plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAaa i coś do Ami
Kochana, sama zauważyłaś,że ostatnio zaniedbałaś "Plemniczkę.." więc może nie wiesz,że teraz tu dziennie produkuje się kilkadziesiąt stron, więc przyznaj sama,że łatwo pominąć czyjś post,tak?
Mało tego na Fb nie zamieściłaś notki,że dziś masz USG!
A co do szacowania płci to zaczęło się od Mauysi i pierwsze dywagacje dotyczyły Jej Malucha (i chęci zarobku przez Zbikową!) , obawiam się,że nie tylko o Tobie nie wspominałyśmy w tych prognozach, a to z prostej przyczyny ,że mówiłyśmy wtedy tylko o obecnych w danej chwili Fasolinkach..
Życzę Ci,byś szybko zapomniała co to dolegliwości ciążowe i zaczęła regularnie zaglądać do nas, wtedy na bank nikt nie przeoczy Twojej wizyty, czy USG czy czego tam jeszczeKfjatus, Ola_czeka, mauysia, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:A nawet ma w Olsztynie swoje jezioro...
http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBbik_%28jezioro%29
W ogóle musimy jej zasugerować, żeby miała mniej błyskotliwe wypowiedzi, bo proporcja postów do lajków to u niej już prawie 1:3...
I pewnie myślisz, że w tym jeziorze jest woda?zbikowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:U mnie i Żbikowej tak szybko lody nie pękły, zaraz po przywitaniu zapytała mnie czy przestępuję z nogi na nogę bo się cieszę na jej widok, czy może chciałabym skorzystać z toalety.
Z Małyszem z kolei było tak drętwo, że zaraz na początku powiedziała, ze musi iść do toalety, potem, że do toalety musi tez iść jej syn i siedzieli tam łącznie z 45 minut.
I tak mi ovufriend siuśkami płynie.
Jak już mówimy o siuśkach podczas spotkań live to powiem Wam coś i ja, gdy spotkałyśmy się z Librą,to też w sumie szybko musiałam lecieć do WC, kurcze mam nadzieję,że nie ma mi tego za złeA na swoją obronę dodam,że to Młody musiał...a pominę fakt,że ledwo wszedł na plac zabaw z kulkami (płatny!!!) i woła,że chce siku, a tu kurcze czas płynie...więc co? Trzeba było zapomnieć,że jest się w ciąży i wziąć klocka na ręce (coby nie musieć Mu zakładać butów, co też by trwało) i leeeeeeeeeeecieć do WC
Czemu też dziwiła się Libra,że tak biegłam
mauysia, gocha04, Kfjatus, Ilona, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:A z quasi-francuskich songów było jeszcze: wulewu kusze awek mła, JE JE JE JE! (i powtórka jeszcze 3x)
I jeszcze w jakimś języku było: "Informer! (...)" - i tu padał milion kompletnie niezrozumiałych słów zakończony chyba tekstem "arikibąbą-ę"mauysia, Shagga_80, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
i się rozpętała fala...uuuuUuuu siu siu siu u siu siu
Może w końcu i ja spotkam się z Kimś...??
Shagga_80, aisa, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:I jeszcze w jakimś języku było: "Informer! (...)" - i tu padał milion kompletnie niezrozumiałych słów zakończony chyba tekstem "arikibąbą-ę"
A najlepsze jest to, że to było po angielsku
Do tego ten białas w okularach, który chyba specjalnie przed tym utworem przeszedł szybki kurs akcentu Jamaican. -
mauysia wrote:A najlepsze jest to, że to było po angielsku
Do tego ten białas w okularach, który chyba specjalnie przed tym utworem przeszedł szybki kurs akcentu Jamaican.
No więc co to znaczy arikibąbą-ę, bo chyba byłam na tej lekcji chora?Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Myślałam, że już jesteście "po słowie" z Rucią.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Aisa rozpętałaś wspomnieniem o mnie burzę siuśkową
ale jest mi szalenie miło że mnie wspominałyście micha mi się do teraz śmieje.
Małysz luby jako rodowity olsztynianin zabrał mnie nad jezioro żbik, także wkladałam rekę do wody i PRZYSIĘGAM że tam nie sikałam!
Olka ja Ciebie też nie nienawidzę i owszem byłam prymusem w podstawówce. nie to co w liceum.
Zostawić Was na chwile same i już mi tak tyłek obrobią że masakra!Shagga_80, Ola_czeka, aisa, mauysia, Ilona, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość