plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczynki :*
Ruciu- a jak Twoje mdłości? Chyba troszkę lepiej skoro libido powróciło?U mnie z ochotą na przytulanie nie ma problemu ale jak ostatnio próbowaliśmy to niestety ból nie pozwolił na kontynuację
kopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
Karoam to chyba od lekarza zalezy..moja siostra bna NFZ chodziła i miała tylko 3 usg..ja chodzę prywatnie..i podobno mój gin tez tylko tyle robi...a on ma sprzet w innym gabinecie niz tym co chodzi sie na wizyty kontrolne..oczywiście jak chce to moge sobie iść wiecej razy..ale myśle ze jak wszystko bedzie ok to nie bedzie sensu:)no ale mi sie cos kiedyś o uszy obiło że nie powinno sie często robić..ale czy to prawda..nie mam pojęcia
karoam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Dzięki dziewczynki :*
Ruciu- a jak Twoje mdłości? Chyba troszkę lepiej skoro libido powróciło?U mnie z ochotą na przytulanie nie ma problemu ale jak ostatnio próbowaliśmy to niestety ból nie pozwolił na kontynuację
No niestety dzisiaj już zdążyłam 2 razy zwymiotować.
Karoam mnie też boli, ale zwalam to na rzadkie zbliżenia. Poza tym szyjka jednak w ciąży jest długa, więc bardziej na tym cierpi. Staramy się bardzo delikatnie kochać, ale M. się boi że coś się stanie. Tak jak napisała Aga ... mamy uważać, żeby nie podbić dzidzi okaFedra lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:No niestety dzisiaj już zdążyłam 2 razy zwymiotować.
Karoam mnie też boli, ale zwalam to na rzadkie zbliżenia. Poza tym szyjka jednak w ciąży jest długa, więc bardziej na tym cierpi. Staramy się bardzo delikatnie kochać, ale M. się boi że coś się stanie. Tak jak napisała Aga ... mamy uważać, żeby nie podbić dzidzi okaŚmiałam się do mojego, że bąbel zaadaptował całe wolne miejsce nie pozostawiając nic dla tatusia
Rucia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaoram zgadzam się z dziewczynami. Mi się wydaje że to trochę tak jak po porodzie, mija jakiś okres czasu i też ciężko zacząć ;p Ja pamiętam myślałam że już nigdy nic z tego ale odkryliśmy pozycje, w której było dobrze i potem szło z górki
A co do usg to podobno nie szkodzą, ale nie ma co szaleć. Dziwią mnie dziewczyny, które na usg chodzą co tydzień bo się denerwują. Każdy się denerwuje ale nie ma co przesadzaćkaroam, mauysia, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki,
zacznę od "najważniejszego" - jako że gra toczyła się o konkretne sumy...
PROBLEM "HELLO KITTY" NIE BĘDZIE MNIE DOTYCZYŁ
Tak tak, wygląda na to, że będzie chłop, choć lekarz musiał trochę "pomasakrować" mój brzuch głowicą USG, żeby junior raczył pokazać swe klejnoty...
Poza tym wszystko w najlepszym porządkuMaluch waży 488 g, mam też kartkę z innymi rozmiarami, ale może później napiszę. Mam też parę fotek, to potem sobie zeskanuję.
Byłam z M i L - obaj z uwagą śledzili ruchy malulka na ekranie
Selena, Kfjatus, karoam, zbikowa, gocha04, Shagga_80, Rucia, Fedra, kopciuszek126, aisa, Ilona, aga83, Gunia, Dodi, Beata lubią tę wiadomość
-
Ami, dzięki za wiadomości, choć wygląda na to, że miałaś po wizycie spory niedosyt... Skąd ja to znam - miałam tak samo na wizycie 3 tygodnie temu! Ale jakoś dotrwałam do dzisiejszego USG.
Dziewoje, koleżanka pasami wyciąga mnie już na kawę, będę z powrotem za 10 minutShagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!!!!
Ami fajnie że naskrobałaś cosik i że z dzidzią ok!!!wracaj do nas jak ci żal przejdzie!!!!Całuski posyłam!!!
Jak tam dzionek leci kobitki ja pranie robię kawkę popijam i zastanawiam się co robić dalej dziś!!!
Mój Wafel dziś wraca więc weekend się zaczyna dla mnie już !!!
Pogoda dalej po psie!!!
No ale zęby zaciskam i czekam na to słońce!!!Fedra, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny. jestem podlamana. rano jak wstalam i poszlam siku to na papierze byl brazowy sluz
w srodku mam duzo takiego brazowego/brunatnego sluzu
az sie poplakalam, ze znowu.... nie poszlam do pracy, na 12 jestem umowiona prywatnie do ginekologa, tak sie boje
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:czesc dziewczyny. jestem podlamana. rano jak wstalam i poszlam siku to na papierze byl brazowy sluz
az sie poplakalam, ze znowu.... nie poszlam do pracy, na 12 jestem umowiona prywatnie do ginekologa, tak sie boje
Bedzie wszystko ok!!!!I daj znać po wizycie!!! -
plemniczka wrote:czesc dziewczyny. jestem podlamana. rano jak wstalam i poszlam siku to na papierze byl brazowy sluz
Chciałam "cytuj", wcisnęłam "lubię"...
Plemniczko, to dobrze że masz dziś wizytę. Na pewno Cię ona uspokoi, choć domyślam się, że strasznie się denerwujesz. Śluz jest brązowy, więc na pewno wszystko będzie OK. Do wizyty jeszcze niecałe 2 godziny - trzymaj się!Shagga_80, Fedra, kopciuszek126, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Plemniczko spokojnie:)brązowe plamienia to jeszce nic złego:)jak Mauyś pisze..gozrej jakby to krew była..do wizyty juz niedługo:)i oby wszystko było dobrze:)przytulam do serduszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 08:12
aisa, Ilona lubią tę wiadomość