plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:O 12 poszła na wizytę do lekarza, a na 17:30 ma mieć USG
Mayuś nam sprzedała info na fejsie
o Matko to ja się ze stresu pożygam do wieczora
nie mógł jej ten lekarz od razu zrobić usg???17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:kurcze to dlaczego mi się wydawało że ma mieć o 12???
\Plemniczka pisała rano, że ma o 12:00 wizytę umówioną specjalnie pod te plamienia. Dlatego czekam niecierpliwie...
Nie, nie pisałam na privie. Wiem tylko to, co Wy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 11:48
Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Obiad zrobiony i zjedzony
Zaraz zabieram sie za czytanie, bo trochę po lebkach polecialam teraz, ale po to by mniej wiecej rozeznac sie w temacie, ja coś przegapilam obiecuje, zaraz doczytac
Plemnisiu mam nadzieje, ze to nic poważnego. Boże miej ja i dzidzie pod swą opieka. Denerwuje sie tym, oby było wszystko dobrze.
Mauysiu ciszę sie ze syn zdrowy, to najważniejsze.
Ja mam wizytę o 16.
Dobra idę nadrabiacmauysia, Rucia, Selena, Fedra, aisa, kopciuszek126, Shagga_80, Sandraa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Nawet nie chcę myśleć, co teraz przeżywa Plemniczka
Oby to nie było nic groźnego.
Powiem Ci Ruciu ze ja tez niechce wiedzieć co Ona przeżywa ale załuję ze nie mogę być teraz z nią i chociaż przy niej w milczeniu posiedziećmam nadzieję ze nie jest teraz sama
Ilona, plemniczka, Effcia28, Kfjatus, Shagga_80, Sandraa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Nie nie nie, to nie na moje nerwy, Plemniczko trzymaj się dzielnie, to pewnie niegroźne plamienie...mam taką nadzieję....kurdesz ja ostatnio nie umiem pocieszać, bo niby jak po tym wszystkim co przechodzicie?
Mauysia cicho siedziałaś jak kiedyś pisałyśmy o przygodach związanych z baraszkowaniem a tu taki news? Fastum nie brzmi podobnie jak faster ? hehe
Musiało mocno piec, auć...mauysia, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Fedra, poproszę o wpisanie w tabelce "ta niedojda Ola znowu nie zaszła i teraz czeka na 3 lipca". Możesz też zmienić wiek, bo 20 czerwca osiągnę chrystusowy, oraz dołożyć kolejny cykliczek starań. Buzi buzi.
nie podoba mnie się to co piszesz ale jak trzeba zmienić to zmienie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi