plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:- Bo ja racjonuję lajki, i rozdzielam je wśród najbiedniejszych...
- Bo wolę się natrudzić i coś napisać, niż od niechcenia jednym palcem kliknąć "lubię".
- I tak dużo Ci lajkuję, więc osssocichozzzii?
Kurna staniesz na głowie, bylebym Cię nie dogoniła z lajkami. NIE-DO-CZE-KA-NIE!!
I zalajkowałam Ci. Taka JA jestem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 13:05
mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Kurna staniesz na głowie, bylebym Cię nie dogoniła z lajkami. NIE-DO-CZE-KA-NIE!!
I zalajkowałam Ci. Taka JA jestem.
Ja nie organizuję sobie żebrolajczych akcji więc wolniej mi przybywa.
A swoją drogą mało się nie roześmiałam na głos i nie zdekonspirowałam swojej ovufriendowej działalności przy biurkuzbikowa, gocha04, aisa, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Dzień dobry
Ola zawsze lubię Twoje posty.
Gosia co do Greya to ja bym chciała byc albo An albo mieć takiego faceta jak on, jedno z dwóch. Chociaż nie moge narzekać na mojego M bo często zdarza sie mu mnie pozytywnie zaskoczyć. Kazdego ranka robi mi sniadanko, a dzisiaj np. Przywital mnie gorącym pocalunkiem i słowem Kocham
jedyny dla mnie minus to to, ze całymi dniami sie nie widujemy, ale wiem, ze tak poprostu musi byc. Pieniądze z drzewa nie lecą.
Ja teraz poprostu nie moge czytać tej książki, no nie dam rady jej skończyć, dopóki Gin nie da mi zielonego światła. Naprawdę przyznam, ze jak ja czytałam, to aż wiory leciały.
Kfiatuszku kurcze byłam pewna, ze jednak to ten cykl. Bardzo mi przykro. Tulam mocno ;*
mój jak go wczoraj zapytałam czy mnie kocha jeszcze odpowiedział "noooooo, chyba muuuusze" po czym wpadł w demoniczny śmiech i był z siebie bardzo zadowolony.
dziewczyny, przynajmniej dzięki wam wiem jak powinny wyglądać normalne związki! ;pIlona, gocha04, Ola_czeka, aisa, Rucia, Effcia28, Fedra, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ja nie organizuję sobie żebrolajczych akcji więc wolniej mi przybywa.
A swoją drogą mało się nie roześmiałam na głos i nie zdekonspirowałam swojej ovufriendowej działalności przy biurku
Zawsze w takich sytuacjach mów, że rozbawiła Cię wordowska czcionka "Curlz MT"mauysia, Kleopatra, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:mój jak go wczoraj zapytałam czy mnie kocha jeszcze odpowiedział "noooooo, chyba muuuusze" po czym wpadł w demoniczny śmiech i był z siebie bardzo zadowolony.
dziewczyny, przynajmniej dzięki wam wiem jak powinny wyglądać normalne związki! ;p
Mój na moją prośbę "przytul mnie" odpowiada: "ale za co? nic nie zrobiłem przecież."
Małysz, przebijaj.zbikowa, gocha04, aisa, Fedra, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Mój na moją prośbę "przytul mnie" odpowiada: "ale za co? nic nie zrobiłem przecież."
Małysz, przebijaj.
Za bardzo nie mam czym przebić... Jak już kiedyś pisałam, to ja jestem bardziej facetem w związku, więc zachowuję się generalnie tak jak Wasi faceci, z tego co tu czytam. Wiem, to straszne!
Ola_czeka, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Za bardzo nie mam czym przebić... Jak już kiedyś pisałam, to ja jestem bardziej facetem w związku, więc zachowuję się generalnie tak jak Wasi faceci, z tego co tu czytam. Wiem, to straszne!
Twój mąż musi być najszczęśliwszą kobietą na świecie.gocha04, Ilona, zbikowa, aisa, Rucia, kopciuszek126, Kleopatra, Fedra, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Twój mąż musi być najszczęśliwszą kobietą na świecie.
Kurde, może zrobię mu wieczorem jakiś masażyk albo przynajmniej drapanie po plecach...?
Teraz mam wyrzuty sumienia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 13:20
zbikowa, Ola_czeka, Ilona, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Kurde, może zrobię mu wieczorem jakiś masażyk albo przynajmniej drapanie po plecach...?
Teraz mam wyrzuty sumienia...
Nie rozdrabniaj się. Weź kup mu kolczyki.mauysia, gocha04, zbikowa, Ilona, Rucia, Effcia28, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
jesteście niemożliwe hehehe banan na twarzy
zbikowa, Ola_czeka, aisa, Ilona, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Ola_czeka wrote:Ale przebić - nie przebijesz?
Pa Mauysia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 13:39
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
gocha04 wrote:nie mam pomysłu na przebicie
Trudno - jak to mówią: "za niebicie - tracisz życie"
Gilotyna.
I w ogóle to nie chwal się, że masz lepszego męża!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 13:42
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Trudno - jak to mówią: "za niebicie - tracisz życie"
Gilotyna.
I w ogóle to nie chwal się, że masz lepszego męża!!!
chodzi o to, że nie mam lepszego. Pamięć mnie zawodzi, ale jak coś błyskotliwego wpadnie mi do bani to przebiję.
o siet to jak gilotyna to na pewno nic sobie wtedy nie przypomnę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 13:47
Ola_czeka, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Cześć wszystkim
Karoam, fajnie, że z dzidzią wszystko ok
Ruciu, nie zazdroszczę burzowej nocy. Oby Kinia szybko wyzdrowiała a Ty ani mąż żebyście się nie zarazili.
Blondi, koncertowy miałaś weekend
Gosia, fajnie, że ognisko było w sobotę bo wczoraj za wesoło by nie było.
Masakra z tym padaniem w Wawie i w Pl, tu dziś znów ciepło i susza. Trochę się chmurzyło, ale wiatr wszystko rozwiewa i nie chce padać...
Beatko, sto lat dla córy, zdrówka życzę
Olu, brawissimo, kolejny pracowy sukces.
Guniu i Kfjatku, paskudne @
Fedruś, dzięki za zmianę w tabelce. Dziś miałam napisać prośbę o zmianę, ale mnie uprzedziłaś za co dzięx
Wosebko :*Ilona, Ola_czeka, gocha04, Rucia, Blondi22, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Gosiu, czy przypadkiem nie masz dziś imienin?
Moja mama Gosia ma więc pomyślałam, że Ty może też masz. Wszystkim Gosiom 100 lat życzę
Idę sobie bo nikogo nie ma, tak to się dzieje jak ja przychodzę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 14:36
gocha04 lubi tę wiadomość