plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:no tak fedrus podobno widac juz nozki i rączki i glowe, heh... mąż powiedzial ze jak mysz wygląda... no ale jak ma wygladac na tym etapie ciazy heh
uwielbiam skojarzenia facetów są bez cenne za niedługo zobaczy już kształ dzieciaczka to już przestanie robić porównania do myszy17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kurde serio dziewczyny, nie chcę robić nikomu przykrości, ale jak dla mnie to Plemniczki USG jest najbardziej obrazowe z tych, które widziałam. Nie wiem dlaczego, ale jak widzę inne, to jakoś muszę sobie mocno wyobrażać co i jak, a w tym przypadku dokładnie widzę jak to wygląda w jej brzusiu. Nie wiem jak to opisać, ale widzę te Wasze dzieciaczki ale zawsze w oderwaniu od Waszych macic, że tak powiem, a tym razem ewidentnie widzę, że ten bejbiś taki wciśnięty w Plemnisi organizm jest.
Plemniś :*plemniczka, Fedra, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 13:20
mauysia, Fedra, plemniczka, aga83, Blondi22, karoam, zbikowa, aisa, Effcia28, mala29_, jeju, gocha04, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola nic się nie przejmuj- ja mojego bąbla też widzialam jako rozmazaną plamę dopóki przy ostatnim USG nie machał rączkami i przystawiał je do buzi- dzięki tym ruchom mogłam rozpoznać już bez trudu co gdzie jest
<choc przyznam, że dopytałam lekarza, czy na pewno głowa jest z tej strony z której mi się wydaje>Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:o Matko Rutka jaka Ty chudzinka jesteś
a tak w ogóle to fajna wanna
No chudzinka straszna.
Jak ci się wanna podoba to weź sobie ją. Nienawidzę jej. Oddam za darmo. Masz może na zbyciu taką normalną? O normalnych wymiarach?jeju lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:No chudzinka straszna.
Jak ci się wanna podoba to weź sobie ją. Nienawidzę jej. Oddam za darmo. Masz może na zbyciu taką normalną? O normalnych wymiarach?
he he he nie mam troche mniejszą od Twojej też narożna ale ja uwielbiam i nie oddam nikomu
a co do brzuchów to powiem Ci ze mój wygląda na 4 a nawet na 5 tak to jest jak się wychodowało brzuszek przed ciażą z czego śmieje się mój mąż
no ale różnica jest Twoje 52 a moje 76 kg
p.s. tylko patrzeć jak zacznie Ci mega szybko teraz rosnaćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 13:25
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:he he he nie mam troche mniejszą od Twojej też narożna ale ja uwielbiam i nie oddam nikomu
a co do brzuchów to powiem Ci ze mój wygląda na 4 a nawet na 5 tak to jest jak się wychodowało brzuszek przed ciażą z czego śmieje się mój mąż
p.s. tylko patrzeć jak zacznie Ci mega szybko teraz rosnaćFedra, jeju lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:he he he nie mam troche mniejszą od Twojej też narożna ale ja uwielbiam i nie oddam nikomu
p.s. tylko patrzeć jak zacznie Ci mega szybko teraz rosnaćjeju lubi tę wiadomość