plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie dobry wieczorek ale witam deszczowo i pochmurnie~!!!!
Jak minął dzionek ten paskudny deszczowy i ponury!!!!
Bo mi się zdrzemneło popołudniu po tym basenie troche!!!!
Byłam sobie dupsko wygrzać na solarium myślałam że zastąpi to troche słońce ale nic z tego !!!
Oczekiwania ciąg dalszy na wyjście promieni słonecznych!! -
AGA 30 wrote:Nie dobry wieczorek ale witam deszczowo i pochmurnie~!!!!
Jak minął dzionek ten paskudny deszczowy i ponury!!!!
Bo mi się zdrzemneło popołudniu po tym basenie troche!!!!
Byłam sobie dupsko wygrzać na solarium myślałam że zastąpi to troche słońce ale nic z tego !!!
Oczekiwania ciąg dalszy na wyjście promieni słonecznych!!
Aga proponuje czytanie chociaż 3 stron w tyłShagga_80 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Ilona wrote:U mnie w koncu ciepło i slonecznie.
Cały maj padało, czas najwyższy na trochę słońca.
a u mnie w sumie tylko tak mrzy ale na szczęście nie leje ale zimno i pochmurno kiedy wyjdzie słońce ja chce słońce chce chociaż móc wyjść na balkon posiedzieć ehhh marudze17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyOj widzę że hormony i pogoda za oknem buzuje w nas !!!
Tylko niech mi tu żadna nie znika bo ja za 3 tygodnie niecałe zaczynam odliczanie na nowo he he oj to dopiero będziecie miały dość mojego marudzenia!!!!!Aż się boję co to będzie!!!
Ami kochana dawaj znać co tam skrywasz pod serduszkiem po wizycie bo czekamy !!!!
A ja dzwoniłam do weterynarza i pod koniec miesiąca kocura mojego będziemy operować bo wymioty dalej się utrzymuję!!!
Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A tak propo rożnych dat to musze wam powiedzieć, ze w piątek mam egzamin. Trochę sie denerwuje. I dzisiaj sie właśnie dowiedziałam, ze na ustny wchodzę pierwsza. Zdaje certyfikat z niemieckiego. Także jak byście mogły to trzymajcie kciukasy za pozytywny wynik
Z góry nie dziękujeRucia, Kfjatus, Shagga_80, Blondi22, plemniczka, aisa, Selena, Sandraa, gocha04, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:A tak propo rożnych dat to musze wam powiedzieć, ze w piątek mam egzamin. Trochę sie denerwuje. I dzisiaj sie właśnie dowiedziałam, ze na ustny wchodzę pierwsza. Zdaje certyfikat z niemieckiego. Także jak byście mogły to trzymajcie kciukasy za pozytywny wynik
Z góry nie dziękuje
to się Kochana przypomnij jeszcze jutro wieczorem co by mi nie umknęło bo u mnie z pamięcia nie najlepije w ostatnim czasie a o której masz ten egzamin???
no i oczywiście powodzenia mam nadzieję że Fasolka będzie ładnie mamusi pomagaćIlona, Rucia, Shagga_80, mauysia, aisa, Selena, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ilonka powodzonka na tym egzaminie, żebyś zdała śpiewająco
Rutka, a Ty się nie przemęczaj zbytnio, pracę przy oknach rozkładaj tak, żeby odpoczywać pomiędzy
Aga niech Ci się już kończą te tabsy i bierz się za działanie
Ami przybywaj z informacjami, czekamyFedra, AGA 30, Ilona, aisa lubią tę wiadomość