X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm no tak Fedruś, ciągle zmeczenie to chyba jedyny moj "powazny" objaw...

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ja to już zapomniałam jak to jest z tym śluzem he he znowu zacznie się jajco ciągnąć a teraz 3 miesiące nie mam żadnego a W ani K ani R !!!Zacznie się znowu!!!

Fedra, Ilona, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    hmm no tak Fedruś, ciągle zmeczenie to chyba jedyny moj "powazny" objaw...

wiesz jak się pracuje to tak jest człowiek nie ma siły zauważać objawów, a ja niestety chcąć nie chcą je widze bo siedzę w domu cały czas i praktycznie nic nie robie bo mi maż zabrania...

Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Kobitki moja cierpliwość się właśnie wyczerpała bolą mnie plecy, ramiona i kark, jestem śpiąca i głodna idę sobie...

a następną razom prosze o info że ktoś nie będzie umieszczał informacji z wizyty co bym jak ten debil nie siedziała...

i tym akcentem żegnam się i idę wypatrywać mojego Rycerza w srebrnym rumaku a dokładniem mojej drożdzówki ;)

śpijcie slodko i śnijcie kolorowo do jutra jesli wstanę :P

Ilona, plemniczka, Selena, Kfjatus, Sandraa, Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam kobiety bo sie film zaczyna!!!
    Jutro wpadne zobaczyć co z tą ami!!!
    Miłej nocki!!!Dobranocki!!!!!
    Buziole zozole na dobranoc!!!
    Bajek czytać wam nie będę na dobranoc bo już duże babki jesteście!!
    DOBRANOC!!!!

Fedra, Ilona, aisa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie Ci Fedruś... tez marze o tym by nic nie robic :) ale jeszcze troche musze (powinnam) wytrzymac

Fedra lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz tez uciekam.
    Miłego wieczoru ;D

Fedra lubi tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wątek zrobił się lekko ciążowy, ponieważ mamy wysyp fasolek, a w grudniu/styczniu zafasolkowanych była garstka :)

Oj Ami Ami mam nadzieję, że jednak przyjdziesz do Nas podzielić się wieściami.

Gunia ;) Miło cię czytać :P

Gunia, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem na posterunku jak by co :)

Ps. Dziewczyny, co polecacie na " wiatry " ? Oszaleć z tym można :(

• Gunia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu - koperek i majeranek... i może kminek? Mmmmm Lubię kminek;)

No cóż, też czekam na Ami... ech, może Ona dziś tak podekscytowana i zaraem zmęczona, że nie będzie miała sił na włączanie kompa... Jeszcze trochę posiedzę...

P.s. żałuję, że w ciągu dnia nie mogę Was czytać bo nie raz bym cos dodała, a jak wieczorem mam okazję to temat został zapomniany i się już nie wypowiadam (ostatnio udało mi się wstrzelić, jak wrócił temat aktorów! jeeee!)

P.s. włącza mi się PMS i nastrój nostalgiczno-melancholijny, jak wycie do księżyca:)

Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba kupię sobie herbatkę dla niemowląt Hipp z kopru włoskiego. Cokolwiek, byle moje jelita zaczęły normalnie funkcjonować.

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie doczekałam się na Ami. Szkoda. Idę spać. Dobranoc dziewczyny :)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja weszłam jeszcze na chwilę złagodzona słodką bułką ale widzę ze nie potrzebnie...

Ami mówie to oficjalnie jestem na Ciebie mega zła i obrażona, bo najpierw robisz cyrki ze nie pamiętamy o twoim usg a potem nie raczysz nic napisać...

mam nadzieję ze z dzidzia wszystko dobrze ale to ze siedziałam tu tyle i się męczyłam ojjj długo mi nie przejdzie...

jeszcze raz dobranoc...

Shagga_80, Ilona, Selena, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, gdzie jesteś???

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę jeszcze, bo oglądam Dowody zbrodni mam nadzieję,że pierwsza poznam wieści Ami :)

Kaja lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ami wes no napisz ......bo czekamy !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• jeju Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też weszłam żeby poznać nowe wieści...co prawda pamiętałam, że 6 czerwca, bo to data mojego chrztu...ale nie było mnie tu a nieobecni nie mają głosu...Za chwilę idę spać...

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prawie cztery tygodnie diety rozpisane a gdzie reszta?!

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    prawie cztery tygodnie diety rozpisane a gdzie reszta?!
    Fajne :)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi, ze was zdenerwowałam, wiele mi sie na usta cisnie, ale juz nie bede ruszac tematu

co do wizyty, niestety najgorsza jak do tej pory, opóźnienienie było starszne już przychodnia kończyłą przyjmowanie, a pacjentek mnóstwo było, wiec lekarka tylko sprawdziłą ze dziecko zdrowe, serduszko bije i nie zagłębiała się w dalsze obserwcaje, malucha widziałąm tylko przez kilka sekund. Niestety nic poza tym, ze zdrowe i wynikami na grupe krwi sie nie dowiedzialam. Po wizycie płakać i sie chiało, bo tak bardzo liczyłam, że zobacze to moje maleństwo. Nie wiem czy wytrzymam do kolejnej i wczesniej nie wybiore sie prywatnie na jakies usg.

Potem bylismy na zakupach i pół krk zjechalismy zeby znalezc bazylie do salatki na kolacje po to zeby jak juz wrocimy to jej nie zjesc w koncu. W miedzy czasie telefony od rodzinki itd i tak mi zeszło, a jak weszlam to tradycyjnie zaczynam od nadrobienia was.

Kopciuszku wiec zycze ci córeczki :)

a co do "innosci" forum to jest ona na plus, zmienilo sie wiele z tego c kiedys mnie drażniło i dlatego z checia tu zagladac zaczelam.(oprócz tego ze wreszcie zaczelam sie normalniej czuc w ciąży). Ale widze ze sie tu tylko większości naraziłam,wszystko co napisałam, zostało przekreceone, kompletnie niezrozumianie. Nie mam ochoty wysłuchiwac a w zasadzie czytac tylu nieprawdziwych zdan pod moim adresem. Z czegos co napisalam w formie zartobliwej skutecznie zrobilyscie afere, a hormony to nie tylko ja tu mam ciążowe. W takim razie pozostane na fasolkowym wątku. A wam wszystkim zycze jak najlepiej.

Ilona, kopciuszek126, gocha04, sylwia1985, mauysia, Fedra, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
‹‹ 3084 3085 3086 3087 3088 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ