plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej chodźcie zadamy teraz milion pytań do Aisy, ona tu wróci, zobaczy, pójdzie odpisywać przez 45 minut, my w tym czasie znowu ją zagadamy sto razy i tak już do końca świata i ona nigdy nie będzie na bieżąco?
<stoję zgarbiona w kącie i zacieram ręce ze złowrogim chichotem>
tulejt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 12:18
mauysia, Shagga_80, aisa, zbikowa, Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Nie wiem plemniczko, pewnie trzeba uważać na to czy nie mają w składzie parabenów czy czegośtam, ale ja generalnie wychodzę z założenia że nic w rozsądnych ilościach nie szkodzi
? Ja używam kremów dwa razy dziennie rano i wieczorem
I nie wydaje mi się,żeby miały szkodzić dziecku, wątpię,by krem na twarz przenikał przez łożysko do dziecka
Ale jak zwykle każdy robi co uważa za słuszne...ja z moją cerą bez kremu wyglądałabym strasznie
A tak w ogóle witam po spacerku, ZUS zaliczony, chlapanie w kałużach zaliczone (na Fb wrzuciłam na gorące fotkę Młodego) i nawet upatrzyłam sobie wianki na jutro
Od chyba kilku lat ciągle coś staje mi na drodze do pójścia do kościoła...jutro pójdę, choćby waliło się i paliło!
mauysia, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja już tez z rana zauważyłam, że Effcia i Becia zaktualizowały wykresy, a do nas nie raczyły zajrzeć - skandal grubymi nićmi szyty!
Zapraszamy do nas!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 12:21
Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
ejjj ja też rozdaję córki i synów nie patrząc na objawy tylko tak jak mi w głowie piszczy.
Sobie obstawiam córkę, a wolałabym syna. Imię mam dla córki to będzie syn.
Aisa ty pozytywny człowieku. Zawsze wytrwam do końca najdłuższego posta i to nie tylko Twojego autorstwa.
I też jak mnie na pęcherz ciśnie to widzę Żbika jak stoi z długa linijką nad głową i mówi "po 40stce wasz pęcherz będzie jak flak i będziecie popuszczać"Ola_czeka, Shagga_80, mauysia, aisa, Ilona, zbikowa, kopciuszek126, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Ola_czeka wrote:Swoją drogą która pamięta ten hit: "aisza aisza ekutemła"?
Kfjatus, Ola_czeka lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
To musi byc super uczucie być takim autorytetem jak Żbikowa. Ona w ogóle jest taka idealna, zna się na siusiu, jest miła, rozśmiesza Was, pewnie była prymusem w podstawówce, nienawidzę takich ludzi.
Shagga_80, Kfjatus, aisa, Ilona, zbikowa, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wytrwałości, tym które przeczytały całego posta... Ostrzegałam, to teraz macie
Ola, Ola...
Zdjęcie z Kajowego poprzedniego avatarka, nasze gęby...
<zdjęcie usunięte>Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 14:54
mauysia, Ilona, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Gratuluję wytrwałości, tym które przeczytały całego posta... Ostrzegałam, to teraz macie
Ola, Ola...
Zdjęcie z Kajowego poprzedniego avatarka, nasze gęby...
Wyglądacie, jakbyście się lubiły!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 12:53
Kfjatus, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
U mnie i Żbikowej tak szybko lody nie pękły, zaraz po przywitaniu zapytała mnie czy przestępuję z nogi na nogę bo się cieszę na jej widok, czy może chciałabym skorzystać z toalety.
Z Małyszem z kolei było tak drętwo, że zaraz na początku powiedziała, ze musi iść do toalety, potem, że do toalety musi tez iść jej syn i siedzieli tam łącznie z 45 minut.
I tak mi ovufriend siuśkami płynie.Shagga_80, gocha04, mauysia, aisa, Ilona, zbikowa, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:To musi byc super uczucie być takim autorytetem jak Żbikowa. Ona w ogóle jest taka idealna, zna się na siusiu, jest miła, rozśmiesza Was, pewnie była prymusem w podstawówce, nienawidzę takich ludzi.
A nawet ma w Olsztynie swoje jezioro...
http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBbik_%28jezioro%29
W ogóle musimy jej zasugerować, żeby miała mniej błyskotliwe wypowiedzi, bo proporcja postów do lajków to u niej już prawie 1:3...Shagga_80, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość