plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesć dziewczyny
Przeczytałam wszystko co napisąłyście dokładnie, to nie jest tak, że chcemy zwrócic na siebie waszą uwagę i napiszę Wam z grubsza, to co napisałam w pw. Fedrze.
Jesteśmy swiadome, że potrafimy czasem "popłynąć" w kwestii tematów, a wydaje mi sie że jest sporo dziewczyn które chce zostać przy głównym wątku, jakim jest robienie/spodziewanie się dziecka. I przez te nasze śmichy chichy czasem ciężko się przebić w głównym i "wiodącym temacie i rozumiem że to może frustrować bo akurat rozmawiamy o dupie maryni jak któraś ma problem i liczy na odrobine wsparcia. Wczorajsze żale że któraś została pominięta bądź zapomniana spotęgowały to wrażenie, że chyba nie wszyscy życzą sobie takich off topików. W każdym razie dzięki za wszystkie pozytywne wypowiedzi, to było na prawde miłe że i my nie musimy zabierać swoich paprotek z kredensu i przenosić się do innego wątku.
Małysz ja wiedziałam! Gratulacje z okazji chłoposzka.))
mauysia, Shagga_80, karoam, Fedra, aisa, Ilona, Dodi, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mauysiu gratki za najnowszego mężczyznę w rodzinie. Choć przyznam,że obstawiałam dziewczynę, by się wyrównało, ale jak za trzecim razem będą dwie dziewczyny- to też się wyrówna i po sprawie
A więc niech chłopak rośnie silny, zdrowy i przystojny!
Plemniczko postaraj się uspokoić, dobrze, że ,masz niedługo wizytę.
Przytulam i zaciskam mocno kciuki za Ciebie i Maleństwo! :*
mauysia, jeju, Fedra, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
dzień dobry Paniom,
Ami polubiłam posta, ale nie przed ostatnie zdanie. Fajnie, że z maluchem wszystko dobrze. Tylko szkoda, że nie wiemy kto kryje się w brzuchu, ale wydaje mi się, że córa.
Mauysia no to miałam racje, że będzie synio. A Ty miałaś racje, że ch... pokaże.
Plemniczka spokojnie, pewnie maluch lokuje się głębiej albo dziś jest kolejny termin @. Pamiętam jak któraś dziewczyna mówiła, że w przewidywanych terminach @ podczas ciąży można plamić przez 3-4 miesiące. Czekam na info po wizycie.mauysia, Shagga_80, jeju, Fedra, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyHej Baby
Witam się, nadrabiam i zaraz po śniadanku lecę po wianuszek na dziś
Ami, pozwól,że co do TAMTEGO TEMATU nie odniosę się już,bo mam wrażenie,że za daleko to zaszło...nikt nikogo nie chciał obrazić, nikt na nikogo nie naskoczył i nikt nie przeinaczał niczyich wypowiedzi...jak słusznie Rucia napisała, każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania...i to była jedna z wielu wymian zdań i powinnyśmy przejść nad tym do porządku dziennego i jakby nigdy nic dalej rozmawiać o wszystkim...ja jestem tego zdania..pamiętacie Rucia czy Fedra ile razy mamy różne zdania? I co? Dale ze sobą rozmawiamy
Co do Twojej wizyty, to już na Fasolkach pisałam Ci,że moim zdaniem najważniejsze,że dziecko jest zdrowe...ale ale, ja niby chodzę prywatnie a moje USG również jest takie "na odwal się" i dopiero gdy idę do specjalisty od USG ginekologicznego to i obraz i wieści są zadowalające. polecam.
karoam wrote:Przy okazji to chaiałam Was zapytać jak to jest z tym USG- szkodzi czy nie? Bo niektóre dziewczyny mają zaledwie 3,4 USG w trakcie całej ciąży, inne na każdej wizycie...trochę czytałam w necie i sama się zastanawiam, czy nie zaszkodzę bąbelkowi wybierając się za tydzień na wizytę do innego gina- jak myślicie? (miałam już 4 USG jak do tej pory...)
Kurcze nie zastanawiałam się nad tym nigdy...ja sama zawsze na wizycie mam USG a oprócz tego miałam 2 dodatkowe (bardziej szczegółowe) więc będzie tego już ok 6?
Rucia wrote:No niestety dzisiaj już zdążyłam 2 razy zwymiotować.
Ty to jesteś biedna, niechże te dolegliwości Ci wreszcie odpuszczą!!
Mauysiu, czyli co? Podobnie jak ja będziesz w domu w mniejszościCiekawe teraz co u Kopciuszka i Blondi będzie, czy "podzielą nasz los"
A tak poważnie to ja już przyzwyczaiłam się do tej myśli i widzę spooooooooooooooooooro pozytywów
plemniczka wrote:czesc dziewczyny. jestem podlamana. rano jak wstalam i poszlam siku to na papierze byl brazowy sluzw srodku mam duzo takiego brazowego/brunatnego sluzu
az sie poplakalam, ze znowu.... nie poszlam do pracy, na 12 jestem umowiona prywatnie do ginekologa, tak sie boje
Kochana jesteśmy tu wszystkie z Tobą...jestem pewna,że okaże się,że może nieco przesadziłaś z pracą, dostaniesz zalecenie więcej odpoczywać,może dodatkowe leki i będzie dobrze. Uszy do góry, przecież już serduszko bije. Nie denerwuj się Kochana, bo to tylko zaszkodzić może...choć wiem,że łatwo mówićŚciskam mocno i jesteśmy z Tobą,zapewniam!!
zbikowa wrote:Jesteśmy swiadome, że potrafimy czasem "popłynąć" w kwestii tematów, a wydaje mi sie że jest sporo dziewczyn które chce zostać przy głównym wątku, jakim jest robienie/spodziewanie się dziecka. I przez te nasze śmichy chichy czasem ciężko się przebić w głównym i "wiodącym temacie i rozumiem że to może frustrować bo akurat rozmawiamy o dupie maryni jak któraś ma problem i liczy na odrobine wsparcia. Wczorajsze żale że któraś została pominięta bądź zapomniana spotęgowały to wrażenie, że chyba nie wszyscy życzą sobie takich off topików. W każdym razie dzięki za wszystkie pozytywne wypowiedzi, to było na prawde miłe że i my nie musimy zabierać swoich paprotek z kredensu i przenosić się do innego wątku.
Nie ważcie się nigdzie wynosić!!!! Już tyle pisałam dobrego o Was (choć może obrazić się mogłaś, bo wymieniłam z imienia tylko Olę, ale oczywiście nie tylko Ją miałam na myśli...zresztą Wy ostatnio jak jedno
mauysia, zbikowa, Fedra, kopciuszek126, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Czesć dziewczyny
Przeczytałam wszystko co napisąłyście dokładnie, to nie jest tak, że chcemy zwrócic na siebie waszą uwagę i napiszę Wam z grubsza, to co napisałam w pw. Fedrze.
Jesteśmy swiadome, że potrafimy czasem "popłynąć" w kwestii tematów, a wydaje mi sie że jest sporo dziewczyn które chce zostać przy głównym wątku, jakim jest robienie/spodziewanie się dziecka. I przez te nasze śmichy chichy czasem ciężko się przebić w głównym i "wiodącym temacie i rozumiem że to może frustrować bo akurat rozmawiamy o dupie maryni jak któraś ma problem i liczy na odrobine wsparcia. Wczorajsze żale że któraś została pominięta bądź zapomniana spotęgowały to wrażenie, że chyba nie wszyscy życzą sobie takich off topików. W każdym razie dzięki za wszystkie pozytywne wypowiedzi, to było na prawde miłe że i my nie musimy zabierać swoich paprotek z kredensu i przenosić się do innego wątku.
Małysz ja wiedziałam! Gratulacje z okazji chłoposzka.))
jak dla mnie to możecie offtopować cały czas. Ja już trochę wymiękam z tymi całymi staraniami i obserwacjami siebie (dlatego od przyszłego cyklu rzucam to w pieruny i będę miała spokojną moją rozczochraną), bo naprawdę można sfiksować cały czas o tym myśląc, pisząc i mówiąc. Ja nie mam zamiaru zwariować. I nigdzie mi się stąd nie ruszać. A forum zmienia się tak samo jak i ludzie i to już pisały dziewczyny.
Dziękuję za wysłuchanie.AGA 30, Shagga_80, zbikowa, mauysia, Fedra, aisa, Ilona, Dodi, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
mauysia wrote:Właśnie coś zauważyłam. W brzuchu nie w brzuchu, ale dzióbek to skubany zrobił do zdjęcia!!!!!
to jest sweet focia na fejsa.
Shagga jaka spryciara.zbiera cytaty do jednego posta.
Shagga_80, Rucia, mauysia, Kfjatus, AGA 30, jeju, Fedra, aisa, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnygocha04 wrote:jak dla mnie to możecie offtopować cały czas. Ja już trochę wymiękam z tymi całymi staraniami i obserwacjami siebie (dlatego od przyszłego cyklu rzucam to w pieruny i będę miała spokojną moją rozczochraną), bo naprawdę można sfiksować cały czas o tym myśląc, pisząc i mówiąc. Ja nie mam zamiaru zwariować. I nigdzie mi się stąd nie ruszać. A forum zmienia się tak samo jak i ludzie i to już pisały dziewczyny.
Dziękuję za wysłuchanie.
Ja jak wrócę do starań to też nie mam zamiaru tempki mierzyć !!!!jeju, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Shagga jaka spryciara.
zbiera cytaty do jednego posta.
Ma się ten talent,co
No nic, powymądrzałam się, pochwaliłam swoimi umiejętnościami i mogę spadać robić śniadanie!!
Plemniczko pewnie jak wrócę to będziesz już z powrotem z wieściami, będzie dobrze, Kochana!!! Przytulam mocno!
gocha04, AGA 30, jeju, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Aga i bardzo dobrze. Ileż można się katować tym termometrem i pilnowaniem, żeby wszystko było o jednej i tej samej porze robione czy sprawdzane.
A Ty masz spotkanie dziś z psychologiem? Ciekawa jestem czego się dowiesz.
Mauysia pięknie się synio wystawił do zdjęcia z klejnotami.jeju, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnyMayuś gratulejszyn
Z tych emocji aż usnęłam, ale na szczęście była tylko krótka drzemka, bo podświadomie wiedziałam, że zaraz Nam obwieścisz info z USG
Cudowny chłopak
Plemnisiu ty się nie martw na zapas. Śluz nie oznacza nic złego. Gdyby to była krew, to mogłabyś się zmartwić. Daj szybko znać po wizycie co się dzieje.
Żbiczku, my uwielbiamy jak piszecie z Olką o wszystkim, ja ryje ze śmiechu, leje po gaciach, nie wyobrażam sobie tego forum bez Was. Gwiazdy Wy nasze wielkiego formatu
Mayuś ciśnienie mi skoczyło wowteraz mam takiego powera, że mogę iść sprzątać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 08:56
zbikowa, mauysia, Selena, jeju, Fedra, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ma się ten talent,co
No nic, powymądrzałam się, pochwaliłam swoimi umiejętnościami i mogę spadać robić śniadanie!!
prawda to, prawda.Ilona lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnygocha04 wrote:Aga i bardzo dobrze. Ileż można się katować tym termometrem i pilnowaniem, żeby wszystko było o jednej i tej samej porze robione czy sprawdzane.
A Ty masz spotkanie dziś z psychologiem? Ciekawa jestem czego się dowiesz.
Mauysia pięknie się synio wystawił do zdjęcia z klejnotami.
no dziś do tego psychologa jadę ciekawa jestem sama co z tej wizyty wyjdzie!!
zbikowa, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaaaaaaaaaa właśnie...kurcze ja to nie pójdę nigdy!
Aga, o której psychologa masz? Zdajesz sobie sprawę,że po powrocie nie zabierasz się za zmywanie, mycie okien, odkurzanie, pranie czy o zgrozo nie wybierasz się na zakupy ale natychmiast odpalasz kompa i zdajesz relację...
PS. to zalecenia dla Każdej która jest po wizycie
I odmeldowuję się.AGA 30, Selena, jeju, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Rucia piękna 14 w suwaku, a wczoraj u Fedry szczęśliwa 7 była.
Rucia, mauysia, Selena, jeju, Fedra, aisa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:No nie mam zamiaru się katować tymi obserwacjami !!!jedynie śluz bo to mimo woli i tak z człowieka wychodzi!!!
no dziś do tego psychologa jadę ciekawa jestem sama co z tej wizyty wyjdzie!!
ze mnie dziadyga nie wychodzi tylko ukrywa się w środku i trzeba paluchem grzebać.
ooo to zdaj relacje jak było.jeju lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika