plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no a co do wagi... ja odkąd pamietam bylam na dietach, ciągle chcialam schudnąć, chyba juz wszystkie diety przeszlam. Najlepsze efekty byly po kapuścianej diecie... jednak juz po 2 tygodniach jedzenia samej kapuchy poprostu zwymiotowalam.... i do tej pory, a minelo juz 10 lat nie moge nadal patrzec w kierunku kapusty, bigosu haha
w lipcu mialam slub i postanowilam znowu troche sie poodchudzac, zeby ładnie wyglądac w tym wyjatkowym dniu. I zaczelam poprostu chodzic na silownie, biegalam na bierzni, na rowerku jezdzilam, tak po 1, 5 godziny. NIe katowalam juz sie dietami, jadlam co chcialam, tylko cwiczylam. I po miesiacu schudlam 4 kg . Wiec najlepiej cwiczyc, bynajmniej jak dla mnie -
Szkoda,że lekarze, nawet prywatnie, nie mogą od razu zrobić wszytskich podstawowych badań. Dla nich kilka miesięcy prób i starań chyba nie robi różnicy. Na nas niestety sie to odbija potem. Ja o większość zrobionych badań sama się upominałam, a teraz widzę,że jeszcze powinnam zbadać progesteron i prolaktynę, a nie tylko TSHWitamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
to dla każdej najlepiej jest ćwiczyć
z tym że ty mogłas sobie na to pozwolić.. ja, no niby tez ale kosztem czasu z dzieckiem.. rower mam ale teraz za zimno.. w domciu mam stepper ale leży w piwnicy:) bo miejsce zajmuje w pokoju. jakies skakanki itp.. teraz mnie bierze na hula hoop bo podobno świetnie działa na boczki.. 2 lata temu kupiłam taki specjalny masujący z kulkami.. no i jak go używałam to potem krwiaki, siniaki na bokach miałam:) nawalanie tymi kulami godzinę na nie przyzwyczajone ciało było mało przyjemne, ale ja chciałam byc chudsza:) potem były peelingi kawowe i chodzenie zawinięta w folię żeby zniszczyć cellulit.. dieta kopenhaska, dukana i inne.. 1000kalorii, potem 800.. fakt po tych ostatnicj sioe chudnie ale..z mięśni, nie z tłuszczu..
znów mnie bierze na hula hop:)
a no i pasy masujące też mam, hantelki, dużo tego się nazbierało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2012, 10:43
plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no u mnie to mówiłam wam.. nie chciałyście wierzyc.. może te bóle to były właśnie przez obniżanie sie szyjki.. dzie3ń przed planowaną @ miałam wysoko, w dzień @ miałam średnio ale wieczorem juz nisko. wiec u mnie niespełna 2 dni..
a dzis nawala mnie z kolei lewy jajnik.. juz nie wiem co to, przez co? bo to nie ból okresowy.. coś mi sie przez te witaminy przestawia... -
nick nieaktualnyEh dziewczyny, a ja sie boje teraz, ze mam jakas infekcje, albo cos. W tamtym miesiacu mialam problemy z pecherzem, a w tym zauwazylam dzisiaj sluz z grudkami. Zawsze mam bardzo dluzo kremowego sluzu po owu, a teraz wczoraj nie mialam prawie nic, a teraz znalazlam jakis z grudkami. Jest teraz bezzapachowy, ale bede obserwowala. I dopoki nic nie widzialam, to nic mnie nie bolalo, ani nie swedzialo, teraz nagle pewnie bedzie tez swedzialo. Dziwadlo jakies. I nadal boli mnie prawy jajnik, jak leze, i do tego w podbrzuszu. Cos mi sie wydaje, ze mam jakas infekcje... pecherz obronilam, to teraz inne dziadostwo przylazlo. A dopiero co wyleczylam uszy... eeeeeh.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2012, 11:05
-
też mam hula hop z masażem, zawsze o nim przypominam sobie jak mam jakieś wzdęcia, bo 15min i jakoś mi później lżej na brzuchu. A teraz jak próbuję być w ciąży to się trochę boje tak po bębenie kołem walić.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy