plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra jeszcze jedną rzecz Wam napiszę o moim mężu i jego gadaniu przez sen i zmykam!
pewnego dnia póżnym wieczorem oglądam telewizję mój śpi<normalne> i słyszę
najpierw te lżejsze leciały więc ja <oczy>i pytam
ale co?
on do mnie te myszy! ja znowu <oczy>
Jakie myszy??
Jak kopiesz dziurę to tam są i na koniec "tako tympo jesteś "i wiecej od niego wtedy nie usłyszałam
do dziś jestem zdziwiona i mam zagwozdkę o co mu z tymi myszami chodziło ? no i dowiedziałam się że jestem "TYMPO "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 08:33
mauysia, zbikowa, Ola_czeka, Fedra, gocha04, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Hej. Ja przylazlam to wszystkie poszly.
Fedruś trzymam tak mocno kciuki za Ciebie. Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.. to prawda ze serduszko moze pojawic sie w kazdej chwili...pecherzyk i zarodek urosly..trzeba wierzyc i ja wierze.
Mezu Wosebki usciskaj ją odemnie i przekaz ze ja tez jestem z nią.. wiem co Wosebka przezywa i wierze ze bedzie dobrze. Ciesze sie ze juz nie ma tych plamien. To bardzo dobry znak.
jeju trzymam kciuki za twoją diete, jak sie chce to sie uda
Sama pamietam jak na studiach sie odchudzalam. Hmm czego to ja nie próbowalam.. Zamowilam od pewnego szamana nawet moroznik kaukaski, takie ziola ktore nalezalo zalac wodą w kieliszku na noc i rano na czczo to wypic... bylo to cholernie drogie, ale mialo byc skuteczne.. wyobrazcie sobie mine znajomych z akademika... hehe nie wierzyli ze nie popijam wódeczki z tego kieliszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 08:32
zbikowa, mauysia, Ola_czeka, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:dobra jeszcze jedną rzecz Wam napiszę o moim mężu i jego gadaniu przez sen i zmykam!
ale co?
Jakie myszy??
Jak kopiesz dziurę to tam są i na koniec "tako tympo jesteś "i wiecej od niego wtedy nie usłyszałam
do dziś jestem zdziwiona i mam zagwozdkę o co mu z tymi myszami chodziło ? no i dowiedziałam się że jestem "TYMPO "
Dobrze że coś zrozumiałaś, bo mój jak już coś powie przez sen to tak mamrocze, że nic nie rozumiemShagga_80 lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:dobra jeszcze jedną rzecz Wam napiszę o moim mężu i jego gadaniu przez sen i zmykam!
ale co?
Jakie myszy??
Kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiczę!!!!!! -
ale co?
Jakie myszy??
moj jak na noce pracował i w dzien spał potem to nieraz specjalnie go pytałam jak widziałam ze gada przez sen o rózne rzeczy ale jaja niezłe byly i nic nie pamietał he -
Słuchajcie no dziewuszki. Sprawa wygląda następująca. Zastanawiamy się z Prezydentową, czy teksty użyte na ovu moga być użyte ponownie na blogu. Jest tu kilka rzeczy do których chciałyśmy na wiązac zainspirowane waszymi i naszymi wypowiedziami.
(oczywiście podamy również wszystkie namiary na Was łącznie z IP komputera, danymi z facebooka i dniem cyklu, żebyście mogły pozostać anonimowe.)
dajcie znać co o tym myślicie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 09:02
Ola_czeka, Fedra, gocha04, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Słuchajcie no dziewuszki. Sprawa wygląda następująca. Zastanawiamy się z Prezydentową, czy teksty użyte na ovu moga być użyte ponownie na blogu. Jest tu kilka rzeczy do których chciałyśmy na wiązac zainspirowane waszymi i naszymi wypowiedziami.
(oczywiście podamy również wszystkie namiary na was łącznie z IP komputera, danymi z facebooka i dniem cyklu, żebyście mogły pozostać anonimowe.)
dajcie znać co o tym myślicie.
Sądzę, że tak, po uprzednim zatwierdzeniu przez osobę, która danych słów użyła. Wiecie, lada dzień Wasz blog stanie się Blogiem Roku i wpisy będą czytały tysiące osób dziennie!
EDIT: A w każdym razie w przypadku historii typu Ilonki z jej koleżanką, Muzarci z jej przygodami na łonie natury, czy moja z żelem Fastum...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 09:04
zbikowa, plemniczka, Ola_czeka, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Aha, dlatego Was tu nie ma, bo smażycie nowe wpisy na bloga...
nie, obmyślamy strategię jak porwać tłumy
z poważaniem,
porywacze w kominiarach.
wszystko "nie nasze" oczywiście byłoby uzgadniane bo granica co można a co nie jest jednak bardzo cieńka.Ola_czeka, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:"Zakrętka od kremu dodupnego", gwoli ścisłości. Mam nadzieję, że podczas składania wpisów będziesz sprawdzać źródło! (i podawać bibliografię)
To na bank nie był krem, idę o zakład.
Bo koleżanka powiedziała: "jeśli tu leży nakrętka to co mam w tyłku?" A raczej kremu z tubki nie wyciskałaby najpierw na pralkę. Więc jestem pewna, że były to co najmniej czopki.Fedra lubi tę wiadomość
-
Dziękujemy za życzenia . Wosebka miała robione USG i lekarz pokazał jej bijące serduszko . Jak to ona ju mówi że wydaje się jej że za wolno biło serduszko ale ja jej mówie że jeśli byłoby coś nie tak to by jej powiedział a skoro nic nie mówił to jest dobrze i najważniejsze że serduszko bije oraz że nie ma plamień .
Jutro ma zapaść decyzje czy wraca do domku ale jsteśmy dobrej myśli .mauysia, mauysia, Ola_czeka, zbikowa, Fedra, gocha04, Sandraa, jeju, Blondi22, Rucia, plemniczka, Shagga_80, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość