X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jakiegoś ebaya nie macie?

karoam lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    U mnie też juz ciaśniej..wszystkie spodnie które miałm za luxne i potrzebowalam paska to teraz go wyjełam z nich bo niepotrzebny:)a jak siedze to rozpierdek rozpiety ;) bo za bardzo ciśnie ...

Mój patent to zawiązanie gumki recepturki w tej dziurze na guzik od spodni i zapinanie guzika na tę gumkę. Polecam :)

zbikowa, Selena, Fedra, aisa, Ilona, karoam, kopciuszek126, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    U mnie też juz cia sniej..wszystkie spodnie które miałm za luxne i potrzebowalam paska to teraz go wyjełam z nich bo niepotrzebny:)a jak siedze to rozpierdek rozpiety ;) bo za bardzo ciśnie ...

no no tylko mi tak Fasolki nie uciskaj...
    ja to od początku się przeżuciłam na dresy i spodnie z dekatlona są bardzo wygodne i nie drogie i cąłkiem fajnie wyglądają bo maja taki pas na brzuch (a ja niestety mam swój własny dość spory) i przynajmniej dołu to nie uciska...

Selena lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ja tylko na chwile ;)

witam sie ;)

dzis na plotach bylam u znajomej i mnie nie było jutro nadrobie was dopiero;)

No ale co z wizytą????? :)

Tzn. z Twoją dzisiejszą wizytą u gina?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 12:26

aisa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ja tylko na chwile ;)

witam sie ;)

dzis na plotach bylam u znajomej i mnie nie było jutro nadrobie was dopiero;)

ale relacje z wizyty zdasz dzisiaj prawda?

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha no to fantastycznie Plemniczko...Pytasz jeju dlaczego nie możesz mieć bezproblemowej ciaży? Bo musisz zapracować teraz na super grzeczną dzidzię co będzie spała i jadła, spała i jadła, nie będzie płakała i chorowała itd. Będzie najlepszym dzieciakiem na osiedlu, w szkole, super zdolnym studentem, najlepszym pracownikiem każdego roku i później najleszym rodzicem na świecie...kochana ja wiem, że warto...za tę wczorajszą pionę z polaka i pionę z matmy -warto! Co nie oznacza, że musi być tych kłopotów więcej...oby już Cię takie niespodzianki omijały!!!! Toćka.

Fedrinullo kochana jak będę na diecie mogę wysyłać swoje porcje ale Ty za kuriera płacisz , ok?

Już nie będę Ci pisała, że roladka krucha i z mięskiem mielonym...Aguś wybacz wtedy były takie małe, bo mięcho ze sklepu( pokurczone mocno)...sosik aksamitny i kapustka na miodzie i z odrobiną masełka...mmmm....i soku z cytryny...he he

Teraz to pewnie już dostanę w łeb za te opisy....
    Zbiku wiesz coś na temat: Kiedy będzie można wysyłać zapach w sieci net?
    Olka niezastąpiona... za rok mam flagi zamiast obstrojonych na Boże ciało okien...pół roboty albo i mniej haha Olka geniusz i już!

Fedra, aisa, plemniczka, Ilona, Shagga_80, Sandraa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Selena Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Mój patent to zawiązanie gumki recepturki w tej dziurze na guzik od spodni i zapinanie guzika na tę gumkę. Polecam :)
    o niezły pomysł :) muszę spróbować :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko, super wieści :D
    Do tego zwolnienie, nie pozostaje Ci nic innego jak odpoczywać i się niczym nie stresować :D Wykonać ! :)

I będziesz miała więcej czasu dla nas ;D

Ilona, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    no no tylko mi tak Fasolki nie uciskaj...
    ja to od początku się przeżuciłam na dresy i spodnie z dekatlona są bardzo wygodne i nie drogie i cąłkiem fajnie wyglądają bo maja taki pas na brzuch (a ja niestety mam swój własny dość spory) i przynajmniej dołu to nie uciska...
    No nie uciskam :) czekam aż sie wreszcie ciepło zrobi to sie przerzuce na leginsy :) o i własnie pasowałoby sobie jeszcze jakies kupić :)

Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Ha ha no to fantastycznie Plemniczko...Pytasz jeju dlaczego nie możesz mieć bezproblemowej ciaży? Bo musisz zapracować teraz na super grzeczną dzidzię co będzie spała i jadła, spała i jadła, nie będzie płakała i chorowała itd. Będzie najlepszym dzieciakiem na osiedlu, w szkole, super zdolnym studentem, najlepszym pracownikiem każdego roku i później najleszym rodzicem na świecie...kochana ja wiem, że warto...za tę wczorajszą pionę z polaka i pionę z matmy -warto! Co nie oznacza, że musi być tych kłopotów więcej...oby już Cię takie niespodzianki omijały!!!! Toćka.

Fedrinullo kochana jak będę na diecie mogę wysyłać swoje porcje ale Ty za kuriera płacisz , ok?

Już nie będę Ci pisała, że roladka krucha i z mięskiem mielonym...Aguś wybacz wtedy były takie małe, bo mięcho ze sklepu( pokurczone mocno)...sosik aksamitny i kapustka na miodzie i z odrobiną masełka...mmmm....i soku z cytryny...he he

Teraz to pewnie już dostanę w łeb za te opisy....
    Zbiku wiesz coś na temat: Kiedy będzie można wysyłać zapach w sieci net?
    Olka niezastąpiona... za rok mam flagi zamiast obstrojonych na Boże ciało okien...pół roboty albo i mniej haha Olka geniusz i już!

Muzi ale mnie katujesz ehhh
    ide zjeść krokieta bo się głodna zrobiłam :P

jeju lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytalam ;D

Mauysiu ale nr z tym kremem.
    A ja opowiem wam inna historie z cyklu " nie możliwe". Moja koleżanka brała kiedyś globulki dodupne juz nie pamietam na co one były. Ja akurat u niej spalam, bo rodzice wyjechali, chata wolna, oglądanie filmów cała noc. No więc ona wieczorem poszła do kibelka, zeby zaaplikowac sobie to coś i krzyczy, ja wystraszona biegne i pytam co jest, na co ona ze globulka leży nadal na pralce, to skoro ona jest tam, to co jest w tyłku??? Ale był nr ;D

Ok
    Spadam lecę po Wiki i potem do gina. Do pózniej :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 12:33

Selena, mauysia, Fedra, aisa, jeju, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dzieki wielkie! mauysiu no powiem ze zaskoczona jestem ze jednak chlopczyk u Ciebie ;P

Zastanwawiam sie jak mam poinformowac kierowniczke... ale bedzie zla... przeciez ja tak krotko pracuje. Czy myslicie ze moge poki co utrzymywac ze mam jakies problemy kobiece? bo skąd nagle na 2 tygodnie zwolnienie z powodu bolu brzucha? i to jeszcze od ginekologa... poradzcie co jej powiedziec... moze ze mam hmm jakas cyste na jajniku... czy cos... a za 2 tygodnie jak doniose dalsze L4 juz na ciaze, to nie wiem co wtedy powiem ze nagle ciaza wyszla...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 12:35

Rucia lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Doczytalam ;D

A ja opowiem wam inna historie z cyklu " nie możliwe". Moja koleżanka brała kiedyś globulki dodupne juz nie pamietam na co one były. Ja akurat u niej spalam, bo rodzice wyjechali, chata wolna, oglądanie filmów cała noc. No więc ona wieczorem poszła do kibelka, zeby zaaplikowac sobie to coś i krzyczy, ja wystraszona biegne i pytam co jest, na co ona ze globulka leży nadal na pralce, to skoro ona jest tam, to co jest w tyłku??? Ale był nr ;D

Ok

BO PADNĘ :D :D :D :D :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    dziewczyny dzieki wielkie! mauysiu no powiem ze zaskoczona jestem ze jednak chlopczyk u Ciebie ;P

Zastanwawiam sie jak mam poinformowac kierowniczke... ale bedzie zla... przeciez ja tak krotko pracuje. Czy myslicie ze moge poki co utrzymywac ze mam jakies problemy kobiece? bo skąd nagle na 2 tygodnie zwolnienie z powodu bolu brzucha? i to jeszcze od ginekologa... poradzcie co jej powiedziec... moze ze mam hmm jakas cyste na jajniku... czy cos... a za 2 tygodnie jak doniose dalsze L4 juz na ciaze, to nie wiem co wtedy powiem ze nagle ciaza wyszla...

ja radzę zeby Twój maż zawiózł L4 a Ty się wcale nie musisz nikomu tłumaczyć co Ci dolega i już, jeśli zapyta powiedz ze to sprawy kobiece ale niechcesz o tym rozmawiać i tyle koniec tematu :D

mauysia lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemni, ja bym jednak nie ściemniała, bo potem rzeczywiście będziesz musiała powiedzieć że to ciąża i wyjdziesz na ściemniaczkę ;)
    Pokaż zwolnienie i tyle. Pracodawca nie musi wiedzieć, co się dokładnie dzieje. A może i na pieczątkę nie spojrzy ;)

O - dobry pomysł z tym, żeby Twój mąż zawiózł :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 12:39

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • karoam Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    a jakiegoś ebaya nie macie?
    hahaha :D kochana a Tobie się wydaje że w Egiptowie działa poczta? :D tutaj to nawet listy nie dochodzą- bo nie ma nazw ulic, numerów domów i mieszkań :D a poza tym wszelkie paczki są najpierw na pseudopoczcie otwierane (jeśli wogóle do niej dotrą) i sprawdzane, a jak się komuś coś spodoba to sobie bierze ;)
    Fedra wrote:
    to nie ma wyjścia musisz sobie załatwić większą firmową i tyle...
    a powiedz Oni wiedza ze jesteś w ciąży czy nie? znaczy czy w pracy wiedza?
    No mam większą- męską S ale wyglądam jak w worku na ziemniaki :D bo u góry to raczej chudzina jestem :D
    O ciąży wiedzą od początku- szef firmy to mój znajomy- zadzwoniłam do niego, powiedziałam, że jestem w ciąży i potrzebuje roboty na kilka miesięcy bo mi się nudzi ;)

Blondi- o której wizyta??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 12:39

Fedra, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Doczytalam ;D

Ok

I myślisz, że jak poszłaś do córki, to to załatwia sprawę?!

CO SO-BIE WŁO-ŻY-ŁA?!?!?!?!?!?!?!?!??!

Selena, aisa, karoam, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm no ok, poki co nie bede sie tlumaczyla... maz jutro zawiezie L4.

Fedrus wzruszlylam sie jak napisalas ze chcialabys byc ze mną w tym czasie.. . szkoda ze tak daleko mieszkamy od siebie, bo takie wsparcie nie tylko wirtualne wiele by dalo i pomoglo... ach ciesze sie ze z Wami tu jestem :*

Fedra, Ilona, aisa, kopciuszek126, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    hmm no ok, poki co nie bede sie tlumaczyla... maz jutro zawiezie L4.

Fedrus wzruszlylam sie jak napisalas ze chcialabys byc ze mną w tym czasie.. . szkoda ze tak daleko mieszkamy od siebie, bo takie wsparcie nie tylko wirtualne wiele by dalo i pomoglo... ach ciesze sie ze z Wami tu jestem :*

Ty sie nie wruszaj tylko za odpoczywanie się weź :P

Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    I myślisz, że jak poszłaś do córki, to to załatwia sprawę?!

CO SO-BIE WŁO-ŻY-ŁA?!?!?!?!?!?!?!?!??!

Nakretke od maści dodupnej

Fedra, aisa, Selena, zbikowa, Ola_czeka, kopciuszek126, Kfjatus lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
‹‹ 3094 3095 3096 3097 3098 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ