plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zosieńko staram się trzymać choć to nie jest proste. Boje się tego wyjazdu i widoku babci zasmuconej. Już raz przez to przechodziłam i wiem Ze będzie trudno. Staram się na razie nie myśleć bo wtedy się rozklejamW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
oj zosienka tak mi przykro... ale trzymaj się nie wolno sie załamywać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2012, 08:23
-
Zosiu daj sobie czas na przetrawienie wszytskiego..czasem warto trochę odpuścić...
Zobaczcie jak często w ciążę zachodzą kobiety, które adoptowały dzieci, bo już straciły nadzieję na wasne. Same się blokujemy tymi staraniami- za bardzo chcemy....
Dlatego uważam,że zdrowiej będzie dla nas wszystkich jak nie będziemy się na wzajem nakręcać.
Dziewczyny... co wy z tą 30? Po co stawiać sobie takie ograniczenia? Tym bardziej,że wiek biologiczny każdej z nas zależy od stylu życia, odżywiania i aktywnosci fizycznej.
Podobno godzina ćwiczeń wydłuża nasze życie o kolejne dwie godziny.
Co do starań to moja ciocia urodziła syna po 7 latach starań i leczenia. To było szczęscie w rodzinie.
ale się rozpisałammauysia, zosia-ktosia, mala29_, kiti lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
spoko, dam czas.. bez nerwow i stresów..
dzwoniłam do koleżanki u której urodzenie dziecka było w okolicach 20%.. jej m miał okropne wyniki żółnierzyków. łykał na początku androvit (przez miesiąc) a potem tabletki z cynkiem ze sklepu ze zdrową żywnością. ona zas miała niedrożny jajowód a drugi taki sobie.. piła ziółka i brała kwas foliowy. nic więcej. i córkę mająkiti lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:spoko, dam czas.. bez nerwow i stresów..
dzwoniłam do koleżanki u której urodzenie dziecka było w okolicach 20%.. jej m miał okropne wyniki żółnierzyków. łykał na początku androvit (przez miesiąc) a potem tabletki z cynkiem ze sklepu ze zdrową żywnością. ona zas miała niedrożny jajowód a drugi taki sobie.. piła ziółka i brała kwas foliowy. nic więcej. i córkę mają
i to mi się właśnie podoba pozytywne podejście to podstawa -
kopciuszek126 wrote:gocha04 prolaktyna za wysoka,progesteron na pewno za niski,a przeciwciała i jedne i drugie w normie!!!powodzenia u endo!!!zapytaj swojego gina o tsh-jakie powinno być tsh wg niego u starającej się?ja mam 2,28 i sie borykam z tym pytaniem?Zapytaj prosze;)
zapisałam w notesie, także dopytam.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
Niezbadane są wyroki boskie Pisałam tu już kiedyś o tym, że kiedyś lekarz powiedział mojej mamie, że na 99% nie będzie mogła mieć dzieci. Rodzice zaadoptowali więc synka... a potem urodziła się moja siostra i ja Albo inni znajomi: chyba z 6 czy 7 lat starali się o maleństwo, leczyli się, w końcu się udało i... jak synek miał 4 miesiące okazało się, że poczęli już dla niego rodzeństwo
Takie historie można mnożyć...
Może rzeczywiście nie mierz temperatury, jeśli ma to Cię spinać... Po prostu kochajcie się mniej więcej w dni płodne. Na pewno odeszłoby dużo stresów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zosia a co sie stało z twoim pieknym zdjątkiem?
-
kurcze a ja dzisiaj miałam sen... jak realny. a więc była u mnie monisia i zosia robiłyśmy we trzy testy i u monisi i zosi pojawiły się takie dwie grube krechy a u mnie cienka jedna ...
-
nick nieaktualnyno niestety..ale wczoraj troche Was czytałam i kurde byłam pewna że u ciebie to fasolka..a tu klops..:(ja póki co nadzei nie mam ze predko sie uda..:(m mnie troche wczoraj pocieszał:)kochany jest..troche wiary odzyskałam....cos we mnie pękło po tym cyklu:(ryczałam jak bóbr...jeszcze nigdy tak nie zareagowałam..moze dlatego że mialam nadzieje że z monitoringiem sie uda...no i nie bede ukrywac ze forum tez mnie nakreca..te wszystkie objawy które piszecie i wogóle..ja to wszystko szukam u siebie...:(chyba mam blokade..musze ograniczyc wejscia tutaj..a wczoraj tez załozyłąm sobie tu pamietnik..i tam wszystko pisze..co czuje..i lżej sie mi zrobiło..bo nie dusze tego w sobie....