plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Ja też myślę nad wspomagaczami. I mam tak jak Żbik (nowość), że obserwuję u siebie tylko rozciągliwy.
Kradziejka śluzu. już teraz wiem gdzie sie podziała cała reszta... nie no serio, niedługo będziemy tu traktowane jako jeden organizm, weź sie ogarnij i znajdź swój śluz, co?Rucia, Selena, kopciuszek126, Fedra, aisa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Korekta: Mój śluz jest różowy i ma konsystencję waty cukrowej.
chciałam zapytać co twój M. na to że robi za patyk do tej waty, ale obiecałam sobie że będę dziś grzeczna i będę tylko na temat.
juz mnie tu nie ma!kopciuszek126, Fedra, Ilona, Shagga_80, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Amicizia wrote:aha i zeby bylo jasne najpierw weszlam tutaj wam zdac relacje, a dopiero póxniej na watek fasolkowy.
Ami przykro mi że nie poznalaś płci ale dobrze ze Maluszek jest zdrowy...Amicizia, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
kopciuszek126 wrote:Jesli chodzi o mierzenie tempki w ciąży to wam powiem,ze mierzę do mojej 100-dniówki
. A to już za 3 dni chyba. Póżniej przestanę bo juz mi sie nie chce. A będę od czasu do czasu mierzyć i sprawdzać
ja moją przestałam mierzyć jak przeczytałam że luteina podnosi temperature więc stwierdziłam ze to nie ma sensu
chociaż też chciałam mierzyć do okrągłej liczbykopciuszek126, Selena, aisa, Kfjatus, Shagga_80, Sandraa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Plemnisiu czekamy na info- mam nadzieję, że wszystko jest w porządku
Mauysia- no zdjęcia superaśne, ale przyznaje (zabijcie mnie), że tylko na pierwszym jestem w stanie coś dostrzec wyraźne, pozostałe to dla mnie hardcoreSelena, mauysia, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Plemnisiu czekamy na info- mam nadzieję, że wszystko jest w porządku
Mauysia- no zdjęcia superaśne, ale przyznaje (zabijcie mnie), że tylko na pierwszym jestem w stanie coś dostrzec wyraźne, pozostałe to dla mnie hardcore
Karoam tez miałm z tym problemale po dłuższym wpatrywaniu sie nawet wypatrzyłam te malutkie klejnoty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 10:49
Ilona lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Hej dziewczynki,
zacznę od "najważniejszego" - jako że gra toczyła się o konkretne sumy...
PROBLEM "HELLO KITTY" NIE BĘDZIE MNIE DOTYCZYŁ
Tak tak, wygląda na to, że będzie chłop, choć lekarz musiał trochę "pomasakrować" mój brzuch głowicą USG, żeby junior raczył pokazać swe klejnoty...
Poza tym wszystko w najlepszym porządkuMaluch waży 488 g, mam też kartkę z innymi rozmiarami, ale może później napiszę. Mam też parę fotek, to potem sobie zeskanuję.
Byłam z M i L - obaj z uwagą śledzili ruchy malulka na ekranie
teraz tylko nie pamiętam czy obstawiałam u Ciebie Dziewczynkę czy Chłopaka
ale najważniejsze że szkrab zdrowySelena, mauysia, aisa, Ilona, Kfjatus, Shagga_80, Sandraa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
plemniczka wrote:czesc dziewczyny. jestem podlamana. rano jak wstalam i poszlam siku to na papierze byl brazowy sluz
w srodku mam duzo takiego brazowego/brunatnego sluzu
az sie poplakalam, ze znowu.... nie poszlam do pracy, na 12 jestem umowiona prywatnie do ginekologa, tak sie boje
Boże żeby wszystko było dobrze...Ilona lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Mam wielką nadzieję, że dzisiejsza cisza na morzu to nie pokłosie wczorajszych dyskusji
No powiem tak miałam rzucić FOCHEM i już więcej tu nie wchodzi bo jak inni tak mogą to czemu nie ja, ale dzisiaj moje hormony się troche uspokoiły i zdominowała je ciekawość co się dzieje na forum i jakie wieści po usg...
a tak w ogóle to ja wstałam o 12 i jeszcze Was nadrabiamSelena, mauysia, aisa, Ilona, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
karoam wrote:No też się właśnie zastanawiam czy te 3 miesiące abstynencji nie przyczyniły się do tego bólu- to może dziwnie zabrzmi ale mam takie uczucie jakby było za ciasno
Śmiałam się do mojego, że bąbel zaadaptował całe wolne miejsce nie pozostawiając nic dla tatusia
Karoam, ja mam to samo i zblizenia z M. spawiaja mi bóltakie uczucie otarcia i mówiłam o tym gince (ale ja jeszcze do tego mam śluz żółty) i kazała mi aplikować sobie czopki na receptę Pimafucin i od wczoraj biorę-jest ich 6 sztuk. Moze to jakiś stan zapalny u mnie?
a i M. też zagłeboko nie może penetrować bo jak mi walnie w szyjkę to normalnie zgrzytam zębami z bólu. Ale nie chcę go zostawiac z tym samego dlatego kochamy się jak mozemy i uzywam żelu intymnego nawilżajacego i jest lepiej troszke. Teraz 11 dni abstynencji
-
Mauysiu gratuluje synia
. Najważniejsze,ze cały i zdrowy a 3 bedzie córcia
. P.S. ja sobie tak tłumaczę,ale czy nas będzie stać kiedys na trójke dzieci to nie wiadomo?
A "dziubek zrobił śliczny
Shaguś-też jestem ciekawa co u mnie i Blondi będzie? Bo u reszty to bez znaczenia bo mają pierwsze dzieciaczki...Ale jak mówię stawiam na facetów bardziej!
Żbiczku- to ile wygrałam w tych zakładach o płeć? Ja obstawiałam Syna u naszej Mariimauysia, Selena, Fedra, Ilona, Shagga_80, Sandraa lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:Karoam, ja mam to samo i zblizenia z M. spawiaja mi ból
takie uczucie otarcia i mówiłam o tym gince (ale ja jeszcze do tego mam śluz żółty) i kazała mi aplikować sobie czopki na receptę Pimafucin i od wczoraj biorę-jest ich 6 sztuk. Moze to jakiś stan zapalny u mnie?
a i M. też zagłeboko nie może penetrować bo jak mi walnie w szyjkę to normalnie zgrzytam zębami z bólu. Ale nie chcę go zostawiac z tym samego dlatego kochamy się jak mozemy i uzywam żelu intymnego nawilżajacego i jest lepiej troszke. Teraz 11 dni abstynencji
A co do żelu intymnego- nie ma przeciwskazań do używania w ciąży?
kopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny