X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Róbcie zakłady...będzie wesoło...tylko musiałabym cyknąć fotkę swojej wagi...a to nie bardzo mi się uśmiecha ale czego się nie robi dla motywacji?

ja zakładów nie będę robić ale wiem ze z Ciebie Dziołcha wytrwała więc wierze w Ciebie nie zawiedz Cioci Fredzi z zrzuć te kilogramy do Dnia Ojca :D

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Róbcie zakłady...będzie wesoło...tylko musiałabym cyknąć fotkę swojej wagi...a to nie bardzo mi się uśmiecha ale czego się nie robi dla motywacji?

Kompletnie się nie znasz na zdjęciach "przed i po".

Przebierz się w dres, rozczochraj włosy i nieumalowana patrz w obiektyw z naburmuszoną miną. 23 czerwca załóż super dopasowane ubranie, zrób się na bóstwo i wdzięcz się do obiektywu.

Nawet jeśli zamiast schudnąć - przytyjesz, efekt będzie zdumiewający :D

karoam, mauysia, Fedra, Ilona, aisa, aga83, Gunia, gocha04 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    nie podoba mnie się to co piszesz ale jak trzeba zmienić to zmienie :(

Możesz zostawić tak jak jest, ale potem będę miała ochrzan, że nie aktualizowałam tabeli :)

Poza tym "to" wydarzyło się 3 dni temu, więc przy wsparciu kilku forumek już się otrząsnęłam.

Ilona, Gunia lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Dziś na obiad rolada śląska, kluchy i kapucha czerwona...ha ha dobrze zaczynam ;-)

Muzi adoptuj mnie uwielbiam takie obiady :D
    jak nic jak pojadę do mamy będzie i musiała taki ugotować :D
    ale mi ślinka poleciała zaraz klawiatura będzie pływać :D

Ilona, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dopiero wrocilam. Lekarz mnie przebadal i stwierdzil ze nie widzi krwi. Zrobil mi USG, maluch caly, bije serce. Urosl 10 mm od poniedzialku.
    Lekarz twierdzi ze moze byc ten brązowy sluz z jakiej infekcji pochwy, albo przez to ze za 3 dni mialabym termin kolejnej @....

Nakazal odpoczynek i dal zwolnienie lekarskie poki co na 2 tygodnie... poprosilam ze narazie nie chce zeby wpisal ze na ciąze... i tak tez zrobil, tylko ze przeciez i tak jest pieczątka od ginekologa-poloznika... pewnie sie kąpną.... zabiją mnie... ale coz mam zrobic, dziecko jest najwazniejsze...

Pozniej wstawie wam fotke, w 4D mi zrobil.

jeju dlaczego ja nie moge miec bezproblemowej ciazy... cala jeszcze drże ze stresu. Dziekuje dziewczyny

zbikowa, mauysia, Selena, Ilona, aisa, Rucia, aga83, Kfjatus, kopciuszek126, Gunia, AGA 30, mala29_, gocha04, Shagga_80, Sandraa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieeeeeewczynyyyyyyyyy!!!! dżinsów nie mogę dopiąć!!!!! kurde jak ja do roboty pójdę? :/

Fedra lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko, powiedz w pracy że chodzi o usuwanie polipów.

Cieszę się że jest git i nie muszę zdawać PESELu.

Selena, Fedra, aisa, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Dzieeeeeewczynyyyyyyyyy!!!! dżinsów nie mogę dopiąć!!!!! kurde jak ja do roboty pójdę? :/

I takie problemy lubie! :)))

Plemniczko, kamień z serca! :)

Selena, Fedra, aisa, kopciuszek126, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko, nie wyobrażasz sobie jak się cieszę!!! Ściskam Cię zdalnie i czekam na fotkę!

Selena, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:

Nie zapinaj, pasek i luźna bluzka załatwią sprawę.

Trini i Suzana ubierają forum.

zbikowa, Selena, mauysia, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko to super wiadomości:)i dzidzia jak pieknie urosła:)oby tak dalej:)a Ty teraz duzo opdoczywaj:)i sie nie stresuj :) a napewno bedzie dobrze :) tule mocno :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 12:17

Ilona, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    dziewczyny dopiero wrocilam. Lekarz mnie przebadal i stwierdzil ze nie widzi krwi. Zrobil mi USG, maluch caly, bije serce. Urosl 10 mm od poniedzialku.
    Lekarz twierdzi ze moze byc ten brązowy sluz z jakiej infekcji pochwy, albo przez to ze za 3 dni mialabym termin kolejnej @....

Nakazal odpoczynek i dal zwolnienie lekarskie poki co na 2 tygodnie... poprosilam ze narazie nie chce zeby wpisal ze na ciąze... i tak tez zrobil, tylko ze przeciez i tak jest pieczątka od ginekologa-poloznika... pewnie sie kąpną.... zabiją mnie... ale coz mam zrobic, dziecko jest najwazniejsze...

Pozniej wstawie wam fotke, w 4D mi zrobil.

jeju dlaczego ja nie moge miec bezproblemowej ciazy... cala jeszcze drże ze stresu. Dziekuje dziewczyny

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffff
    jak się cieszę że wszsytko w pożądku cała tu drżałam....
    pierdziel pracę zawsze to mogą być przecież jakieś sprawy kobiece a nie od razu ciąża... a zresztą co je to obchodzi niech się za robotę biorą a Ty masz teraz odpoczywać i to Odpoczywać przez duże O...
    no to ten Twój maluch szybko rośnie czyli wszystko idzie w dobrą stronę i przestań się stresować...
    obiecaj mi ze będziesz o siebie dbać nie będziesz się przemęczać i nie będziesz się stresować tylko relaks :D

Selena, Ilona, aisa, jeju lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • karoam Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko strasznie się cieszę, że dzidzia rośnie i ma się dobrze! odpoczywaj kochana!

Zbiku- to naprawdę jest spory problem bo tu ciuchów ciążowych nie ma, ba, nawet normalne spodnie tu kupić to zakrawa na cud :(

Ola- no ja nie wiem- bluzkę muszę firmową do biura założyć a to taka obisła dość polówka

jeju lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:

Kochana ja już też nie mogę dopiąć a jestem w 7 tygodniu więc czas przeżucić się na dres :) albo sobie ciażowe dzinsy sprawić :)

karoam, Selena, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • karoam Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma bata- któraś musi mnie odwiedzić i mi ciążowe dzinsy przywieźć z PL ;)

Fedra, mauysia, Selena, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Kochana ja już też nie mogę dopiąć a jestem w 7 tygodniu więc czas przeżucić się na dres :) albo sobie ciażowe dzinsy sprawić :)
    U mnie też juz ciaśniej..wszystkie spodnie które miałm za luxne i potrzebowalam paska to teraz go wyjełam z nich bo niepotrzebny:)a jak siedze to rozpierdek rozpiety ;) bo za bardzo ciśnie ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2013, 12:22

mauysia, aisa, karoam, kopciuszek126, Kfjatus lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Plemniczko strasznie się cieszę, że dzidzia rośnie i ma się dobrze! odpoczywaj kochana!

Zbiku- to naprawdę jest spory problem bo tu ciuchów ciążowych nie ma, ba, nawet normalne spodnie tu kupić to zakrawa na cud :(

Ola- no ja nie wiem- bluzkę muszę firmową do biura założyć a to taka obisła dość polówka

to nie ma wyjścia musisz sobie załatwić większą firmową i tyle...
    a powiedz Oni wiedza ze jesteś w ciąży czy nie? znaczy czy w pracy wiedza?

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • aisa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)

Muzi, gratulejszyn z powodu trafnego leczenia przetoki :)
    Fajne suwaczki. Życzę powodzenia a wytrwałości Ci nie brakuje więc na pewno cel będzie osiągnięty :)

Aga, trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, oby wszystko szło ku dobremu! Fajnie, że niedługo powracasz do staranek :) I biedna ta Twoja kicia, że jednak będzie mieć operację.

Rucia, szczuplak z Ciebie. Ładna 14 w suwaczku :)

Ami, ciesze się, że z dzidzią jest wszystko ok. Szkoda, że musiałaś się tyle naczekać a potem wszystko szybko i nie poznałaś płci. Ale najważniejsze, że dziecko zdrowe.

Karoam, ładna 12 ;)

Kfjatku, powodzenia z nową dziewczynką no i z Jej rodzicami ;)
    Twarda jesteś w postanowieniu, ćwiczysz siebie i nas w cierpliwości ;)

A-koczku, nie wiem czy to przeczytasz, ale fajny masz wykres i termin @ na dziś a temp w górze. Trzymam kciuki!!

Blondi, trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę

Ilona, za Ciebie też trzymam :) No i za jutrzejszy egzamin. Na pewno świetnie Ci pójdzie :)

Plemniczko, na pewno bardzo się boisz, ale wierze, że okaże się, że wszystko jest ok. Czekam na wieści, na pewno będą dobre!!

Mauysiu, gratuluje synka :) Jednak siły w domu nie zostaną wyrównane ;) Zdjęcia są fajowe :) Ja najwięcej ogarniam z tego nr 1, mały przystojniak i do tego dziubek :)

Fedra, mauysia, Blondi22, kopciuszek126, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tylko na chwile ;)

witam sie ;)

dzis na plotach bylam u znajomej i mnie nie było jutro nadrobie was dopiero;)

mauysia, Fedra, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemnisiu ale sie cieszę. To fantastycznie :D
    Teraz odpoczywają dużo.

Selena, Fedra lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
‹‹ 3093 3094 3095 3096 3097 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ