X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ja też myślę nad wspomagaczami. I mam tak jak Żbik (nowość), że obserwuję u siebie tylko rozciągliwy.

Kradziejka śluzu. już teraz wiem gdzie sie podziała cała reszta... nie no serio, niedługo będziemy tu traktowane jako jeden organizm, weź sie ogarnij i znajdź swój śluz, co?

Rucia, Selena, kopciuszek126, Fedra, aisa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Korekta: Mój śluz jest różowy i ma konsystencję waty cukrowej.

AGA 30, kopciuszek126, Fedra, Rucia, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Korekta: Mój śluz jest różowy i ma konsystencję waty cukrowej.

chciałam zapytać co twój M. na to że robi za patyk do tej waty, ale obiecałam sobie że będę dziś grzeczna i będę tylko na temat.
    juz mnie tu nie ma!

kopciuszek126, Fedra, Ilona, Shagga_80, Sandraa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    aha i zeby bylo jasne najpierw weszlam tutaj wam zdac relacje, a dopiero póxniej na watek fasolkowy.

Ami przykro mi że nie poznalaś płci ale dobrze ze Maluszek jest zdrowy...

Amicizia, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strzele sobie kawkę i tak powoli będę się zbierać!!!Bo zanim znajdę ulicę w Opolu to troche pewnie pobłądzę znając moją orientacje w terenie!!!
    Ola ale masz fajnie z tą watą cukrową he he!!!

• Selena Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak tam nasza Plemniczka u gina..mam nadzieje ze wszystko jest z dzidzią :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 10:41

mauysia, Rucia, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Jesli chodzi o mierzenie tempki w ciąży to wam powiem,ze mierzę do mojej 100-dniówki :D. A to już za 3 dni chyba. Póżniej przestanę bo juz mi sie nie chce. A będę od czasu do czasu mierzyć i sprawdzać :)

ja moją przestałam mierzyć jak przeczytałam że luteina podnosi temperature więc stwierdziłam ze to nie ma sensu :)
    chociaż też chciałam mierzyć do okrągłej liczby :)

kopciuszek126, Selena, aisa, Kfjatus, Shagga_80, Sandraa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • karoam Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemnisiu czekamy na info- mam nadzieję, że wszystko jest w porządku :)
    Mauysia- no zdjęcia superaśne, ale przyznaje (zabijcie mnie), że tylko na pierwszym jestem w stanie coś dostrzec wyraźne, pozostałe to dla mnie hardcore ;)

Selena, mauysia, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Plemnisiu czekamy na info- mam nadzieję, że wszystko jest w porządku :)
    Mauysia- no zdjęcia superaśne, ale przyznaje (zabijcie mnie), że tylko na pierwszym jestem w stanie coś dostrzec wyraźne, pozostałe to dla mnie hardcore ;)

Karoam tez miałm z tym problem ;) ale po dłuższym wpatrywaniu sie nawet wypatrzyłam te malutkie klejnoty :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 10:49

Ilona lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej dziewczynki,

zacznę od "najważniejszego" - jako że gra toczyła się o konkretne sumy...

PROBLEM "HELLO KITTY" NIE BĘDZIE MNIE DOTYCZYŁ :)

Tak tak, wygląda na to, że będzie chłop, choć lekarz musiał trochę "pomasakrować" mój brzuch głowicą USG, żeby junior raczył pokazać swe klejnoty...
    Poza tym wszystko w najlepszym porządku :) Maluch waży 488 g, mam też kartkę z innymi rozmiarami, ale może później napiszę. Mam też parę fotek, to potem sobie zeskanuję.
    Byłam z M i L - obaj z uwagą śledzili ruchy malulka na ekranie :)
    Mayusia super że z Dzidzią wszystko ok i że jesteś zadowolona z wizyty :)
    teraz tylko nie pamiętam czy obstawiałam u Ciebie Dziewczynkę czy Chłopaka :P
    ale najważniejsze że szkrab zdrowy :D

Selena, mauysia, aisa, Ilona, Kfjatus, Shagga_80, Sandraa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    czesc dziewczyny. jestem podlamana. rano jak wstalam i poszlam siku to na papierze byl brazowy sluz :( w srodku mam duzo takiego brazowego/brunatnego sluzu :( az sie poplakalam, ze znowu.... nie poszlam do pracy, na 12 jestem umowiona prywatnie do ginekologa, tak sie boje :(
    Matko Plemniczko jestem z Toba...
    Boże żeby wszystko było dobrze...

Ilona lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Mam wielką nadzieję, że dzisiejsza cisza na morzu to nie pokłosie wczorajszych dyskusji :/

No powiem tak miałam rzucić FOCHEM i już więcej tu nie wchodzi bo jak inni tak mogą to czemu nie ja, ale dzisiaj moje hormony się troche uspokoiły i zdominowała je ciekawość co się dzieje na forum i jakie wieści po usg...

a tak w ogóle to ja wstałam o 12 i jeszcze Was nadrabiam :D

Selena, mauysia, aisa, Ilona, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co moja bateria w laptopie to jest tak padnięta że od 9 rana się ładuje i jeszcze się nie naładowala!!!A jak się naładuje to wyskoczy komunikat rozważ wymianę baterii!!!!!
    Mam nadzieję że plemniczka dotrze lada chwila !!!

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    No też się właśnie zastanawiam czy te 3 miesiące abstynencji nie przyczyniły się do tego bólu- to może dziwnie zabrzmi ale mam takie uczucie jakby było za ciasno ;) Śmiałam się do mojego, że bąbel zaadaptował całe wolne miejsce nie pozostawiając nic dla tatusia ;)

Karoam, ja mam to samo i zblizenia z M. spawiaja mi ból :( takie uczucie otarcia i mówiłam o tym gince (ale ja jeszcze do tego mam śluz żółty) i kazała mi aplikować sobie czopki na receptę Pimafucin i od wczoraj biorę-jest ich 6 sztuk. Moze to jakiś stan zapalny u mnie?
    a i M. też zagłeboko nie może penetrować bo jak mi walnie w szyjkę to normalnie zgrzytam zębami z bólu :(. Ale nie chcę go zostawiac z tym samego dlatego kochamy się jak mozemy i uzywam żelu intymnego nawilżajacego i jest lepiej troszke. Teraz 11 dni abstynencji :)

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu gratuluje synia :). Najważniejsze,ze cały i zdrowy a 3 bedzie córcia :) . P.S. ja sobie tak tłumaczę,ale czy nas będzie stać kiedys na trójke dzieci to nie wiadomo?
    A "dziubek zrobił śliczny :)

Shaguś-też jestem ciekawa co u mnie i Blondi będzie? Bo u reszty to bez znaczenia bo mają pierwsze dzieciaczki...Ale jak mówię stawiam na facetów bardziej!

Żbiczku- to ile wygrałam w tych zakładach o płeć? Ja obstawiałam Syna u naszej Marii :)

mauysia, Selena, Fedra, Ilona, Shagga_80, Sandraa lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Karoam, ja mam to samo i zblizenia z M. spawiaja mi ból :( takie uczucie otarcia i mówiłam o tym gince (ale ja jeszcze do tego mam śluz żółty) i kazała mi aplikować sobie czopki na receptę Pimafucin i od wczoraj biorę-jest ich 6 sztuk. Moze to jakiś stan zapalny u mnie?
    a i M. też zagłeboko nie może penetrować bo jak mi walnie w szyjkę to normalnie zgrzytam zębami z bólu :(. Ale nie chcę go zostawiac z tym samego dlatego kochamy się jak mozemy i uzywam żelu intymnego nawilżajacego i jest lepiej troszke. Teraz 11 dni abstynencji :)
    No ja własnie mam takie odczucia! kurczę tylko jak ja mojemu ginowi to wytłumaczę? :D A co do żelu intymnego- nie ma przeciwskazań do używania w ciąży?

kopciuszek126 lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwijam kiecę i lecę dziewczyny!!!
    Miłego popołudnia!!Ok 17-18 zawitam do was!!!
    Papatki!!!

Ola_czeka, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a wiecie może, o której mają dziś swoje wizyty Blondi i Ilona? Bo nie wiem, o której zacząć czyhać na wieści...

Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja niestety nie pamiętam o której mają wizyty bo niestety z moją pamięcia ostatnio nie najlepiej :(

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to Dzień dobry :D

i jak się zbliżam to nie musicie uciekać dzisiaj będe siedzieć cicho...

kopciuszek126, mauysia, aisa, Ilona, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 3090 3091 3092 3093 3094 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ