plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFedra wrote:ja powiem tak:
pożądnie sie wkurwie jeśli się okaże że męczę się nie potrzebnie...
Obstawiałabym wątek "Fasolkowe" bądź FB, w tych dwóch miejscach spodziewam się raczej wieści od Ami, jeśli w ogóle takowe będą... coś czuję, że hormony Ami tak szaleją, że nie pozwolą przyjść do nas
I już mnie tu naprawdę nie ma! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie mówiłam wam chyba, że moje libido powróciło ! Juhu !
Mój mąż przyzwyczaił się do faktu, że seks nie istnieje, a teraz biedny będzie musiał nadrobić 2 miesiące celibatu
Oj biedny on będzie
Blondi22, AGA 30, Fedra, Gunia, Ilona, Sandraa, Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Nie mówiłam wam chyba, że moje libido powróciło ! Juhu !
Mój mąż przyzwyczaił się do faktu, że seks nie istnieje, a teraz biedny będzie musiał nadrobić 2 miesiące celibatu
Oj biedny on będzie
Fedra, Gunia, Ilona, Rucia, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
a mi jest już tak nie dobrze że jeszcze chwilę czekam i sobie idę...
Sagguś powiem Ci ze to by było ze strony Ami bardzo nie w pożądku gdyby tu niedała znać bo najpier są pretęsje ze nikt nie pamięta a jak człoweik u kresu sił tu czeka to sie moze zesrać a i tak się niczego nie dowie...
sorki laski ale chyba mnie dopada nie za dobry humor chyba czas na ewakuacje...Rucia, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dziewczyny Kocham Was!
Kocham Was za to, że tak straaaasznie dużo gadacie, że zanim Was nadrobię po powrocie z pracy, że zanim przeczytam temat to robi się późno i idę spać, nim palnę głupiego posta! Buzi Każdej :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
I (przepraszam, oplujcie mnie jadem, ale zniosę to, gdyż do jutrzejszego wieczora jad wywietrzeje i w spokoju przełknę Waszą krytykę) Kocham Was za to, że piszecie szczerze o Waszych odczuciach. Oczywiście zauważyłam, że u Ciężarnych hormony biorą górę i wylewacie żale i nagłe zdenerwowania, to cudowne, osobiście uwielbiam wybuchy hormonów kobiet w trakcie PSM oraz kobiet w ciąży - takie małe sado-maso
Nie wiem, czy ktoś zauważył, ale ten wątek robi się bardziej "ciążowy" niż "staraczkowy" Dla mnie to nadzieja, bo nie sądzę, że się coś zmieni w moim życiu, i pogodziłam się z tym, i jak patrzę na swój wykres to się wykrzywiam z obrzydzeniem, a jak tu wchodzę i czytam te wesołe, czasem nerwowe, ale zawsze serdeczne posty to mi się morda śmieje
Buzi Laseczki, Dziękuję że Was znalazłam:*Ilona, Fedra, plemniczka, Blondi22, AGA 30, aisa, Rucia, Selena, Sandraa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
a propo że wątek stał się troche bardzej ciążowy niż staraczkowy...
ja myślę że on jest nadal staraczkowy tylko ze zminił trochę formułę...
pamiętam jak na pocżatku samym kiedy tu pisałam napisałam Dziewczyną że przykro będzie kiedy kolejna zaciąży i odejdzie na inny wątek, ale wtedy dziewczyny mi mówiły ze tak nie będzie ze co się będzie działo będziemy tu razem i w smutkach i radoscich i cieszę się ze się pomyliłam
nie pisze tego bez podstawnie bo byłam już na podobnym forum i kiedy kóras zachodziła nagle kontakt sie urywał dziewczyny odchodziły znikały zapominały a tu się nie zapomina i fajnie jest gdy jest wesoło i można pogadac o głupotach, lrzej człowiekowi jest gdy jest mu cieżko a wie ze tu ma wsparcie (za co dziękuje jeszcze raz) i ciekawie jest kiedy są sprzeczki wtedy się oczyszcza atmosfera i nadal jest fajnie
o Matko ale sie sentymentalnie zrobiło
Ja też Was Dziewczyny Kocham właśnie za to jakie jesteście :*
i Libre i Effcie też pomimo że mi uciekły z forumGunia, AGA 30, plemniczka, Ilona, aisa, mauysia, Kfjatus, Sandraa, Shagga_80, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
dobra ja jeszcze chwile czekam bo mój tak szybko nie wróci bo dostał misje kupienia mi drożdzówki z serem albo pączka zobaczymy z czym wróci
Gunia, Ilona, aisa, Rucia, Kfjatus, Sandraa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Fedruś, jakie to superowe, że masz zachciewajki, i Boszszsz i ten awatar z Czekoladową!:*
U mnie znów delikatnie grzmi... mmm dobrze, że wieczorem, popatrzę sobie na błyskawice, i nie zmoknę (od 3 lat- regularnie wiosna, lato, jesień, deszcze zaczyna padać tuż przed 15.30 (koniec pracy) i pada taki... tropikalny - bardzo duże, gęste krople i prosto)... Dziś się udało i będzie padał wieczorem/nocą, hihi
Ami myślę, że nie mogła rzucić focha tylko podzieli się radością o wieściach Fasolkowych...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 18:26
Ilona, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Fedrus a jak ty sie czujesz? codziennie Cie mdli?
Ja to jestem jakis dziwny przypadek... w jeden dzien mam objawy, drugiego juz nie... dzisiaj np w sumie wcale nie czuje ze jestem w ciazy... podczas gdy wczoraj wieczorem bylo mi niedobrze..Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
wrzucam ostatnią tabelkę z łaski swojej zgłaszać się do poprawki, przecież już wróciłam
BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA…….świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA.......egipt
Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
Ilona……………....12…..30lat………FASOLINKA.......Niemcy (29.01.2014)
Blondi22................1....23lat.............OCZEKUJE NA POTWIERDZENIE.........mazowieckie
Kfjatus...................8......26lat............02.06..................mazowieckie
Beata……………..7……29lat………..02.06……………mazowieckie
Ola_czeka.............22…32lat...........04.06..................Wielka Brytania
Muska....................5…..31lat...........05.06..................dolnośląskie
a-koczek………....10 .…32lata……..06.06……………war-maz
Aisa…………..…....9 .…28lata……..06.06……………Szwecja
Gunia....................5......30 lat..........12.06..................podlaskie
Jeju………………..7......31 lat..........15.06..................opolskie
kiti.........................8......25lat…….….19.06……….….małopolskie
Kaja.......................5......32lat...........19.06……….…..pomorskie
Effcia...................5.......29lat...........21.06.................wielkopolskie
Gocha04...............7.......27lat............22.06..............mazowieckie
Zbikowa…………..5……26lat...........27.06..................Wielka BrytaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 18:32
Gunia, Ilona, aisa, Kaja, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:Fedrus a jak ty sie czujesz? codziennie Cie mdli?
Ja to jestem jakis dziwny przypadek... w jeden dzien mam objawy, drugiego juz nie... dzisiaj np w sumie wcale nie czuje ze jestem w ciazy... podczas gdy wczoraj wieczorem bylo mi niedobrze..
u mnie to było tak ze mi w pewnej chwili ustały objawy to znaczy cycki zmalały nie były nabrzmiałe, i w ogóle już czekałam na koniec...
w sumie jakieś dolegliwości mam od niedawna, a mdłości od 3 dni ale nie sa super wielkie raz miałam tak ze musiałam iść do wc ale nic nie poszło...
co dziennie macam piersi czy bolą i bolą ale nie sa jakieś takie pełne ale sa inne na pewno troche większe...
a tak to tylko senność, szybko się męczę dość i z jedzeniem u mnie różnie
spoko Plemniczko poczekaj jak Nas dopadnie jak Rutke za jakiś czas to wtedy Ci się odechce objawów ciążowychplemniczka, Ilona, Gunia, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi