plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:Róbcie zakłady...będzie wesoło...tylko musiałabym cyknąć fotkę swojej wagi...a to nie bardzo mi się uśmiecha ale czego się nie robi dla motywacji?
ja zakładów nie będę robić ale wiem ze z Ciebie Dziołcha wytrwała więc wierze w Ciebie nie zawiedz Cioci Fredzi z zrzuć te kilogramy do Dnia Ojca17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
jeju wrote:Róbcie zakłady...będzie wesoło...tylko musiałabym cyknąć fotkę swojej wagi...a to nie bardzo mi się uśmiecha ale czego się nie robi dla motywacji?
Kompletnie się nie znasz na zdjęciach "przed i po".
Przebierz się w dres, rozczochraj włosy i nieumalowana patrz w obiektyw z naburmuszoną miną. 23 czerwca załóż super dopasowane ubranie, zrób się na bóstwo i wdzięcz się do obiektywu.
Nawet jeśli zamiast schudnąć - przytyjesz, efekt będzie zdumiewającykaroam, mauysia, Fedra, Ilona, aisa, aga83, Gunia, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:nie podoba mnie się to co piszesz ale jak trzeba zmienić to zmienie
Możesz zostawić tak jak jest, ale potem będę miała ochrzan, że nie aktualizowałam tabeli
Poza tym "to" wydarzyło się 3 dni temu, więc przy wsparciu kilku forumek już się otrząsnęłam.Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Dziś na obiad rolada śląska, kluchy i kapucha czerwona...ha ha dobrze zaczynam
Muzi adoptuj mnie uwielbiam takie obiady
jak nic jak pojadę do mamy będzie i musiała taki ugotować
ale mi ślinka poleciała zaraz klawiatura będzie pływaćIlona, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
dziewczyny dopiero wrocilam. Lekarz mnie przebadal i stwierdzil ze nie widzi krwi. Zrobil mi USG, maluch caly, bije serce. Urosl 10 mm od poniedzialku.
Lekarz twierdzi ze moze byc ten brązowy sluz z jakiej infekcji pochwy, albo przez to ze za 3 dni mialabym termin kolejnej @....
Nakazal odpoczynek i dal zwolnienie lekarskie poki co na 2 tygodnie... poprosilam ze narazie nie chce zeby wpisal ze na ciąze... i tak tez zrobil, tylko ze przeciez i tak jest pieczątka od ginekologa-poloznika... pewnie sie kąpną.... zabiją mnie... ale coz mam zrobic, dziecko jest najwazniejsze...
Pozniej wstawie wam fotke, w 4D mi zrobil.
jeju dlaczego ja nie moge miec bezproblemowej ciazy... cala jeszcze drże ze stresu. Dziekuje dziewczynyzbikowa, mauysia, Selena, Ilona, aisa, Rucia, aga83, Kfjatus, kopciuszek126, Gunia, AGA 30, mala29_, gocha04, Shagga_80, Sandraa lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:dziewczyny dopiero wrocilam. Lekarz mnie przebadal i stwierdzil ze nie widzi krwi. Zrobil mi USG, maluch caly, bije serce. Urosl 10 mm od poniedzialku.
Lekarz twierdzi ze moze byc ten brązowy sluz z jakiej infekcji pochwy, albo przez to ze za 3 dni mialabym termin kolejnej @....
Nakazal odpoczynek i dal zwolnienie lekarskie poki co na 2 tygodnie... poprosilam ze narazie nie chce zeby wpisal ze na ciąze... i tak tez zrobil, tylko ze przeciez i tak jest pieczątka od ginekologa-poloznika... pewnie sie kąpną.... zabiją mnie... ale coz mam zrobic, dziecko jest najwazniejsze...
Pozniej wstawie wam fotke, w 4D mi zrobil.
jeju dlaczego ja nie moge miec bezproblemowej ciazy... cala jeszcze drże ze stresu. Dziekuje dziewczyny
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffff
jak się cieszę że wszsytko w pożądku cała tu drżałam....
pierdziel pracę zawsze to mogą być przecież jakieś sprawy kobiece a nie od razu ciąża... a zresztą co je to obchodzi niech się za robotę biorą a Ty masz teraz odpoczywać i to Odpoczywać przez duże O...
no to ten Twój maluch szybko rośnie czyli wszystko idzie w dobrą stronę i przestań się stresować...
obiecaj mi ze będziesz o siebie dbać nie będziesz się przemęczać i nie będziesz się stresować tylko relaksSelena, Ilona, aisa, jeju lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Plemniczko strasznie się cieszę, że dzidzia rośnie i ma się dobrze! odpoczywaj kochana!
Zbiku- to naprawdę jest spory problem bo tu ciuchów ciążowych nie ma, ba, nawet normalne spodnie tu kupić to zakrawa na cud
Ola- no ja nie wiem- bluzkę muszę firmową do biura założyć a to taka obisła dość polówkajeju lubi tę wiadomość
-
karoam wrote:Dzieeeeeewczynyyyyyyyyy!!!! dżinsów nie mogę dopiąć!!!!! kurde jak ja do roboty pójdę?
Kochana ja już też nie mogę dopiąć a jestem w 7 tygodniu więc czas przeżucić się na dresalbo sobie ciażowe dzinsy sprawić
karoam, Selena, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Kochana ja już też nie mogę dopiąć a jestem w 7 tygodniu więc czas przeżucić się na dres
albo sobie ciażowe dzinsy sprawić
bo za bardzo ciśnie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 12:22
mauysia, aisa, karoam, kopciuszek126, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Plemniczko strasznie się cieszę, że dzidzia rośnie i ma się dobrze! odpoczywaj kochana!
Zbiku- to naprawdę jest spory problem bo tu ciuchów ciążowych nie ma, ba, nawet normalne spodnie tu kupić to zakrawa na cud
Ola- no ja nie wiem- bluzkę muszę firmową do biura założyć a to taka obisła dość polówka
to nie ma wyjścia musisz sobie załatwić większą firmową i tyle...
a powiedz Oni wiedza ze jesteś w ciąży czy nie? znaczy czy w pracy wiedza?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Cześć wszystkim
Muzi, gratulejszyn z powodu trafnego leczenia przetoki
Fajne suwaczki. Życzę powodzenia a wytrwałości Ci nie brakuje więc na pewno cel będzie osiągnięty
Aga, trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, oby wszystko szło ku dobremu! Fajnie, że niedługo powracasz do staranekI biedna ta Twoja kicia, że jednak będzie mieć operację.
Rucia, szczuplak z Ciebie. Ładna 14 w suwaczku
Ami, ciesze się, że z dzidzią jest wszystko ok. Szkoda, że musiałaś się tyle naczekać a potem wszystko szybko i nie poznałaś płci. Ale najważniejsze, że dziecko zdrowe.
Karoam, ładna 12
Kfjatku, powodzenia z nową dziewczynką no i z Jej rodzicami
Twarda jesteś w postanowieniu, ćwiczysz siebie i nas w cierpliwości
A-koczku, nie wiem czy to przeczytasz, ale fajny masz wykres i termin @ na dziś a temp w górze. Trzymam kciuki!!
Blondi, trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę
Ilona, za Ciebie też trzymamNo i za jutrzejszy egzamin. Na pewno świetnie Ci pójdzie
Plemniczko, na pewno bardzo się boisz, ale wierze, że okaże się, że wszystko jest ok. Czekam na wieści, na pewno będą dobre!!
Mauysiu, gratuluje synkaJednak siły w domu nie zostaną wyrównane
Zdjęcia są fajowe
Ja najwięcej ogarniam z tego nr 1, mały przystojniak i do tego dziubek
Fedra, mauysia, Blondi22, kopciuszek126, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość