X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś Ilona ma wizytę na 18stą :) Blondi nie mam pojęcia :)

mauysia, Ilona lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam nie pytałam ginki o ten zel :(. Ale gdzieś czytałam,ze raczej nie ma przeciwskazań. Zapominam ciagle o to zapytać ...

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fdruś- a kto ucieka? ;)
    Mauysia- powtórzę prośbę o jakieś linki odnośnie chustonoszenia dla początkujących...podobno jesteś oblatana w tym temacie ;)

Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Karoam nie pytałam ginki o ten zel :(. Ale gdzieś czytałam,ze raczej nie ma przeciwskazań. Zapominam ciagle o to zapytać ...

Kopciuszku jutro będę u ginki to zapytam się jej o żel :)

kopciuszek126, Fedra, karoam, Kfjatus lubią tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja na razie lecę bo musze odkurzyć chatke,obiad wstawiony ,ale nie do końca przygotowany...
    Wydaje mi sie,ze Blondi to jest już u lekarza albo juz była bo dziś w ogóle sie nie odzywa...a to do Niej nie podobne!!!

Fedra lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o dzięki Ruciu :) no ja gapa juz dwa razy zapomniałam,ale troszke sobie tym pomagamy, choć przyznam, ze nie za każdym razem...

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:

Pewnie też zależy jaki - jak sama chemia (np. Dureksy zapachowe itp), to pewnie lepiej unikać, ale naturalne, np. Feminum, to pewnie tak...

A propos tych żeli: kiedyś podczas serduszkowania M sięgnął do szuflady po żel Feminum. Było ciemno i nie zauważył, że wziął do ręki żel Fastum (na bóle mięśniowo-szkieletowe). ALEŻ MNIE PIEKŁOOOOOOOO!!! Do łazienki wyskoczyłam jak na sprężynie :D

Selena, Rucia, Fedra, karoam, Ola_czeka, jeju, aisa, Ilona, Kfjatus, gocha04, Shagga_80, Sandraa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Fdruś- a kto ucieka? ;)
    Mauysia- powtórzę prośbę o jakieś linki odnośnie chustonoszenia dla początkujących...podobno jesteś oblatana w tym temacie ;)

O, mój ulubiony temat :D

Teraz za bardzo nie mam czasu szukać fajnych linków - może uda mi się wieczorem - ale możesz odwiedzić strony internetowe producentów chust, np. Natibaby, LennyLamb i inne - tam mają takie instrukcję. Ale najprzydatniejsze dla mnie były instrukcje na youtube - filmiki.

karoam lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Fdruś- a kto ucieka? ;)

a są takie przypadki :P

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Pewnie też zależy jaki - jak sama chemia (np. Dureksy zapachowe itp), to pewnie lepiej unikać, ale naturalne, np. Feminum, to pewnie tak...

A propos tych żeli: kiedyś podczas serduszkowania M sięgnął do szuflady po żel Feminum. Było ciemno i nie zauważył, że wziął do ręki żel Fastum (na bóle mięśniowo-szkieletowe). ALEŻ MNIE PIEKŁOOOOOOOO!!! Do łazienki wyskoczyłam jak na sprężynie :D

O kuźwa Mayuś popłakałam się ze śmiechu hahahaha o litości ;D

mauysia, Fedra, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

czyli nauka na przyszłość leki trzymamy zdala od "dzieci" :P
    a tak na poważnie bardzo współczuje tego pieczenia :(

mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • karoam Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia- dzięki :) wiem, że na necie jest sporo materiałów, ale chciałam zapytać Ciebie jako znawcę ;) bo ja niestety nie odróżnię rzetelnych informacji od internetowego bełkotu w tym temacie- czyli np napatrzę się na jakieś metody wiązania które w rzeczywistości bardziej dziecku zaszkodzą niż pomogą

1usaej28ly44zrzp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ma ktos kontakt do Plemniczki bo ja się coraz bardziej martwie o nią???? :(

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam ładne 12 tygoni :D
    Rucia u ciebie też 14 tyg ładnie się prezentuje :)

Rucia, karoam, Ilona lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

"U nas w Anglii" nazwano by ten żel "passion killerem".

mauysia, karoam, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredzia Plemniczka ma mieć USG o 17:30

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    mauysia- dzięki :) wiem, że na necie jest sporo materiałów, ale chciałam zapytać Ciebie jako znawcę ;) bo ja niestety nie odróżnię rzetelnych informacji od internetowego bełkotu w tym temacie- czyli np napatrzę się na jakieś metody wiązania które w rzeczywistości bardziej dziecku zaszkodzą niż pomogą

Dlatego lepiej się trzymać stron producentów. A w wolnej chwili i ja poszukam.

karoam lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fredzia Plemniczka ma mieć USG o 17:30

kurcze to dlaczego mi się wydawało że ma mieć o 12???

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Selena Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    No właśnie..tak pisala że ma do gina...

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

O 12 poszła na wizytę do lekarza, a na 17:30 ma mieć USG :) Mayuś nam sprzedała info na fejsie :)

‹‹ 3091 3092 3093 3094 3095 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ