X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś Ilona ma wizytę na 18stą :) Blondi nie mam pojęcia :)

mauysia, Ilona lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam nie pytałam ginki o ten zel :(. Ale gdzieś czytałam,ze raczej nie ma przeciwskazań. Zapominam ciagle o to zapytać ...

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fdruś- a kto ucieka? ;)
    Mauysia- powtórzę prośbę o jakieś linki odnośnie chustonoszenia dla początkujących...podobno jesteś oblatana w tym temacie ;)

Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Karoam nie pytałam ginki o ten zel :(. Ale gdzieś czytałam,ze raczej nie ma przeciwskazań. Zapominam ciagle o to zapytać ...

Kopciuszku jutro będę u ginki to zapytam się jej o żel :)

kopciuszek126, Fedra, karoam, Kfjatus lubią tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja na razie lecę bo musze odkurzyć chatke,obiad wstawiony ,ale nie do końca przygotowany...
    Wydaje mi sie,ze Blondi to jest już u lekarza albo juz była bo dziś w ogóle sie nie odzywa...a to do Niej nie podobne!!!

Fedra lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o dzięki Ruciu :) no ja gapa juz dwa razy zapomniałam,ale troszke sobie tym pomagamy, choć przyznam, ze nie za każdym razem...

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:

Pewnie też zależy jaki - jak sama chemia (np. Dureksy zapachowe itp), to pewnie lepiej unikać, ale naturalne, np. Feminum, to pewnie tak...

A propos tych żeli: kiedyś podczas serduszkowania M sięgnął do szuflady po żel Feminum. Było ciemno i nie zauważył, że wziął do ręki żel Fastum (na bóle mięśniowo-szkieletowe). ALEŻ MNIE PIEKŁOOOOOOOO!!! Do łazienki wyskoczyłam jak na sprężynie :D

Selena, Rucia, Fedra, karoam, Ola_czeka, jeju, aisa, Ilona, Kfjatus, gocha04, Shagga_80, Sandraa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Fdruś- a kto ucieka? ;)
    Mauysia- powtórzę prośbę o jakieś linki odnośnie chustonoszenia dla początkujących...podobno jesteś oblatana w tym temacie ;)

O, mój ulubiony temat :D

Teraz za bardzo nie mam czasu szukać fajnych linków - może uda mi się wieczorem - ale możesz odwiedzić strony internetowe producentów chust, np. Natibaby, LennyLamb i inne - tam mają takie instrukcję. Ale najprzydatniejsze dla mnie były instrukcje na youtube - filmiki.

karoam lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Fdruś- a kto ucieka? ;)

a są takie przypadki :P

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Pewnie też zależy jaki - jak sama chemia (np. Dureksy zapachowe itp), to pewnie lepiej unikać, ale naturalne, np. Feminum, to pewnie tak...

A propos tych żeli: kiedyś podczas serduszkowania M sięgnął do szuflady po żel Feminum. Było ciemno i nie zauważył, że wziął do ręki żel Fastum (na bóle mięśniowo-szkieletowe). ALEŻ MNIE PIEKŁOOOOOOOO!!! Do łazienki wyskoczyłam jak na sprężynie :D

O kuźwa Mayuś popłakałam się ze śmiechu hahahaha o litości ;D

mauysia, Fedra, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

czyli nauka na przyszłość leki trzymamy zdala od "dzieci" :P
    a tak na poważnie bardzo współczuje tego pieczenia :(

mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • karoam Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia- dzięki :) wiem, że na necie jest sporo materiałów, ale chciałam zapytać Ciebie jako znawcę ;) bo ja niestety nie odróżnię rzetelnych informacji od internetowego bełkotu w tym temacie- czyli np napatrzę się na jakieś metody wiązania które w rzeczywistości bardziej dziecku zaszkodzą niż pomogą

1usaej28ly44zrzp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ma ktos kontakt do Plemniczki bo ja się coraz bardziej martwie o nią???? :(

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam ładne 12 tygoni :D
    Rucia u ciebie też 14 tyg ładnie się prezentuje :)

Rucia, karoam, Ilona lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

"U nas w Anglii" nazwano by ten żel "passion killerem".

mauysia, karoam, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredzia Plemniczka ma mieć USG o 17:30

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    mauysia- dzięki :) wiem, że na necie jest sporo materiałów, ale chciałam zapytać Ciebie jako znawcę ;) bo ja niestety nie odróżnię rzetelnych informacji od internetowego bełkotu w tym temacie- czyli np napatrzę się na jakieś metody wiązania które w rzeczywistości bardziej dziecku zaszkodzą niż pomogą

Dlatego lepiej się trzymać stron producentów. A w wolnej chwili i ja poszukam.

karoam lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fredzia Plemniczka ma mieć USG o 17:30

kurcze to dlaczego mi się wydawało że ma mieć o 12???

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Selena Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    No właśnie..tak pisala że ma do gina...

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

O 12 poszła na wizytę do lekarza, a na 17:30 ma mieć USG :) Mayuś nam sprzedała info na fejsie :)

‹‹ 3091 3092 3093 3094 3095 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ