X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosieńko tak mi przykro :( wiem co czujesz. Niedawno też to przechodziłam. Pamiętasz z reszta bo się strasznie żaliłam i tyłek wam wtedy trułam :P. Ale głowa do góry. Może jak odpuścicie sobie i będziecie się cieszyć przytulankami od tak to wtedy się uda :). Z całym serduszkiem jestem z tobą i wieże że uda ci się jeszcze zafasolkować. Tylko potrzeba na to czasu. Kiedyś każda z dziewczyn doczeka tego dnia nawet ty zobaczysz. A potem wspomnisz moje słowa.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • pati Przyjaciółka

Wysłany: 8 listopada 2012, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka Wszystkie Kobitki.Zosia głowa do góry.na mnie już czeka za rogiem @. więc u mnie tez będzie klapa.damy czau w następnym cyklu

mala29_, mauysia lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati i takie podejście mi się podoba :)

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 8 listopada 2012, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala a co zrobić głowa muru nie przebijesz.ja wyjątkowo spokojnie podchodzę do tego cyklu.wiadomo ze będzie mi szkoda ale do końca roku jeszcze trochę czasu.wiec trzeba działać a nie się łamać

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie :) choć wiem że łatwo się mówi ale jak przychodzi @ to wtedy jest gorzej i przestajemy wierzyć.

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 8 listopada 2012, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wtedy to trzeba odliczać dni do końca @ i dawać ostro.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2012, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosieńko ale jeszcze jeden cykl żeby zdążyć do września 2013! Czy ja źle liczę dziewczynki? Zosia, Pati ma rację..za dwa, trzy dni może ja będę smutna...taka kolej losu a 30-tka mi strzeliła w końcu kwietnia i co zrobić? Przecież do wnuków wbrew pozorom mamy daleko jeszcze..no ja trochę bliżej;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2012, 07:51

• mauysia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie klameczko, Bella, muzarciu, mała, she, zosiu i pati.

Zosiu --> wielka szkoda, że się jednak nie udało, ale, między Bogiem a prawdą, niewielu parom udaje się począć dziecko na takim wczesnym etapie starań... Dlatego głowa do góry! Mam nadzieję, że przemyślisz tę przysięgę o urodzeniu dziecka do 30 roku życia, bo, jak widać, wiele dziewczyn po trzydziestce zostaje mamami... Ba - moja mama urodziła mnie jak miała 39 lat i nie cierpię specjalnie z tego powodu ;-) Wiadomo, że moje dzieci (na razie jedno...) nacieszą się babcią jeszcze tylko przez parę (a może paręnaście..?) lat, ale to oczywiście żadne kryterium...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jest ten cykl i nawet grudniowy.. bo urodziłabym i tak przed 30tką.

na dzis dzień ja nie mam ochoty się starać. napisałam m że pewnie jestem bezpłodna albo on ma wolniejsze żołnierzyki ze względu na to że pali od kilkunastu lat.. - ale tego sprawdzać badaniami NIE BĘDĘ.

dziś dołujący mam dzień, przejdzie mi, jak każdej która miała nadzxieje a ta suka @ przyszła.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem pati ale jak toś stara się dość długo to trudniej się to wszystko robi. Bo wtedy targają nim emocje. Wiesz o co mi chodzi

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama urodziła brata w wieku 38 lat:)

może to przez to że ja myśle że musi się udać bo jak nie to już wcale.. ta chrzaniona psychika.. pewnie dam na luz, ale żebym dała na luz to musiałabym przestać mierzyć temp i wyliczać dni płodne..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2012, 07:59

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnie co mogę zrobić to kupić mu salfazin, jałykam magnez, kwas foliowy, może znowu to siemie zacznę pić i duzo wody mineralnej bo ona rozrzedza śluz..
    NOTHING ELSE !!!

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zosieńko zdepcz termometr tak jak bella to zrobiła i z mierzeniem będziesz miała spokój :) i powiedz temu swojemu m. żeby rzucił fajki. Bo to to może być przyczyną. Niech na elektryka się przestawi. Wiem co mówię niedawno lekarka powiedziała że fajki są gorsze niż alkohol dla nasienia.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosieńko mam pytanko do ciebie wspomniałaś o tym leku salfazin czy wiesz może jaka cena jest jego w Polsce?

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslisz że ja mu tego nie mówiłam? ale powiedział że to lubi i nie będzie sobie odbierał przyjemności.. ma elektrycznego też, pali na zmianę.. no nic, będę go faszerować wspomagaczami i czekać co sie stanie..

i może macie rację z tą 30tką:) osiwieję jakbym urodziła mając powyżej 30stu? chyba nie...

mauysia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    27-30zł w zależności z jakiej apteki. za 100tabletek

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje pytam się bo jutro będę jechać do Polski to od razu kupie też mojemu :)
    A pro po to dziewczęta nie będzie mnie przez kilka dni na forum z racji tego że nagły wyjazd mamy do polski.Jak wrócę to zdacie mi relacje co się działa bo w Polsce nie będę miała dostępu do internetu.:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2012, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    salfazin dwa dni temu kupiłam za 21 zł. Zosieńko mam prośbę...wiem, że boli ale to co napisałaś Twojemu m, to go bardzo zabolało. Takie słowa mogą zniszczyć u niego resztki nadzieji. Mój m pali i bierze żeń-szeń...vit c plus od dwóch dni salfazin...nie oskarżaj ani siebie ani jego, nie wiń nikogo zosiu...proszę Cię o to...Przygotuj może na wieczór jakieś winko i poprzytulajcie się tak zwyczajnie do siebie...no ...moja zosieńko nie smutaj proszę...krzycz na mnie zamiast na m, dobrze...ja to wszystko wezmę na klatę;-)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2012, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    dziękuje pytam się bo jutro będę jechać do Polski to od razu kupie też mojemu :)
    A pro po to dziewczęta nie będzie mnie przez kilka dni na forum z racji tego że nagły wyjazd mamy do polski.Jak wrócę to zdacie mi relacje co się działa bo w Polsce nie będę miała dostępu do internetu.:(

ok, trzymaj się dzielnie malutka

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2012, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała przykro mi...

‹‹ 305 306 307 308 309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ