plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:A ja jutro mam wizytę u psychologa kobietki !!!
a w piątek będe opijać swoją starość już hi hi!!!!
Och dopiero się miało 18 lat a to już 31 nagle się zrobilo!!!
Aga ciekawa jestem tej Twojej wizyty u psychologa. Nie chodzi mi o Twoje problemy, tylko czy wrócisz ze stwierdzeniem, że faktycznie fajnie było, dobrze się gadało i wrócisz mega zadowolona, czy powiesz,że to nie dla Ciebie i że było beznadziejnie.Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWklejam Wam kalendarium na najbliższe 2 dni
06.06 mauysia - USG połówkowe 8:20
06.06 Blondi - ginekolog ( 1 wizyta )
07.06 Rucia - ginekolog ( 3 wizyta )
07.06 Ilona - egzamin z Niemieckiego
07.06 Aga30 - UrodzinyAGA 30, Fedra, Blondi22, aisa, Selena, sylwia1985, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:A ja jutro mam wizytę u psychologa kobietki !!!
a w piątek będe opijać swoją starość już hi hi!!!!
Och dopiero się miało 18 lat a to już 31 nagle się zrobilo!!!
Aga nie przesądzają z ta starością. Mi tez w sierpniu stuknie 30.AGA 30 lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Aga ciekawa jestem tej Twojej wizyty u psychologa. Nie chodzi mi o Twoje problemy, tylko czy wrócisz ze stwierdzeniem, że faktycznie fajnie było, dobrze się gadało i wrócisz mega zadowolona, czy powiesz,że to nie dla Ciebie i że było beznadziejnie.
Pierwsza wizyta trwa nawet do 50-60 min !!
Mam nadzieję że nie będzie tak zle!!!
Może mi ten psycholog wytłumaczy jak się starać zeby nie zwariować he he!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 17:23
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:No ja też jestem ciekawa czego się tam dowiem!!!
Pierwsza wizyta trwa nawet do 50-60 min !!
Mam nadzieję że nie będzie tak zle!!!AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Aga nie przesądzają z ta starością. Mi tez w sierpniu stuknie 30.
Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Ilonko tylko ja naprawdę niedawno miałam 18 lat!!!Jejku jak człowiek kombinował żeby w ciązę nie zajść w tamtych czasach a dziś jak się to zmienia !!
Fedra, Ilona, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Aga mam nadzieję, że psycholog Ci pomoże
Czasami dobrze jest zwierzyć się zupełnie obcemu człowiekowi.
Bo czasami na sercu leża takie różne sprawy z którymi czlowiek sam nie potrafi się uporać!!!
Jak wrócę z Opola to oczywiście wam napisze jakie wrażenia!!!Fedra, Ilona, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny