopciuszek- chłopak
Ami- chłopak
U Ruci niby wiadomo, ale ja jakoś myśle, ze to jednak chłopak będzie.
Co do nocnikow to ja Wiki zaczęłam sądząc jak ona zaczęła siadać. I powiem wam, ze ona naprawdę miała wielka radoche. Z pampersow wyrosła kończąc 1 i miesiąc.
Gorzej jest ze spaniem, co prawda zasypia sama w swoim pokoju, ale w nocy przychodzi do nas i wierzcie mi, żadna siła jej nie moge z łóżka wykurzyc, hehe.
Ola z miła chęcią bym chciała sie z Tobą spotkać. Zreszta z każda z was. Jesteście boskie wszystkieShagga_80, zbikowa, aisa, kopciuszek126, Fedra, Kfjatus, Selena, sylwia1985 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ola_czeka wrote:Już usunęłam.
Nie. Nie mam.
W skali od 1 do 10 - na ile byś oceniła swoją wrogość do mnie?
what? jeśli 1 to niska a 10 to całkowita wrogość no to daje sobie 0.
Czekaj, czekaj... piosenką podpadłam..? Muszę zapoznać się z Jej tekstem bo skojarzył mi się tylko refren...
A cytowanie to tak tylko dla pamięci co by potem w necie gdzieś nie fruwać -
Normalnie teraz tyle nas tu jest na tym forum, że każda okupuje każdy swój wpis stresem, czy aby kogoś nie pominęła
A zaczęło się od Żbikowej i jej pytania o osoby mające zwierzęta w awatarach...
Ilona, Shagga_80, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:what? jeśli 1 to niska a 10 to całkowita wrogość no to daje sobie 0.
Czekaj, czekaj... piosenką podpadłam..? Muszę zapoznać się z Jej tekstem bo skojarzył mi się tylko refren...
A cytowanie to tak tylko dla pamięci co by potem w necie gdzieś nie fruwać
Myślałam, ze masz nerwa z cyklu: "Jeszcze raz ta lacha zacytuje link to ją znajdę i zwołam chłopaków z dzielni, niech popracują nad nią obcęgami".
A Ty tylko ku pamięci. Nie było pytania.
-
Ola_czeka wrote:Nie znam, zaśpiewaj.
Ja Ci zaśpiewam "Ach Luśka, Luśka Luśka, ty miałaś imadło w paluszkach"
o chorobka tego to ja nie znam heheheOla_czeka lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF