plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:hmm no tak Fedruś, ciągle zmeczenie to chyba jedyny moj "powazny" objaw...
wiesz jak się pracuje to tak jest człowiek nie ma siły zauważać objawów, a ja niestety chcąć nie chcą je widze bo siedzę w domu cały czas i praktycznie nic nie robie bo mi maż zabrania...Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobra Kobitki moja cierpliwość się właśnie wyczerpała bolą mnie plecy, ramiona i kark, jestem śpiąca i głodna idę sobie...
a następną razom prosze o info że ktoś nie będzie umieszczał informacji z wizyty co bym jak ten debil nie siedziała...
i tym akcentem żegnam się i idę wypatrywać mojego Rycerza w srebrnym rumaku a dokładniem mojej drożdzówki
śpijcie slodko i śnijcie kolorowo do jutra jesli wstanęIlona, plemniczka, Selena, Kfjatus, Sandraa, Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnySpadam kobiety bo sie film zaczyna!!!
Jutro wpadne zobaczyć co z tą ami!!!
Miłej nocki!!!Dobranocki!!!!!
Buziole zozole na dobranoc!!!
Bajek czytać wam nie będę na dobranoc bo już duże babki jesteście!!
DOBRANOC!!!!Fedra, Ilona, aisa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWątek zrobił się lekko ciążowy, ponieważ mamy wysyp fasolek, a w grudniu/styczniu zafasolkowanych była garstka
Oj Ami Ami mam nadzieję, że jednak przyjdziesz do Nas podzielić się wieściami.
GuniaMiło cię czytać
Gunia, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruciu - koperek i majeranek... i może kminek? Mmmmm Lubię kminek;)
No cóż, też czekam na Ami... ech, może Ona dziś tak podekscytowana i zaraem zmęczona, że nie będzie miała sił na włączanie kompa... Jeszcze trochę posiedzę...
P.s. żałuję, że w ciągu dnia nie mogę Was czytać bo nie raz bym cos dodała, a jak wieczorem mam okazję to temat został zapomniany i się już nie wypowiadam (ostatnio udało mi się wstrzelić, jak wrócił temat aktorów! jeeee!)
P.s. włącza mi się PMS i nastrój nostalgiczno-melancholijny, jak wycie do księżyca:)Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja weszłam jeszcze na chwilę złagodzona słodką bułką ale widzę ze nie potrzebnie...
Ami mówie to oficjalnie jestem na Ciebie mega zła i obrażona, bo najpierw robisz cyrki ze nie pamiętamy o twoim usg a potem nie raczysz nic napisać...
mam nadzieję ze z dzidzia wszystko dobrze ale to ze siedziałam tu tyle i się męczyłam ojjj długo mi nie przejdzie...
jeszcze raz dobranoc...Shagga_80, Ilona, Selena, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przykro mi, ze was zdenerwowałam, wiele mi sie na usta cisnie, ale juz nie bede ruszac tematu
co do wizyty, niestety najgorsza jak do tej pory, opóźnienienie było starszne już przychodnia kończyłą przyjmowanie, a pacjentek mnóstwo było, wiec lekarka tylko sprawdziłą ze dziecko zdrowe, serduszko bije i nie zagłębiała się w dalsze obserwcaje, malucha widziałąm tylko przez kilka sekund. Niestety nic poza tym, ze zdrowe i wynikami na grupe krwi sie nie dowiedzialam. Po wizycie płakać i sie chiało, bo tak bardzo liczyłam, że zobacze to moje maleństwo. Nie wiem czy wytrzymam do kolejnej i wczesniej nie wybiore sie prywatnie na jakies usg.
Potem bylismy na zakupach i pół krk zjechalismy zeby znalezc bazylie do salatki na kolacje po to zeby jak juz wrocimy to jej nie zjesc w koncu. W miedzy czasie telefony od rodzinki itd i tak mi zeszło, a jak weszlam to tradycyjnie zaczynam od nadrobienia was.
Kopciuszku wiec zycze ci córeczki
a co do "innosci" forum to jest ona na plus, zmienilo sie wiele z tego c kiedys mnie drażniło i dlatego z checia tu zagladac zaczelam.(oprócz tego ze wreszcie zaczelam sie normalniej czuc w ciąży). Ale widze ze sie tu tylko większości naraziłam,wszystko co napisałam, zostało przekreceone, kompletnie niezrozumianie. Nie mam ochoty wysłuchiwac a w zasadzie czytac tylu nieprawdziwych zdan pod moim adresem. Z czegos co napisalam w formie zartobliwej skutecznie zrobilyscie afere, a hormony to nie tylko ja tu mam ciążowe. W takim razie pozostane na fasolkowym wątku. A wam wszystkim zycze jak najlepiej.Ilona, kopciuszek126, gocha04, sylwia1985, mauysia, Fedra, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość