plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Sama nie wiem z którym obrazem zostanę do jutrzejszego poranka - nakrętka w dupci Ilonowej koleżanki, czy przeciąganie "sznureczków" śluzu między dłońmi W. i moimi
Cholera, miałam nadzieję, że z moim Fastumem... No trudno...jeju lubi tę wiadomość
-
Witam
Plemniczko przyznam ,że wystraszył mnie ten Twój śluz brązowy ale całe szczęście ,że okazało się że wszystko dobrze u Twojego bąbelka :*
i jeszcze słówko do Rutki fajny brzusio już masz :*
Pozdrawiam wszystkich do usłyszenia
plemniczka, kopciuszek126, aisa, Rucia, Fedra, Ilona, jeju, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Witam
Plemniczko przyznam ,że wystraszył mnie ten Twój śluz brązowy ale całe szczęście ,że okazało się że wszystko dobrze u Twojego bąbelka :*
i jeszcze słówko do Rutki fajny brzusio już masz :*
Pozdrawiam wszystkich do usłyszenia
Mamy nową Królową Śniegu.jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eeee czy Wy też macie wrazenie ze uciekły strony???
no chyba ze ovu zmieniło przepustowość i teraz więcej postów na stronie się mieści???
a tak w ogóle to myślałam ze już jakieś wieści będą ale ze nie ma to idę po kuchni pobuszowaćjeju, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Jestem
A więc tak wszystkie badania jak narazie ok. Jak byłam ostatnio było 7mm teraz jest 18mm, ale to jest chyba jajo? A w środku dzidzia 6mm (kurcze nie wiem czy to dobrze opisałem, z tym jajem nie wiem czy to dobre określenie, a z tego wszystkiego nie spytałam gina)
W każdym bądź razie jest wszystko dobrze, a to najważniejsze. A i powiedział, ze juz widać cień serduszka i za pare dni napewno juz mozna by było go posłuchać.
Następna wizyta 25.06 i potem wyjazd do Polski na miesiącFedra, zbikowa, mala29_, Rucia, kopciuszek126, karoam, jeju, aisa, gocha04, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Jestem
A więc tak wszystkie badania jak narazie ok. Jak byłam ostatnio było 7mm teraz jest 18mm, ale to jest chyba jajo? A w środku dzidzia 6mm (kurcze nie wiem czy to dobrze opisałem, z tym jajem nie wiem czy to dobre określenie, a z tego wszystkiego nie spytałam gina)
W każdym bądź razie jest wszystko dobrze, a to najważniejsze. A i powiedział, ze juz widać cień serduszka i za pare dni napewno juz mozna by było go posłuchać.
Następna wizyta 25.06 i potem wyjazd do Polski na miesiąc
no to super wieści fajnie ze Dzidzia już urosła a fotke masz???
18mm ma pęcherzyk ciążowy a zarodek ma 6mm więc wszystko jest ok :*
choć wydaje się ze na Twój tydzień dzidzia jest troszke większa to możliwe ze po prostu miałaś wcześniej owualbo Ci rośnie Koszykarz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 15:56
mala29_, Ilona, jeju, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny