Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jakiegoś ebaya nie macie?

karoam lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    U mnie też juz ciaśniej..wszystkie spodnie które miałm za luxne i potrzebowalam paska to teraz go wyjełam z nich bo niepotrzebny:)a jak siedze to rozpierdek rozpiety ;) bo za bardzo ciśnie ...

Mój patent to zawiązanie gumki recepturki w tej dziurze na guzik od spodni i zapinanie guzika na tę gumkę. Polecam :)

zbikowa, Selena, Fedra, aisa, Ilona, karoam, kopciuszek126, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    U mnie też juz cia sniej..wszystkie spodnie które miałm za luxne i potrzebowalam paska to teraz go wyjełam z nich bo niepotrzebny:)a jak siedze to rozpierdek rozpiety ;) bo za bardzo ciśnie ...

no no tylko mi tak Fasolki nie uciskaj...
    ja to od początku się przeżuciłam na dresy i spodnie z dekatlona są bardzo wygodne i nie drogie i cąłkiem fajnie wyglądają bo maja taki pas na brzuch (a ja niestety mam swój własny dość spory) i przynajmniej dołu to nie uciska...

Selena lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ja tylko na chwile ;)

witam sie ;)

dzis na plotach bylam u znajomej i mnie nie było jutro nadrobie was dopiero;)

No ale co z wizytą????? :)

Tzn. z Twoją dzisiejszą wizytą u gina?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 12:26

aisa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ja tylko na chwile ;)

witam sie ;)

dzis na plotach bylam u znajomej i mnie nie było jutro nadrobie was dopiero;)

ale relacje z wizyty zdasz dzisiaj prawda?

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha no to fantastycznie Plemniczko...Pytasz jeju dlaczego nie możesz mieć bezproblemowej ciaży? Bo musisz zapracować teraz na super grzeczną dzidzię co będzie spała i jadła, spała i jadła, nie będzie płakała i chorowała itd. Będzie najlepszym dzieciakiem na osiedlu, w szkole, super zdolnym studentem, najlepszym pracownikiem każdego roku i później najleszym rodzicem na świecie...kochana ja wiem, że warto...za tę wczorajszą pionę z polaka i pionę z matmy -warto! Co nie oznacza, że musi być tych kłopotów więcej...oby już Cię takie niespodzianki omijały!!!! Toćka.

Fedrinullo kochana jak będę na diecie mogę wysyłać swoje porcje ale Ty za kuriera płacisz , ok?

Już nie będę Ci pisała, że roladka krucha i z mięskiem mielonym...Aguś wybacz wtedy były takie małe, bo mięcho ze sklepu( pokurczone mocno)...sosik aksamitny i kapustka na miodzie i z odrobiną masełka...mmmm....i soku z cytryny...he he

Teraz to pewnie już dostanę w łeb za te opisy....
    Zbiku wiesz coś na temat: Kiedy będzie można wysyłać zapach w sieci net?
    Olka niezastąpiona... za rok mam flagi zamiast obstrojonych na Boże ciało okien...pół roboty albo i mniej haha Olka geniusz i już!

Fedra, aisa, plemniczka, Ilona, nick nieaktualny, Sandraa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Selena Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Mój patent to zawiązanie gumki recepturki w tej dziurze na guzik od spodni i zapinanie guzika na tę gumkę. Polecam :)
    o niezły pomysł :) muszę spróbować :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko, super wieści :D
    Do tego zwolnienie, nie pozostaje Ci nic innego jak odpoczywać i się niczym nie stresować :D Wykonać ! :)

I będziesz miała więcej czasu dla nas ;D

Ilona, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    no no tylko mi tak Fasolki nie uciskaj...
    ja to od początku się przeżuciłam na dresy i spodnie z dekatlona są bardzo wygodne i nie drogie i cąłkiem fajnie wyglądają bo maja taki pas na brzuch (a ja niestety mam swój własny dość spory) i przynajmniej dołu to nie uciska...
    No nie uciskam :) czekam aż sie wreszcie ciepło zrobi to sie przerzuce na leginsy :) o i własnie pasowałoby sobie jeszcze jakies kupić :)

Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Ha ha no to fantastycznie Plemniczko...Pytasz jeju dlaczego nie możesz mieć bezproblemowej ciaży? Bo musisz zapracować teraz na super grzeczną dzidzię co będzie spała i jadła, spała i jadła, nie będzie płakała i chorowała itd. Będzie najlepszym dzieciakiem na osiedlu, w szkole, super zdolnym studentem, najlepszym pracownikiem każdego roku i później najleszym rodzicem na świecie...kochana ja wiem, że warto...za tę wczorajszą pionę z polaka i pionę z matmy -warto! Co nie oznacza, że musi być tych kłopotów więcej...oby już Cię takie niespodzianki omijały!!!! Toćka.

Fedrinullo kochana jak będę na diecie mogę wysyłać swoje porcje ale Ty za kuriera płacisz , ok?

Już nie będę Ci pisała, że roladka krucha i z mięskiem mielonym...Aguś wybacz wtedy były takie małe, bo mięcho ze sklepu( pokurczone mocno)...sosik aksamitny i kapustka na miodzie i z odrobiną masełka...mmmm....i soku z cytryny...he he

Teraz to pewnie już dostanę w łeb za te opisy....
    Zbiku wiesz coś na temat: Kiedy będzie można wysyłać zapach w sieci net?
    Olka niezastąpiona... za rok mam flagi zamiast obstrojonych na Boże ciało okien...pół roboty albo i mniej haha Olka geniusz i już!

Muzi ale mnie katujesz ehhh
    ide zjeść krokieta bo się głodna zrobiłam :P

jeju lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytalam ;D

Mauysiu ale nr z tym kremem.
    A ja opowiem wam inna historie z cyklu " nie możliwe". Moja koleżanka brała kiedyś globulki dodupne juz nie pamietam na co one były. Ja akurat u niej spalam, bo rodzice wyjechali, chata wolna, oglądanie filmów cała noc. No więc ona wieczorem poszła do kibelka, zeby zaaplikowac sobie to coś i krzyczy, ja wystraszona biegne i pytam co jest, na co ona ze globulka leży nadal na pralce, to skoro ona jest tam, to co jest w tyłku??? Ale był nr ;D

Ok
    Spadam lecę po Wiki i potem do gina. Do pózniej :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 12:33

Selena, mauysia, Fedra, aisa, jeju, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dzieki wielkie! mauysiu no powiem ze zaskoczona jestem ze jednak chlopczyk u Ciebie ;P

Zastanwawiam sie jak mam poinformowac kierowniczke... ale bedzie zla... przeciez ja tak krotko pracuje. Czy myslicie ze moge poki co utrzymywac ze mam jakies problemy kobiece? bo skąd nagle na 2 tygodnie zwolnienie z powodu bolu brzucha? i to jeszcze od ginekologa... poradzcie co jej powiedziec... moze ze mam hmm jakas cyste na jajniku... czy cos... a za 2 tygodnie jak doniose dalsze L4 juz na ciaze, to nie wiem co wtedy powiem ze nagle ciaza wyszla...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 12:35

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Doczytalam ;D

A ja opowiem wam inna historie z cyklu " nie możliwe". Moja koleżanka brała kiedyś globulki dodupne juz nie pamietam na co one były. Ja akurat u niej spalam, bo rodzice wyjechali, chata wolna, oglądanie filmów cała noc. No więc ona wieczorem poszła do kibelka, zeby zaaplikowac sobie to coś i krzyczy, ja wystraszona biegne i pytam co jest, na co ona ze globulka leży nadal na pralce, to skoro ona jest tam, to co jest w tyłku??? Ale był nr ;D

Ok

BO PADNĘ :D :D :D :D :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    dziewczyny dzieki wielkie! mauysiu no powiem ze zaskoczona jestem ze jednak chlopczyk u Ciebie ;P

Zastanwawiam sie jak mam poinformowac kierowniczke... ale bedzie zla... przeciez ja tak krotko pracuje. Czy myslicie ze moge poki co utrzymywac ze mam jakies problemy kobiece? bo skąd nagle na 2 tygodnie zwolnienie z powodu bolu brzucha? i to jeszcze od ginekologa... poradzcie co jej powiedziec... moze ze mam hmm jakas cyste na jajniku... czy cos... a za 2 tygodnie jak doniose dalsze L4 juz na ciaze, to nie wiem co wtedy powiem ze nagle ciaza wyszla...

ja radzę zeby Twój maż zawiózł L4 a Ty się wcale nie musisz nikomu tłumaczyć co Ci dolega i już, jeśli zapyta powiedz ze to sprawy kobiece ale niechcesz o tym rozmawiać i tyle koniec tematu :D

mauysia lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemni, ja bym jednak nie ściemniała, bo potem rzeczywiście będziesz musiała powiedzieć że to ciąża i wyjdziesz na ściemniaczkę ;)
    Pokaż zwolnienie i tyle. Pracodawca nie musi wiedzieć, co się dokładnie dzieje. A może i na pieczątkę nie spojrzy ;)

O - dobry pomysł z tym, żeby Twój mąż zawiózł :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 12:39

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • karoam Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    a jakiegoś ebaya nie macie?
    hahaha :D kochana a Tobie się wydaje że w Egiptowie działa poczta? :D tutaj to nawet listy nie dochodzą- bo nie ma nazw ulic, numerów domów i mieszkań :D a poza tym wszelkie paczki są najpierw na pseudopoczcie otwierane (jeśli wogóle do niej dotrą) i sprawdzane, a jak się komuś coś spodoba to sobie bierze ;)
    Fedra wrote:
    to nie ma wyjścia musisz sobie załatwić większą firmową i tyle...
    a powiedz Oni wiedza ze jesteś w ciąży czy nie? znaczy czy w pracy wiedza?
    No mam większą- męską S ale wyglądam jak w worku na ziemniaki :D bo u góry to raczej chudzina jestem :D
    O ciąży wiedzą od początku- szef firmy to mój znajomy- zadzwoniłam do niego, powiedziałam, że jestem w ciąży i potrzebuje roboty na kilka miesięcy bo mi się nudzi ;)

Blondi- o której wizyta??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 12:39

Fedra, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Doczytalam ;D

Ok

I myślisz, że jak poszłaś do córki, to to załatwia sprawę?!

CO SO-BIE WŁO-ŻY-ŁA?!?!?!?!?!?!?!?!??!

Selena, aisa, karoam, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm no ok, poki co nie bede sie tlumaczyla... maz jutro zawiezie L4.

Fedrus wzruszlylam sie jak napisalas ze chcialabys byc ze mną w tym czasie.. . szkoda ze tak daleko mieszkamy od siebie, bo takie wsparcie nie tylko wirtualne wiele by dalo i pomoglo... ach ciesze sie ze z Wami tu jestem :*

Fedra, Ilona, aisa, kopciuszek126, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    hmm no ok, poki co nie bede sie tlumaczyla... maz jutro zawiezie L4.

Fedrus wzruszlylam sie jak napisalas ze chcialabys byc ze mną w tym czasie.. . szkoda ze tak daleko mieszkamy od siebie, bo takie wsparcie nie tylko wirtualne wiele by dalo i pomoglo... ach ciesze sie ze z Wami tu jestem :*

Ty sie nie wruszaj tylko za odpoczywanie się weź :P

Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    I myślisz, że jak poszłaś do córki, to to załatwia sprawę?!

CO SO-BIE WŁO-ŻY-ŁA?!?!?!?!?!?!?!?!??!

Nakretke od maści dodupnej

Fedra, aisa, Selena, zbikowa, Ola_czeka, kopciuszek126, Kfjatus lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
‹‹ 3094 3095 3096 3097 3098 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ